• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de lazer yaptirmak

Askmeguestions

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
67
23
8
28
Izmirde lazer yaptirmak istiyorum. Uygun fiyatlı ve etkili olacak bir yer arıyorum.
Lazer yaptirmadan once nelere dikkat etmek gerekir?
Yaptırıp sonuc alan memnun kalanlar var mi?
Bir dee bacagimda kil donmesi olup kahverengi lekeler kaldi onlar gecer mi sizce?

Kıl dönmeleri lazerle geçiyor sıkıntı yok. Makine önemli nerede gittiğinizin bi önemi yok buz başlık olan bi makine önermiyorum kılları uyutuyor bi süre sonra tekrar çıkıyor kıllar. Alexander Robot X diye bi makine var kesinlikle öneririm. İşlem esnasında çok canınız yanıyor ama yandığına değiyor. Benim müthiş şekilde azalma oldu incelme oldu 4. Seansımda.

Kıl dönmeleri lazerle geçiyor sıkıntı yok. Makine önemli nerede gittiğinizin bi önemi yok buz başlık olan bi makine önermiyorum kılları uyutuyor bi süre sonra tekrar çıkıyor kıllar. Alexander Robot X diye bi makine var kesinlikle öneririm. İşlem esnasında çok canınız yanıyor ama yandığına değiyor. Benim müthiş şekilde azalma oldu incelme oldu 4. Seansımda.
Robot x ıpl bir cihazmış. Ben de 3 seans 3 kontrol olacak şekilde gittim. Evet giderken çok güzel azalmalar oluyor. Ama ben pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldım. Hepsi geri çıktı. Kesinlikle kalıcı değil. Orijinal buz lazerin etkili olacağını düşünüyorum. Buzlazer.com sitesi oradan bakıp İzmir de olan merkezlerden tercih edebilirsiniz.

Back