İzmir'de 'Müstehcen' Bulunan ve Bir Süredir Protesto Edilen 'Müzisyen' Heykeli Parçalandı

Ya :) ne iğrenç heykel haberlerde izledim. Herkes rahatsız, İzmir belediyesi hep devamsız :) barim düzgün bir heykel yaşamış. Suç heykele değil yaptıranda. Entel takılmak istemiş galiba belediye:)))

Heykeli yapan Amancio Gonzales adli sanatciymis sayfasina girip bakmak lazim elestirmeden once gel sen heykel yap evimin bahcesine koyucam ben anlayanlar bakar deger gorur hic degilse :KK45:

Heykeli ben de görsel olarak beğenmedim:KK53:Keşke müstehcen buldukları heykeli parçaladıkları gibi,tacizcilere de hesap sorsa ,dövse millet.Daha bugün otobüste kadına yapılanları okuduk,o adama dokunmazlar,heykele gelince müstehcen deyip parçalarlar.
Aman o dedigin cok zor ama ya heykel yikmak daha kolay geliyor:))

Derdim heykel degilde bu akpli gençlerde eylem için heykellere takmış durumdalar. :KK14:

Allahtan zamanında, Osmanlı himayesindeki Atina'daki Antik Yunan çıplak mermer heykeller İngiltere'ye kaçırıldı. Heykellerin İstanbul'a getirildiğini düşünün "içimi açmıyor bu ne hem de çıplağğ" deyip zarar verildiğini asdfghjk. Misal çıplak olan bu heykeller için hala Yunanistan-İngiltere dava sürecinde. Bizim ülkeden bu akil vatandaşlar yollansa da parçalasalar heykelleri iki ülke arasındaki krizi de çözmüş olurlar.

X