izmirde kadın doğum uzmanları aranıyor

kardelen_222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
2
0
1
39
sevgili dostlar hamilelik düşünüyorum ve buna ilk doktorumu ayarlayarak başlamak istiyorum.benim için çok önemli bi konu çünkü doğuma karşı aşırı derecede korkularım var..olacaksada kesin ve kesin sezeryan olmalı bana yardımcı olabılecek bu konuda rahatlatabılecek doktor önerilerınızı bekliyorum

Bornova da oturuyor veya yakınlarındaysan Süheyla Topaloglu derim.Ben onda dogum yaptim.Ameliyatlık hastaları bile hapla kurtarır. Sehir dışından bile hasta gelir. çok iyi tatlı dilli bir bayandır. Alakadardır.çok memnun kaldım ben.

Son düzenleme:
çiğlide kordon klinik var oranın sahıbı İbrahim yanık cok iyi işinde uzman bir doktor tavsiye ederim

canm şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben 4 tane doktor değiştirdim sonunda kararımı verdim su hospital Melek Canbaba süper bir doktor sıcak kanlı anlyışlı sevecen tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum yani

Hasan yıldız, kesinlikle çok başarılı bir doktor. Maya kadın doğum kliniği araştır bir derim

merhaba arkadaşlar bende 30 haftalık hamileyim ve doktor seçmek gerçekten zormuş, bir tek doktor değil, seninle ilgilenecek olan ebe hemşirelerin tecrübesi ilgisi, hastanenin tam donanımlı olması da önemli. aklımda iki hastane var biri başkent üniversitesi mesut bey, diğeri sada hastanesi Gökhan beyin iyi olduğunu duydum. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Merhabalar,

Bende Kent Hastanesi Tunç beye gidiyorum. Tavsiye edebilirim, düşünürseniz hastane olarak da iyi bir hastane doğum üzerine bilgi edinmeniz açınızdan Tunç beyide araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…