Hatay cok uzak ya. Nasil gidicem oraya. Zaten Izmiri pek bilmiyorumHatayda Kökekuba mıydı o var bi tane en iyisi o Colin .
Geçmiş olsun .
Erkek kedilerin hemen hemen 1 yaşına gelince testisleri çıkıyor , ben de kedimi dişi sanıyordum , 1 yaşına yaklaşınca erkek olduğunu anladım .
Hatay cok uzak ya. Nasil gidicem oraya. Zaten Izmiri pek bilmiyorumAma hicbir yer bulamazsam aklimda bulunsun sagol canim.
Valla ben de nasil cahilsem artik anlayamadim hayvan disi mi erkek mi. Cahillik basa bela iste.
Ay evet ya bibi Izmirdeydi. Ben unuttum onu. Sagol
Senin evcil hayvan var miydi?İnşAllah sana yakın bi yerlerde bulursun , ben bulamadım meselâ
Senin evcil hayvan var miydi?
Sagol canim not aldim.Bornova Apex veteriner klinigi 7 yildir giderim. Emrullah bey basta olmak uzere hayvan asigi hepsi tavsiye ederim.
Zaten burda onerilenleri not alip arastiricam daha. Cok pimpirikliyim.Bende çooook aradim simdiye kadar 6 hekim degistirdim. En guzeli gidebilecegin bolgelerdeki klinikleri bulmak ve doktorlari arastirmak tek tek isim isim (zor oluyor evet) ama tavsiye edilen hekimleri de arastirmadan iyi dediler diye gitmeyin hemen. Ben hekimin hangi okuldan nezaman mezun olmus ne yapmis, neler yazmis, uzmanligi ne hepsini arastirdim. Hakkinda sikayetler var mi, neler var baktim. Gercektende cok iyi bir hekimdi. (Taşındik) Syanki hekimim de cok iyi. Her veterinerim diyen bu işte yetkin olmuyor. En onemlisi her veteriner cerrah olmuyor. Ben kisirlastirmayi uzman cerrah olan bir hekime yaptirmistim. Izmirde degilim ama belki hekim elemenizde yardimci olur.
Ayy cok kotu olmus. Bizim zilli de evden kacti bir iki defa. Gece 1 e kadar sokakta aradik durduk. Bulamadik. Sabaha kadar uyuyamadik esimle. Sabah kapiya gelmis beklemis zilli. Bi actik kapida. Cok sukur. Simdi kapi pencere acamiyorum. Açinca da birimiz kedinin pesinde dolaniyoruz ki kacmasin. Zor is valla.Kedim vardı kayboldu Colin , gitti gidiş o gidiş
Tamam bibicim not aldim arastiricam bunu da.Umut veteriner kliniğini biliyor musun canım ben hiç gitmedim ama bir tanıdık önerdi ve kartını verdi hatta kendide sokak hayvanlarıyla çok ilgilenirmiş sokak hayvanları için ilaç alırsan yarı fiyatına falan veriyor dediama dediğim gibi hiç gitmedim bana uzak bornova çünkü gidip bir görüşsen anlarsın iyimidir ilgilimidir diye banada yazarsın hem kartını özelden atabilirim
Ayy cok kotu olmus. Bizim zilli de evden kacti bir iki defa. Gece 1 e kadar sokakta aradik durduk. Bulamadik. Sabaha kadar uyuyamadik esimle. Sabah kapiya gelmis beklemis zilli. Bi actik kapida. Cok sukur. Simdi kapi pencere acamiyorum. Açinca da birimiz kedinin pesinde dolaniyoruz ki kacmasin. Zor is valla.
Tamam bibicim not aldim arastiricam bunu da.
Bende de aynı dert. Veterinerleri hiç beğenmiyorum. Nereye gitsem hayvan sevmiyorlar sanki. Bol bol para istiyorlar. Çok mecbur kalmadıkça götürmüyorum. Ama kuduz aşısına mecbur götüreceğim kedimi bir kaç ay sonra.
Evet ya. Insan bi ilgi, bi sevgi cumlesi bekliyor mesela. Ne bileyim yanlis mi, ben bekliyorum. En son gittigim veteriner asisini kucagimizdayken yapti. Sonuc? Yavrumun sirti şişti. Allah bildigi yapsin bunlari. Hayir bir de yogun degiller. Neden boyle oldu bittiye getiriyorlar? Tam nefretlikler.Bende de aynı dert. Veterinerleri hiç beğenmiyorum. Nereye gitsem hayvan sevmiyorlar sanki. Bol bol para istiyorlar. Çok mecbur kalmadıkça götürmüyorum. Ama kuduz aşısına mecbur götüreceğim kedimi bir kaç ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?