- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Ne güzel o halde iyi bir hekim tabi doktorun da suçu yok hastane onun ismi Üzerinden reklam yapıyordur. Sağlıkla yavrunu kucağına Alman dileğimle.. Yeni doktorun da İzmirdeyse memnun musun? Tavsiye eder misin?Anldım cnm o yonunu bilmiyorum tabi ama bn esimle geblik kontrlne gdiodum kndsıne netten te arastrmstm memnun kalmiştim suan mesafe bakımndan baska yere tasndgmz için devam edemiyorum kndisne
Cok tesekr ederm cnm rabbım sanada kucagına almayı nasıp etsın bebişini cnm bız ayrancılara tasındık medifamaya gdıorum doktorum ilgili sevdim:) sen nereye gdıosunNe güzel o halde iyi bir hekim tabi doktorun da suçu yok hastane onun ismi Üzerinden reklam yapıyordur. Sağlıkla yavrunu kucağına Alman dileğimle.. Yeni doktorun da İzmirdeyse memnun musun? Tavsiye eder misin?
Benim doktorum İsrael Aruh onun muayenehanesine gidiyorum. Ben de memnunum doktorumdan. Doğum için hastane arıyorum şimdi doktorumun önerisi Çınarlı ve Kent hastanesi ben de düşünüyorum ikisini de.Cok tesekr ederm cnm rabbım sanada kucagına almayı nasıp etsın bebişini cnm bız ayrancılara tasındık medifamaya gdıorum doktorum ilgili sevdim:) sen nereye gdıosun
Benim doktorum İsrael Aruh onun muayenehanesine gidiyorum. Ben de memnunum doktorumdan. Doğum için hastane arıyorum şimdi doktorumun önerisi Çınarlı ve Kent hastanesi ben de düşünüyorum ikisini de.
Henüz erken diyor doktorum karar vermek için. Şimdilik bir sorun yok ama nabzım çok hızlı imiş eğer o da kontrol altına alınırsa normal De olabilir. Sen ne düşünüyorsun?Hmm anladım iyi diyolar oralara duymustum normal mi sezeryan mı olcak peki
Cnm bnm ilki sezeryan oldgu içn buda ole olucakHenüz erken diyor doktorum karar vermek için. Şimdilik bir sorun yok ama nabzım çok hızlı imiş eğer o da kontrol altına alınırsa normal De olabilir. Sen ne düşünüyorsun?
Sen tecrübelisin ne güzel.Cnm bnm ilki sezeryan oldgu içn buda ole olucak
Planlı olcak 38nci haftamdA alınck bakalmSen tecrübelisin ne güzel.
Benim doktorum da 39 hafta tamamlansın istiyor. Tabi o vakte kadar oğlum bir sürpriz yapmazsa. Her Bebek sağlıkla vaktinde doğsun inşallah.Planlı olcak 38nci haftamdA alınck bakalm
Orası da çok kalabalık değil mi? Şimdi nereyi düşünüyorsun?Blki dogumu tepecık arastrmada yaprım ilki ordydı bnm
Amiinn insallhh cnmm son aylar dkkat et uzan hep en ufak bseyı kaldrıp tmzlk falan ypma suyun glir Allh korusunBenim doktorum da 39 hafta tamamlansın istiyor. Tabi o vakte kadar oğlum bir sürpriz yapmazsa. Her Bebek sağlıkla vaktinde doğsun inşallah.
Medıfamaya gdıorum ya orda yapıcam yada tepeckte bklm arastrma hastanesi sonucta cok ilgili kuvezde var her ihtmle karsı onlmler alınıo ve bır krus odemıosunOrası da çok kalabalık değil mi? Şimdi nereyi düşünüyorsun?
Benim de en büyük endişem o oldu vallahi sorma. Erken Doğum riski bar diye hastanede yattım üç hafta önce! Çok şükürAmiinn insallhh cnmm son aylar dkkat et uzan hep en ufak bseyı kaldrıp tmzlk falan ypma suyun glir Allh korusun
Evet doğru o açıdan çok haklısın. Ne bileyim eşim rahat gelip gidemez yanıma ben istemezdim. Tabi büyük konuşmamak lazım.Medıfamaya gdıorum ya orda yapıcam yada tepeckte bklm arastrma hastanesi sonucta cok ilgili kuvezde var her ihtmle karsı onlmler alınıo ve bır krus odemıosun
Cnm zaten bi iki gun kalıon taburcu oluon sonra ozellerde ucmus cok pahalı bebege bseler alırım o parayla dıe dusunuomEvet doğru o açıdan çok haklısın. Ne bileyim eşim rahat gelip gidemez yanıma ben istemezdim. Tabi büyük konuşmamak lazım.
O da mantıklı haklısın canım her halde ilk olunca insan biraz daha endişeli oluyor :)Cnm zaten bi iki gun kalıon taburcu oluon sonra ozellerde ucmus cok pahalı bebege bseler alırım o parayla dıe dusunuom
Orayı hiç bilmiyorum canım, ama benim normalde adetin ikinci günü folikül geliştirici ilaç vermişti doktorum. Aşılama istediğim için tabi. Senin de aşılama mı olacak?ben daha once hıc tedavı olmadm 3 4 ay once basldm tedavıye nelr yapıcam sımdı nasıl ılerlıyor surec neler ıstyrlar bıraz bılgı verırmısınz bana lutfen ben sadce adetn 3gunu kan verdm sadce sımdı nelr yapıcaklar ege unıverrstnde basldm orası nasıl memnn olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?