elzemes merhaba nil katre kocu tavsiye ediyorum karşıyakada. yapım gereği biraz sert mizaca sahibim biraz asabiyim bu ilişkilerime de yansıyordu. öfke kontrolüm pek yoktu diyebilirim. ona gittim aslında başka nedenle gittim ama öfkemin beni kontrol ettiğini söyledi. şimdi öfke patlamaları yaşamıyorum arada sinirleniyorum ama kendimi kontrol edebiliyorum daha önceki halimle kıyasladığımda beni tanıyamıyorlar. ben bile eski benle şimdikini kıyasladığımda bazen kendime şaşırıyorum. tavsiye ederim ama daha önce de yazdım araştırın öyle gidin ben pimpirikliyim bayağı araştırmıştım sizde araştırınMerhaba arkadaşlar,
Yaşadığım bazı durumlardan dolayı uzun zamandır ağır bir öfke içerisindeyim. Eskiden çok farklı bir yapım vardı hemen sinirlenmezdim. Fakat sinirlerim çok yıprandı. özellikle son bir senedir. En ufak şeyle elim ayağım titriyor, öfkeme hakim olamıyorum. 3 ayda 3 tane telefon kırdım elime geçen ilk şey o olduğu için. Tutam tutam saçlarımı yoldum. Kısacası her yöntemi deniyorum kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ama maalesef o gelen titreme ve sinir krizi durmuyor.
Bu nedenle özellikle bu konuyla ilgisi olan, bu konuda beni hızlı ve iyi bir çözüme kavuşturacak İzmir'de herhangi bir psikolog biliyor musunuz?
Yardım ederseniz çok sevinirim
Meraba Sude, Bende o ismi duydum hatta Nil Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Fakat dün de Mehmet Kılıç diye bir doktor buldum , Alsancak 'ta ofisi. Onun hakkındada iyi yorumlar okudum. Çok kararsızım şu anelzemes merhaba nil katre kocu tavsiye ediyorum karşıyakada. yapım gereği biraz sert mizaca sahibim biraz asabiyim bu ilişkilerime de yansıyordu. öfke kontrolüm pek yoktu diyebilirim. ona gittim aslında başka nedenle gittim ama öfkemin beni kontrol ettiğini söyledi. şimdi öfke patlamaları yaşamıyorum arada sinirleniyorum ama kendimi kontrol edebiliyorum daha önceki halimle kıyasladığımda beni tanıyamıyorlar. ben bile eski benle şimdikini kıyasladığımda bazen kendime şaşırıyorum. tavsiye ederim ama daha önce de yazdım araştırın öyle gidin ben pimpirikliyim bayağı araştırmıştım sizde araştırın
elzemes ben memnunum nil hanımdan ama sen bilirsin canım. mehmet beyi duydum o da sanırım iyi bir psikolog tabi onun eğitim seviyesini nerede okuduğunu bilmiyorum ben ona hiç gitmedim oyüzden birşey diyemem. en doğru kararı ver canım senin için hayırlısı neyse o olsun...Meraba Sude, Bende o ismi duydum hatta Nil Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Fakat dün de Mehmet Kılıç diye bir doktor buldum , Alsancak 'ta ofisi. Onun hakkındada iyi yorumlar okudum. Çok kararsızım şu an
M[/QUOTE]Merhaba
Terapi surecindeki yollari anlatilan soylenen motive edici sozleri soyleyebilir msnz??
QUOTE="sude_kirikci, post: 37805867, member: 591121"]elzemes merhaba nil katre kocu tavsiye ediyorum karşıyakada. yapım gereği biraz sert mizaca sahibim biraz asabiyim bu ilişkilerime de yansıyordu. öfke kontrolüm pek yoktu diyebilirim. ona gittim aslında başka nedenle gittim ama öfkemin beni kontrol ettiğini söyledi. şimdi öfke patlamaları yaşamıyorum arada sinirleniyorum ama kendimi kontrol edebiliyorum daha önceki halimle kıyasladığımda beni tanıyamıyorlar. ben bile eski benle şimdikini kıyasladığımda bazen kendime şaşırıyorum. tavsiye ederim ama daha önce de yazdım araştırın öyle gidin ben pimpirikliyim bayağı araştırmıştım sizde araştırın
kusunkma daisysun mesajımı şimdi gördüm ancak cevap yazıyorum. motive edici sözler derken ? valla biz aşama aşama gidiyoruz her hafta sabah akşam okumam için birtakım şeyler yazıyorr nil hanım. bunlar beni motive ediyor ki bazı teknikler verdi onları uyguluyorum ve çok iyi gidiyoruz sıkıntım yok. yine sinirleniyorum ama eskiden günde en az on kez sinirlenirken şimdi haftada belki 2-3 kez sinirleniyorum. bunu nerden biliyorsun diceksin : bana sinirlendiğin anları yazmamı söylemişti ordan biliyorum. her hafta sinirlendiğim anlar azalıyor ben memnunum. annem daha da memnun gidip kadına teşekkür etti valla kadında şaşırdı artık önceden nasılsam[/QUOTE]
elzemes ben memnunum nil hanımdan ama sen bilirsin canım. mehmet beyi duydum o da sanırım iyi bir psikolog tabi onun eğitim seviyesini nerede okuduğunu bilmiyorum ben ona hiç gitmedim oyüzden birşey diyemem. en doğru kararı ver canım senin için hayırlısı neyse o olsun...
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat çok uzak kalıyor bana oralar, Karşıyakada oturuyorum benali erişti yi tavsiye ederim sülalece çok memnunuz ofisi üçkuyularda yeri çok kolay dilersen telefon numarasınıda verebilirim
Beali erişti yi tavsiye ederim sülalece çok memnunuz ofisi üçkuyularda yeri çok kolay dilersen telefon numarasınıda verebilirim
ali erişti yi tavsiye ederim sülalece çok memnunuz ofisi üçkuyularda yeri çok kolay dilersen telefon numarasınıda verebilirim
Arkadaşım izmir de bu konu hakkında klinik psikolMerhaba arkadaşlar,
Yaşadığım bazı durumlardan dolayı uzun zamandır ağır bir öfke içerisindeyim. Eskiden çok farklı bir yapım vardı hemen sinirlenmezdim. Fakat sinirlerim çok yıprandı. özellikle son bir senedir. En ufak şeyle elim ayağım titriyor, öfkeme hakim olamıyorum. 3 ayda 3 tane telefon kırdım elime geçen ilk şey o olduğu için. Tutam tutam saçlarımı yoldum. Kısacası her yöntemi deniyorum kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ama maalesef o gelen titreme ve sinir krizi durmuyor.
Bu nedenle özellikle bu konuyla ilgisi olan, bu konuda beni hızlı ve iyi bir çözüme kavuşturacak İzmir'de herhangi bir psikolog biliyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?