- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Sahibim. Problem?
O zaman ben şimdi gidip bir osmanlı padişahı heykelini balyozla parçalasam beni de haklı bulacaksınız. Tamam o zaman.
Bu arada put dağıtan partiye bir müslüman olarak oy vermemelisiniz bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahibim. Problem?
Bir çocuk yapmaya korkuyoruz be kuşum şu ortamda.
işid yada daiş zihniyeti bu hızla giderse antik çağdan kalan heykellere de sıra gelecekÇok pis gaza geldim, madem heykeller günahmış gidip devlet koruması moruması demicem Nemrut dağındaki o heykellerinin anasını ağlatçam. Var mı gelen?
O değil de bu heykeli yıkanlar sıkıysa gidip antik çağdan kalan müstehcen heykelleri yıksınlar. Antik kentlerde dolu, hadi yiyosa onları yıksınlar. Hem müstehcen hem günah. O Ege kıyıları antik kent dolu, haydi çok duyarlı vatandaşlarımızdan bir adım bekliyorum, ben de gelip el atıcam sonra beraber Silivri'ye geçeriz...
işid yada daiş zihniyeti bu hızla giderse antik çağdan kalan heykellere de sıra gelecek
heykelle putun farkı nedir?? ikisi de insan şeklinde, insan şeklini tasvir etmek diye bişey var mı dinimizde?
umarım dediğin gibi olurYaaa sıkar o, o heykellerden turist çekip para kazanıyorlar, izin verirler mi yıkılmasına? Adamlar da şovani
Zihniyetini seveyim. Heykele karşıyız diye benim gibi AKP ye tek oy atmamış insan da akpli oldu. Kafalar pırıl pırıl.Eeee işte kendi seçmenine çok çocuk yap diyolla yaa, karşı seçmen yapacak ki ortam değişsin. Biz aman yapmayız, ortam diye diye nüfusu el geçirdiler...
Zihniyetini seveyim. Heykele karşıyız diye benim gibi AKP ye tek oy atmamış insan da akpli oldu. Kafalar pırıl pırıl.
Evet alakası yoktur eminim. Konu heykel ve sizin heykele karşı olanlara 'kendi seçmenleri' diyerek kimi kastettiğiniz ortadaSana mı dedim bunu? Neden üstüne aldın, orada sephoraa'nın başka bir mesajına cevap bu senle hiiiç ilgisi yok, okusan anlardın. Kimin kafası pırıl pırıl acaba?
Abuk sabuk taş parçası da başımıza 'sanat' oldu. Memleketimize de ne yararlı dimi ama. Medeni oluyoruz bu gudubet, mendebur, ne idiğü belirsiz heykellerle.
Medeniyet abuk sabuk gudubet taşlar yapsaksa zaten o medeniyeti istemem sen merak etme.Olmayın yahu medeni olmayın. Bakmayın, görmeyin, beğenmeyin ama saldırmayın da. Sadece siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar yaşamıyor bu ülkede. Ne zaman başkalarına, başkalarının isteklerine, beğenilerine saygı duyarsınız o zaman medeni olursunuz.