• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde iyi bir veteriner

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.607
798
Selam kizlar,
Kedime dogru duzgun bir veteriner bulamadim. Ciddi bir onyargi olustu veterinerlere. Dogru duzgun ilgilenmiyorlar, muayene etmiyorlar duzgun. Ayakustu hop oldu bitti hadi su kadar para. Ilaclari piyasanin 2 kati fiyatina satiyorlar, yetmiyormus gibi surekli ordan birsey satmaya calisiyorlar pet urunleri falan. Bunlar daha bisey degil. Kediyi ilk aldigimizda esim erkek dedi. Neyse veterinere goturduk disi dedi. Iyi tamam demekki biz yanlis biliyoruz falan. Gecen gun bir komsu kedim icin erkek dedi. Esime soyledim o da erkek oldugunu dusunuyormus ama veteriner disi dedi ben de oyledir herhalde diye ustelemedim dedi. Henuz kisirlastirmadigim icin şu an kizginlik doneminde. Ve erkek kediler gibi ciftlesme hareketleri yapiyor. Google dan bi bakayim dedim ben de, hakikaten erkek kedi gibi. Icime kurt dustu. Kisirlastirmak icin ayni veterinere goturecektim ama simdi korktum. Ya cinsiyetini yanlis soyledilerse diye. Simdi guvenip de onlara emanet edemem. Baska bir veteriner de asi yaptiktan sonra yavrumun asi yerinde siskinlik olustu parmak kadar. Gecmedi 2 haftadir. Oraya dokununca cani aciyor yavrumun. Gidip o veterinerlerle cok pis kavga edesim var ama su an acilen kisirlastirmamiz lazim yavruyu. Cok kotu durumda. Fakulteye gotureyim dedim ama bazi forumlarda fakultede ogrencilere yaptiriyorlar operasyonlari yazmislar. Ondan da vazgectim. Lutfen bana Izmir Bornova Alsancak civarlarinda iyi bir veteriner onerir misiniz? Paragoz olmayan, hayvan seven ve deger veren, ayakustu muayene etmeyen.
Mune konum birazcik burda durabilir mi, lutfen banlama hemen beni :dua:

Hatayda Kökekuba mıydı o var bi tane en iyisi o Colin .
Geçmiş olsun .
Erkek kedilerin hemen hemen 1 yaşına gelince testisleri çıkıyor , ben de kedimi dişi sanıyordum , 1 yaşına yaklaşınca erkek olduğunu anladım .

Ben yıllardır Kökekuba'ya götürüyorum kedimi ama yer olarak Susuzdede civarında uzak kalabilir size..

Alsancak'ta ki Rönesans veteriner hakkında da olumlu şeyler duydum..

3 yavru kedim vardı hemen anlaşılıyordu erkek yada kız oldukları şaşırdım şimdi.resim atsanız belki anlayan çıkar.başka veterinere ve petshop varsa ona sorabilirsiniz ben kuşum için öyle yaptım bazen veterinerden iyi anlayan petshoplar oluyor.benimde en çok korktuğum şeylerden biri paragöz veteriner ve doktor.

Hatayda Kökekuba mıydı o var bi tane en iyisi o Colin .
Geçmiş olsun .
Erkek kedilerin hemen hemen 1 yaşına gelince testisleri çıkıyor , ben de kedimi dişi sanıyordum , 1 yaşına yaklaşınca erkek olduğunu anladım .
Hatay cok uzak ya. Nasil gidicem oraya. Zaten Izmiri pek bilmiyorum :KK48: Ama hicbir yer bulamazsam aklimda bulunsun sagol canim.
Valla ben de nasil cahilsem artik anlayamadim hayvan disi mi erkek mi. Cahillik basa bela iste. :bicak:

İnşAllah sana yakın bi yerlerde bulursun , ben bulamadım meselâ :(
Hatay cok uzak ya. Nasil gidicem oraya. Zaten Izmiri pek bilmiyorum :KK48: Ama hicbir yer bulamazsam aklimda bulunsun sagol canim.
Valla ben de nasil cahilsem artik anlayamadim hayvan disi mi erkek mi. Cahillik basa bela iste. :bicak:

Bende çooook aradim simdiye kadar 6 hekim degistirdim. En guzeli gidebilecegin bolgelerdeki klinikleri bulmak ve doktorlari arastirmak tek tek isim isim (zor oluyor evet) ama tavsiye edilen hekimleri de arastirmadan iyi dediler diye gitmeyin hemen. Ben hekimin hangi okuldan nezaman mezun olmus ne yapmis, neler yazmis, uzmanligi ne hepsini arastirdim. Hakkinda sikayetler var mi, neler var baktim. Gercektende cok iyi bir hekimdi. (Taşındik) Syanki hekimim de cok iyi. Her veterinerim diyen bu işte yetkin olmuyor. En onemlisi her veteriner cerrah olmuyor. Ben kisirlastirmayi uzman cerrah olan bir hekime yaptirmistim. Izmirde degilim ama belki hekim elemenizde yardimci olur.

