Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ırenebeye gidenler harika bir seçim yapmışsınız dilek hanım harikadır ve diğer tum çalışanlar bend e orda tüp bebek yaptırdım ve hemen hamile kaldım darısı isteyenlere
Ben Kent hastanesinde dr. mehmet tunç canda yı öneriyorum ilk doğumumun normal olmasını ona borçluyum, çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor.
ARKADASLAR BEN SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM 13 HAFTALIK GEBEYİM DOKTORUM DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM İZMİRDE ÖNEREBİLECEĞİNİZ AMA FİYAT OLARAK ÇOK UÇUK OLMAYAN DOKTOR İSMİ VEREBİLİR MİSİNİZ?
slm canım buca natoda doruk tıp merkezi var ordaki dr.ayşe inmezde süper biri tecrübesine inanımaz güveniyorum tavsiye ederim hayırlısı olsun canım...[/QUOTE
acaba ucret hakkında da bılgı verebılırmısınız....
cnmcm alsancak irenbe kadın hast. doktoru opr.dr dilek aslan var inanılmaz bi insan bayılıyorum ona ..
işinde uzman yurtdışından seminerlere davet ediliyor konuşmacı olarak çok ilgili ve bilgili bi dr tavsiye ederim düşünürsen eğer googledan irenbe yaz numaraları filan çıkar zaten ..
geçmiş olsun
prof larda hikaye bence.tamam daha fazla bilgi sahibi olabilirler ama sorunsuz gebeliklerde sallıyorlar bence.ben allahın izniyle 12 haftalık hamileyim ve hüseyin ceyberi nin hastasıyım.8 haftalık hamile bir arkadaşım var,sorunsuz geçiyor hamileliğide.ve çok ünlü bir prof a gidiyor 9 eylülden.geçen gün bi baktım çifter çifter zıplaya zıplaya çıkıyor merdivenleri,çömelip duruyor.napıyorsun sen dedim.çömelme,zıplama sakın .doktorun söylemedimi sana yükseğe uzanarak,çömelerek iş yapmak yasak diye.yok öle bişey demedi bana hiç dedi.şaştım kaldım açıkcası.hüseyin beyin bana ilk dediği şeylerden biriydi bunlar.
Bu önceki yorumum.bahsettiğim kişi yakup erata dır.hiç bir şekilde vitamin namına bişey vermiyor kendisi.sadece folik aside devam demiş arkadaşıma.muayeneside 200 tl cik:)))))))
slm canım buca natoda doruk tıp merkezi var ordaki dr.ayşe inmezde süper biri tecrübesine inanımaz güveniyorum tavsiye ederim hayırlısı olsun canım...[/QUOTE
acaba ucret hakkında da bılgı verebılırmısınız....
buca doruk tıp merkezi artık torbalı özle medifema olmuş. bahsettiğin ayşe hanım DR. AYŞE İNMEZ mi acaba?
Herkese merhaba;
Hamilelik sürecinde doktor seçimi çok önemli tabiiki, özel bir süreç ve bu süreçte insan doktorunu sevmek, ona güvenmek onu rahatça arayabilmek istiyor.. Ben, geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, ev yakın arkadaşımn evinde.. Tabii hemen doktor düşünmeye başladım. Yakın arkadaşım da geçtiğimiz 1 yıl içinde 2 düşük yaşadı ve İzmir'de neredeyse gezmediği doktor kalmadı MedikalPark buna dahil, ve hiç bir doktor onca araştırmaya rağmen, kan pıthılaşması sorunu ile bebek düşürdüğünü çözemedi.En son İzmir Özel Su Hospital'da Uzm. Dr. Nurettin Ersöz İnce'yi buldu. Ersöz Bey genç yaşına rağmen oldukça bilgili bir doktor ayrıca çok pozitif bir yapısı var. Arkadaşımın sorununu hemen anladığı gibi hamile kaldığı an başlattığı iğne tedavisi ile bebeğini sağlıkla karnında büyütmesini sağladı. :))))
Şimdi gelelim asıl mevzuya yani bana:)
2 yıl önce bana Gaziemir Şifa Hastanesi'nde Nurdan hanım tarafından koyulan 'pko' teşhisi ile Yazz24+4e başladım ve neredeyse 1 yıl içtim. Bu arada tam 10 kilo aldım. Daha sonra iki doktor daha gezdim ve toplamda 3 doktorda bende polikistik over sendromu olduğumu, hamile kalmamın çok zor olduğunu, bebek düşündüğümüz zaman tedaviye başlamamız gerektiğinden bahsettiler, tabii be o zaman evli değildim ama mutlaka evlenecek ve çocuk isteyecektim, moralim çok bozulmuştu.. Bugüne geldiğimizde ben bebek konusunda umutsuzdum ve doğal yollardan hamile kalabileceğime inanmıyordum bu yüzden evlendikten sonra düzenli olarak korunmadık nasılsa olmayacak diye.. Ve şansa bak ki geçen ay sadece 1 kez korunmadık ve o gün hamile kaldım:))) Tabii ben yakın arkadaşıma güvenerek onun doktoruna gittim, hem tanışmış olduk hem konuştuk, ona başımdan geçen bu olayları anlattım güldü bana, ve şöyle dedi:"POLİKİSTİK OVER GÖRÜNÜMLÜ YUMURTALIK ile POLİKİSTİK OVER SENDROMU tamamen farklı şeyler, sende sendrom yok ve yumurtlaman normal, hamile kalamaman için bir neden de yok,peki nasıl oldu da 3 doktor da bunu anlayamadı?"
Kızlar uzun lafın kısası, Ersöz Bey işinde çok iyi bir hekim, şiddetle tavsiye ediyorum..Ek billgi olarak ta muayene ücreti 43tl, 10 günlük kontroller dahil...Linkten fotoğrafına ve özgeçmişine de ulaşabilirsiniz:)) Özel Su Hospital
Hepinize bol şans:))))))