İzmir'de kiralık daire arıyorum

sahra_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
158
2
42
merhaba arkadaşlar izmirde kiralık daire bakıyorum izmirde olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok memnun olurum buca bornova bayraklı karabaglar bikaç yer daha merkeze çok uzak olmayan şimdiden tşk ederim

hiçmi izmirli arkadaşlar yok burda ya lütfen arkadaşlar çok çok acil bornova,bayraklı ve karşıyakada kiralık daire yardımcı olun lütfennnn.....

valla yardımcı olmak isterdim ama ben yeşilyurtda oturuyorum .ama buralardan isterseniz yinede yardımcı olurum

Benim Bornova'da Migrosun arkasında evim var ancak şu anda içinde kiracı var. İsterseniz emlakçımın telefonunu verebilirim. Çok becerikli ve güvenilirdir. Mesaj atamıyorum, mail adresinizi verirseniz ordan size ulaşabilirim.

yok be canım ben sadece bornova,bayraklı ve karşıyakadan bakıyorum tşk ederim ilgilendigin için

Evimde şu anda kiracı var, uzun süredir oturuyorlar, çıkacaklarını sanmıyorum. Emlakçım Bornova'da, size yardımcı olabilir anlamında ondan bahsettim. Umarım istediğiniz gibi kısa sürede kolayca halledersiniz ev içini.

canım kusura bakma yanlış anlamışım kafam çok karışıkta bu arada güzel dileklerin için tşk ediyorum saolasın

X