İZMİR'DE İNFERTİLİTE UZMANI DOKTOR TAVSİYESİ

ben daha once hıc ılac kullanmdm hıc tedavye baslmdm slma mı olcak bılmyrm
Doktorunla görüştüğünde yol olarak ne önerdiyse ona göre gidilir canım. Bizim buradan diyeceğimiz şeyler havada kalır. Sana ilk muayenede ve atılan her adım sonrası yöntem hakkında bilgi vermesi gerekir.

Çocuk isteğin ne kadardır var? Korunmasız ilşkiye rağmen ne kadar süredir gebelik oluşmadı? Eşinizin ve sizin sorunlarınız tespit edildi mi? Adetleriniz düzenli mi? Hsg çekildi mi? Yumurtlama takibi yapıldı mı?

3 sendr olmuyr dha hıc bısı soylemedıler hsg cekılmedm ızmırde guzel bıyer aryorum onerebılecgnz bıyer varnı hsg ıcn yumurta takıbı falen yaplmadı ne zmn yaplyor

3 sendr olmuyr dha hıc bısı soylemedıler hsg cekılmedm ızmırde guzel bıyer aryorum onerebılecgnz bıyer varnı hsg ıcn yumurta takıbı falen yaplmadı ne zmn yaplyor
Canım benim doktorum her şeyiyle özel hizmet veriyor ama ben memnunum. Doktorum İsrael Aruh. Randevu bulmak epey zor oluyor. Muayene ücreti 400 tl. Aylık ödeniyor. Ama aşılama gerekirse takip için 450 ya da 500 tl ödeniyor. Bu süre içersinde seni iki ya da üç günde bir kontrole çağırıyor. Kullandığı iğne ilaç ve aşılama yaklaşık 2500 tl yi buluyor. Tabi şimdiye kadar yaptırdığın büyün tahliller ile gitmende fayda var.

Benim tavsiyem madem şimdi başladın Ege üniversitesinde kan değerlerine bakılsın. Eşin de muayene olsun. Ürolog muayene eder eşini. Spermiogram yapılır. Eşin beş günlük cimselöperhiz yapar ve sperm örneği verir. Ondan çıkan sonucu da alırsınız ve sonrasında alanında uzman bir doktora gidersiniz. Hem de tahlilleri yenilemeye gerek kalmaz.

kizlar tepecegi bosverin ya lanet geksin tepecige bi bok yaptiklari yok varsa yoksa klomen iki kere kimyasal gebelik gecirdim hic biseyibarastirmiyolar veya tedavi uygulamiyolar ilgilenmiyolar akli olan butun tahlillerini tepecikte yaptirir ozele gider

çok teşekkür ederim canm ben 2 aydır klomen kullanıyorum daha tedavinin başındayım biraz daha kendi doktorumda devam etmeyi düşünüyorum yaza doğru olmazsa değiştirebilirim.

canim bu 400 tlnin icinde muane tahliller falan hersey varmi biraz acarmisin neler yaptilar sana ilk muanede

çok teşekkür ederim canm ben 2 aydır klomen kullanıyorum daha tedavinin başındayım biraz daha kendi doktorumda devam etmeyi düşünüyorum yaza doğru olmazsa değiştirebilirim.
İnşallah hiç beklemeden tez vakitte müjdeler verirsin bize..

folikul ne demek canim zaten hsg ve sperm testlerimiz var
Canım doktor yumurta geliştirici iğne kullanıyor bu yumurtaların kaç santim olduğuna bakıyor ya hani işte ona folikül takibi deniyor. Muayene ücreti 400 tl aylık ödüyorsun. Takip ücreti ise 500 tl sanıyorum, o ay içinde seni 5 defa da çağırabilir, 10 defa da. Sen ücretini aylık ödüyorsun ama.

Kzlar izmirde rahim filmi icin yer onerin cok az surem kaldi yardimci olun izmirde rahim filmi neresi iyi

Selamlar... Ege Üniversitesinde Doktor Sait Yücebilgin var arkadaşlar. Alsancakta özel muayenehanesi var. İnfertilite nedeniyle başvurdum bende. Yıllarca gittiğim bütün doktorlar sıkıntı yok gebe kalırsın dedi. Hiç korunmama ragmen 8 yılda 3 kez gebe kaldım. Üçü de düşükle sonuçlandı. Sonra Sait Beyi tavsiye ettiler. Diğer doktorların laparoskopi operasyonunda göremediğini hsg de tespit etti. Bu ay tüp bebek yaptircam. Başka bir arkadaşımı da ona yönlendirdim. Şuan 8 aylik hamile. Diğer doktorlar gibi işlemleri uzatmiyor. Ne gerekiyorsa onu istiyor. Fakat iletişimi pek iyi değil. Sormadan cevap vermiyor diyebilirim. Soracağınız şeyleri unutmamak için not alıp öyle gidin. İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…