Evet bende fikir alışverişi yaptıgımı sanıyordum. TAmam başka kişileri de alıntılayıp yazıyosundur onu kastetmiyorum ben. Oraya yakışıp yakısmadığı konusunda, benimle konuşuyorsun. ve birbirimizi alıntılıyoruz. Ve bu konunun üzerine geri kalınmışlık lafını kullanıyorsun. Ne anlamamızı bekliyorsun? Ben gayet sakince, güzelce konuşuyordum sen üslubunu sertlestirrene kadar. Kimseyle tartışmak niyetinde değilim. Ama görüyorum ki, burda bir şekilde tartışmann içine sürükleniyorsun.
İzmirde bile diyorsun ama İzmir Türkiyenin bir şehri. Avruupada bir şehir değil. İzmir halkı kafa yapısı olarak, anadoludaki illerden farklı olsa da, burda benim söylediğim şey, ordaki uyumsuzluk. Zaten kırılmasının hoş olmadığını ilk mesajımda belirtmiştim. Bence de birinin aylarca emek verdiği bir eseri kalkıp kırmak barbarca. O konuda kıranları haklı bulmadım ki ben. Kıran pipisi açık diye kırmış. Ben bütün mesajlarımda o heykelin oraya yakışmadığını yazdım. Ayrıca verdiğin örneklerden yola çıkrak diğer metro istasyonların da baktım. Gerçekten şahane olmuş. O metrolardaki bütünlüğü ve uyumu sende farketmişsindir, söylememe gerek yok. Zaten onları gördükten sonra, bizimkinin ne kadar eğreti durduğunu bir kere daha farkettim.
Ah son olarak, kim kimin reyisiymiş, Kim reyisinin agzıyla ucube demiş, orasını anlamadım. Onu bana yazmadınız sanırım.