İzmir'de 'Müstehcen' Bulunan ve Bir Süredir Protesto Edilen 'Müzisyen' Heykeli Parçalandı

Medeniyet abuk sabuk gudubet taşlar yapsaksa zaten o medeniyeti istemem sen merak etme.

Okuduğunuzu anlamadığınız hissine kapılıyorum. Medeniyet açıklamasını yaptım size.

Medeniyet başkalarının görüşlerine, isteklerine, beğenilerine saygı duyabilmektir. Medeniyeti de geçtim insan olmanın, bir arada yaşamanın gereği budur. Bunu yapamıyor ya da kaldıramıyorsanız yerleşin bir dağ başına, insandan medeniyetten uzak yaşayın. Siz de rahat edin biz de edelim.

Okuduğunuzu anlamadığınız hissine kapılıyorum. Medeniyet açıklamasını yaptım size.

Medeniyet başkalarının görüşlerine, isteklerine, beğenilerine saygı duyabilmektir. Medeniyeti de geçtim insan olmanın, bir arada yaşamanın gereği budur. Bunu yapamıyor ya da kaldıramıyorsanız yerleşin bir dağ başına, insandan medeniyetten uzak yaşayın. Siz de rahat edin biz de edelim.
Tamam emrin olur canım

Evet alakası yoktur eminim. Konu heykel ve sizin heykele karşı olanlara 'kendi seçmenleri' diyerek kimi kastettiğiniz ortada

Evet kastettiğim AKP, net yani, hani anlamak için müeccim olmaya gerek yok ama sen neden alındın? Mesele bu...

Evet kastettiğim AKP, net yani, hani anlamak için müeccim olmaya gerek yok ama sen neden alındın? Mesele bu...
Sizinle farklı düşünen her insanı AKP li diye yaftalayacak kadar sığ bir düşünceye sahip olduğun için.

Sizinle farklı düşünen her insanı AKP li diye yaftalayacak kadar sığ bir düşünceye sahip olduğun için.

Yahu orada kime AKP'li dedim, kime? Yani anlaman için tek tek konuşmayı izah mı edeyim? Orada Sep'le çocuk yapmak üzerine konuştum, sen konunun neresindesin yahu?

Bak konunun sana gelen ya da seni kastettiğim ucunu göstersen hani?

Bir de bu Osmanlı heykelleri de put mu, bunu söyle...

Şu konu ne zaman gözüme takılsa bir gülme geliyor. Heykeli çirkin, müstehcen, manasız vb. buluyorlar. Yapılma amacı neymiş, niye böyle çirkin yapılmış, bu da mı sanatmış. Ne çektin be heykel. Benim ilgi alanıma girmiyorsa yanından geçerken bile fark etmem. Bir de üzerinde kafamı yoracağım. Hatta gidip parça parça mı edeceğim? Ahlaklı insanlar ahlaksız heykellere karşı... :deli: Heykeli yıktık, ahlakımız başarıyla kurtarılmıştır artık. Tamam. :deli:

Yahu orada kime AKP'li dedim, kime? Yani anlaman için tek tek konuşmayı izah mı edeyim? Orada Sep'le çocuk yapmak üzerine konuştum, sen konunun neresindesin yahu?

Bak konunun sana gelen ya da seni kastettiğim ucunu göstersen hani?

Bir de bu Osmanlı heykelleri de put mu, bunu söyle...

Fazla uğraşma bence. Zira arkadaş okuduğunu anlayabilme seviyesine daha erişememiş. Zor tabi bu işler.

Fazla uğraşma bence. Zira arkadaş okuduğunu anlayabilme seviyesine daha erişememiş. Zor tabi bu işler.

Bence anlamamak değil, bazı insanlar da vardır ya konuda verecek cevabı kalmaz sonra demediğin şeyi demişsin gibi, sen kime dedin, sığ insan, hıhı tabi anladım, he yafrum heee gibisinden üste çıkmaya çalışır o hesap. O kadar soru sorduk tek cevap olmayınca ulan nereden bunları alt etsem dedi sanırsam :KK70: Oysa senin dediğin gibi görünüyorlar farkında değiller...

Aslında heeee diyip geçmeyi bilmeli bazen...

Bunu bile savunanlar var yahu sırf canım istemiyor görüntüsü hoşuma gitmiyor deyip önümüze gelen her şeyi parçalama,yakıp yıkma hakkımız var yani ?

Sen anlıyorsun tabi, hatta diğer arkadaşla o kadar iyi anlıyorsunuz ki, sizin gibi düşünmeyen herkes AKP li, herkes yobaz. Kafa buna programlanmış başka bişeye basmıyor.

Sen anlıyorsun tabi, hatta diğer arkadaşla o kadar iyi anlıyorsunuz ki, sizin gibi düşünmeyen herkes AKP li, herkes yobaz. Kafa buna programlanmış başka bişeye basmıyor.

Çok şükür okuduğumuzu anlıyoruz ya da anladığımızı belli ediyoruz. Bizim gibi düşünmeyenler akp'li ya da yobaz demedik. Ama bir heykele yobazlık sebebiyle yapılan vandallığı ayakta alkışlayanların da o eylemi gerçekleştirenden farklı olmadığını düşündüğüm doğrudur. Uzun bir cümle oldu, umarım anlayabilirsiniz..

Çok şükür okuduğumuzu anlıyoruz ya da anladığımızı belli ediyoruz. Bizim gibi düşünmeyenler akp'li ya da yobaz demedik. Ama bir heykele yobazlık sebebiyle yapılan vandallığı ayakta alkışlayanların da o eylemi gerçekleştirenden farklı olmadığını düşündüğüm doğrudur. Uzun bir cümle oldu, umarım anlayabilirsiniz..

Sen heykeli kıranlar AKPli dedin mi Sep, ben demedim. Kim dedi acaba? Allah Allah, oysa ki bizim orada ki çocuk mevzusu çoook farklıydı heykelden. :işsiz: Üstelik o konuşma da buradan kimseyi de hedef almamış, kendi aramızda konuşuyorduk.:KK14:Kendimden şüphe etmeye başladım ama bu ısrar karşısında... :KK53: Kim dedi leeeyn heykeli kıranlar AKP'li diye :KK70: :KK70:

Sen heykeli kıranlar AKPli dedin mi Sep, ben demedim. Kim dedi acaba? Allah Allah, oysa ki bizim orada ki çocuk mevzusu çoook farklıydı heykelden. :işsiz: Üstelik o konuşma da buradan kimseyi de hedef almamış, kendi aramızda konuşuyorduk.:KK14:Kendimden şüphe etmeye başladım ama bu ısrar karşısında... :KK53: Kim dedi leeeyn heykeli kıranlar AKP'li diye :KK70: :KK70:

Demedim ama ona benzer bişey dedim.
Heykel bu kadar günahsa heykel dağıtan partiye oy vermeyin dedim. Heykeli kıran akp'li demedim de akp'li zaten. Haberin içinde geçiyor. E bu vandalı koruyan da muhtemelen akp'lidir diye düşünüyoruz haliyle.

Sanamı soracağım sep .okuma,hadi okudun yorum yapma,ben senin gereksizliğinden dem vuruyor muyum hiç.istersen bi kendine gel.ha gelmiyorsan al heykelciginide gitt.:tokat::tokat:

Seviyene inmek beni çok zorluyor kakao. Mümkünse muhatap olmayalım. İnan alıntı yapmadığın zaman okumuyorum yazdıklarını, cevap verme gereği de duymuyorum.

X