- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Doktorunla görüştüğünde yol olarak ne önerdiyse ona göre gidilir canım. Bizim buradan diyeceğimiz şeyler havada kalır. Sana ilk muayenede ve atılan her adım sonrası yöntem hakkında bilgi vermesi gerekir.ben daha once hıc ılac kullanmdm hıc tedavye baslmdm slma mı olcak bılmyrm
Canım benim doktorum her şeyiyle özel hizmet veriyor ama ben memnunum. Doktorum İsrael Aruh. Randevu bulmak epey zor oluyor. Muayene ücreti 400 tl. Aylık ödeniyor. Ama aşılama gerekirse takip için 450 ya da 500 tl ödeniyor. Bu süre içersinde seni iki ya da üç günde bir kontrole çağırıyor. Kullandığı iğne ilaç ve aşılama yaklaşık 2500 tl yi buluyor. Tabi şimdiye kadar yaptırdığın büyün tahliller ile gitmende fayda var.3 sendr olmuyr dha hıc bısı soylemedıler hsg cekılmedm ızmırde guzel bıyer aryorum onerebılecgnz bıyer varnı hsg ıcn yumurta takıbı falen yaplmadı ne zmn yaplyor
çok teşekkür ederim canm ben 2 aydır klomen kullanıyorum daha tedavinin başındayım biraz daha kendi doktorumda devam etmeyi düşünüyorum yaza doğru olmazsa değiştirebilirim.Canım şimdi aldım mesajını, İsrael beye gidiyorum evet. Muayene ücreti ocak ayı itibariyle 400 tl oldu. Aşılama bana 2000 tl ye mal olmuştu. Ben kendisinden memnunum. Devlet hastaneleri dışında rakamlar buralara denk düşüyor sanırım üç aşağı beş yukarı. Allah tez vakitte kısmet etsin evladını kucağına sağlıkla almayı.
Her zaman sorularına cevap vermek için burdayım.
canim bu 400 tlnin icinde muane tahliller falan hersey varmi biraz acarmisin neler yaptilar sana ilk muanedeCanım benim doktorum her şeyiyle özel hizmet veriyor ama ben memnunum. Doktorum İsrael Aruh. Randevu bulmak epey zor oluyor. Muayene ücreti 400 tl. Aylık ödeniyor. Ama aşılama gerekirse takip için 450 ya da 500 tl ödeniyor. Bu süre içersinde seni iki ya da üç günde bir kontrole çağırıyor. Kullandığı iğne ilaç ve aşılama yaklaşık 2500 tl yi buluyor. Tabi şimdiye kadar yaptırdığın büyün tahliller ile gitmende fayda var.
canim bu 400 tlnin icinde muane tahliller falan hersey varmi biraz acarmisin neler yaptilar sana ilk muanede
Yok canım 400 tl sadece folikül takibi tahliller için ayrı ücret ödüyorsun ya da başka yerde yaptırıp getiriyorsun.canim bu 400 tlnin icinde muane tahliller falan hersey varmi biraz acarmisin neler yaptilar sana ilk muanede
İnşallah hiç beklemeden tez vakitte müjdeler verirsin bize..çok teşekkür ederim canm ben 2 aydır klomen kullanıyorum daha tedavinin başındayım biraz daha kendi doktorumda devam etmeyi düşünüyorum yaza doğru olmazsa değiştirebilirim.
folikul ne demek canim zaten hsg ve sperm testlerimiz varYok canım 400 tl sadece folikül takibi tahliller için ayrı ücret ödüyorsun ya da başka yerde yaptırıp getiriyorsun.
Canım doktor yumurta geliştirici iğne kullanıyor bu yumurtaların kaç santim olduğuna bakıyor ya hani işte ona folikül takibi deniyor. Muayene ücreti 400 tl aylık ödüyorsun. Takip ücreti ise 500 tl sanıyorum, o ay içinde seni 5 defa da çağırabilir, 10 defa da. Sen ücretini aylık ödüyorsun ama.folikul ne demek canim zaten hsg ve sperm testlerimiz var
inşallah canım. sende sağ sağlim kucağına al inşallahİnşallah hiç beklemeden tez vakitte müjdeler verirsin bize..
ben sifada cektirmistim ama kapandi. medicalpark, tinaztepe ya da karatas hastanesi olabilir iyi hastanelerKzlar izmirde rahim filmi icin yer onerin cok az surem kaldi yardimci olun izmirde rahim filmi neresi iyi
Başkent üniversitesi hastanesi diğer merkezlere göre gem uygun hemde anestezili agrısız sızısız çekiyorKzlar izmirde rahim filmi icin yer onerin cok az surem kaldi yardimci olun izmirde rahim filmi neresi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?