Bornova Apex veteriner klinigi 7 yildir giderim. Emrullah bey basta olmak uzere hayvan asigi hepsi tavsiye ederim.:anne:

Umut veteriner kliniğini biliyor musun canım ben hiç gitmedim ama bir tanıdık önerdi ve kartını verdi hatta kendide sokak hayvanlarıyla çok ilgilenirmiş sokak hayvanları için ilaç alırsan yarı fiyatına falan veriyor dedi :KK51: ama dediğim gibi hiç gitmedim bana uzak bornova çünkü gidip bir görüşsen anlarsın iyimidir ilgilimidir diye banada yazarsın hem :KK54: kartını özelden atabilirim :KK15:

Bende çooook aradim simdiye kadar 6 hekim degistirdim. En guzeli gidebilecegin bolgelerdeki klinikleri bulmak ve doktorlari arastirmak tek tek isim isim (zor oluyor evet) ama tavsiye edilen hekimleri de arastirmadan iyi dediler diye gitmeyin hemen. Ben hekimin hangi okuldan nezaman mezun olmus ne yapmis, neler yazmis, uzmanligi ne hepsini arastirdim. Hakkinda sikayetler var mi, neler var baktim. Gercektende cok iyi bir hekimdi. (Taşındik) Syanki hekimim de cok iyi. Her veterinerim diyen bu işte yetkin olmuyor. En onemlisi her veteriner cerrah olmuyor. Ben kisirlastirmayi uzman cerrah olan bir hekime yaptirmistim. Izmirde degilim ama belki hekim elemenizde yardimci olur.
Zaten burda onerilenleri not alip arastiricam daha. Cok pimpirikliyim. :olamaz:

Kedim vardı kayboldu Colin , gitti gidiş o gidiş :KK43:
Ayy cok kotu olmus. Bizim zilli de evden kacti bir iki defa. Gece 1 e kadar sokakta aradik durduk. Bulamadik. Sabaha kadar uyuyamadik esimle. Sabah kapiya gelmis beklemis zilli. Bi actik kapida. Cok sukur. Simdi kapi pencere acamiyorum. Açinca da birimiz kedinin pesinde dolaniyoruz ki kacmasin. Zor is valla.

Umut veteriner kliniğini biliyor musun canım ben hiç gitmedim ama bir tanıdık önerdi ve kartını verdi hatta kendide sokak hayvanlarıyla çok ilgilenirmiş sokak hayvanları için ilaç alırsan yarı fiyatına falan veriyor dedi :KK51: ama dediğim gibi hiç gitmedim bana uzak bornova çünkü gidip bir görüşsen anlarsın iyimidir ilgilimidir diye banada yazarsın hem :KK54: kartını özelden atabilirim :KK15:
Tamam bibicim not aldim arastiricam bunu da. :KK15:

Bende de aynı dert. Veterinerleri hiç beğenmiyorum. Nereye gitsem hayvan sevmiyorlar sanki. Bol bol para istiyorlar. Çok mecbur kalmadıkça götürmüyorum. Ama kuduz aşısına mecbur götüreceğim kedimi bir kaç ay sonra.

Ayy cok kotu olmus. Bizim zilli de evden kacti bir iki defa. Gece 1 e kadar sokakta aradik durduk. Bulamadik. Sabaha kadar uyuyamadik esimle. Sabah kapiya gelmis beklemis zilli. Bi actik kapida. Cok sukur. Simdi kapi pencere acamiyorum. Açinca da birimiz kedinin pesinde dolaniyoruz ki kacmasin. Zor is valla.

Tamam bibicim not aldim arastiricam bunu da. :KK15:
:KK15::KK15:

Ben onu bebek gibi beslemiştim , önce şırıngayla , azcık büyüdüğünde ise biberonla ... hele kucağıma geldiğinde çıkardığı o gırrrgırrr ses yok mu hâlâ kulaklarımda Colin ...
Bende de aynı dert. Veterinerleri hiç beğenmiyorum. Nereye gitsem hayvan sevmiyorlar sanki. Bol bol para istiyorlar. Çok mecbur kalmadıkça götürmüyorum. Ama kuduz aşısına mecbur götüreceğim kedimi bir kaç ay sonra.

Evet ya. Insan bi ilgi, bi sevgi cumlesi bekliyor mesela. Ne bileyim yanlis mi, ben bekliyorum. En son gittigim veteriner asisini kucagimizdayken yapti. Sonuc? Yavrumun sirti şişti. Allah bildigi yapsin bunlari. Hayir bir de yogun degiller. Neden boyle oldu bittiye getiriyorlar? Tam nefretlikler.

Back
X