Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heykelle namus kurtulmasını gibi bir heykelin yıkılması ile kaybetmesine merak etme :)Ya olamaz, İzmir'i de mi kaybettik!
Ben kardan adam yapsam olmaz mı?.Heykeli yapan Amancio Gonzales adli sanatciymis sayfasina girip bakmak lazim elestirmeden once gel sen heykel yap evimin bahcesine koyucam ben anlayanlar bakar deger gorur hic degilse
Aman o dedigin cok zor ama ya heykel yikmak daha kolay geliyor:))Heykeli ben de görsel olarak beğenmedimKeşke müstehcen buldukları heykeli parçaladıkları gibi,tacizcilere de hesap sorsa ,dövse millet.Daha bugün otobüste kadına yapılanları okuduk,o adama dokunmazlar,heykele gelince müstehcen deyip parçalarlar.
Ama boyle farkli birseyler isterim he yapicaksan benim sanat anlayisim bazilarina gore ucube olsadaBen kardan adam yapsam olmaz mı?.
Sen sahiden o heykeli beğendin mi?Ama boyle farkli birseyler isterim he yapicaksan benim sanat anlayisim bazilarina gore ucube olsada
Begendim valla beni etkiler bu tarz heykeller hele diger yaptigi heykellere baktim bayildim gercekten deSen sahiden o heykeli beğendin mi?
Metrodan çikarken bakardık selamlaşırdık ahlaksız ben neyseki ahlakım kurtuldu artık
O değilde bende pipi falan görmedim farketmedim okadar gidip geliyorum pipiliymiş oysakiBen görmedim bile bunu yaw, kanlı canlı bi göreydim.
Heykelin pipisine bakiyodun sende dimi inkar etme namusunu kurtardilar daha ne istiyonMetrodan çikarken bakardık selamlaşırdık ahlaksız ben neyseki ahlakım kurtuldu artık
Keşke inceleseymişim pipi falan görmedim tüü bana heriflerin fikri neyse zikride o napakHeykelin pipisine bakiyodun sende dimi inkar etme namusunu kurtardilar daha ne istiyon
Sadece ben degilmisim yani haber bu sanirimSen sevme be evla...
O değilde bende pipi falan görmedim farketmedim okadar gidip geliyorum pipiliymiş oysaki
Sadece ben degilmisim yani haber bu sanirim