İZMİR'DE İNFERTİLİTE UZMANI DOKTOR TAVSİYESİ

Yasin 30 !!! :) :) seni taze :) benim kızım 38 de oldu. Su an 43 um . Ve 13 haftalık gebeyim. Benim topiğim 40 ından sonra anne olmak isteyenler !!! Neyse. Uzatmayayim. Erol tavmanger!!!!!!! Bence 1 numara. Tecrübe ile sabit
....İnşallah en kısa zamanda minnaklarini kucağına alırsın :)

merhaba sizdemi erol beyin hastasıydınız.. ilk tüpbebek denemem ve erol bey yaptı suan 11. günüm 2 gün sonra test yapıcaz allahın izniyle inşallah bende kavuşurum minnağıma sizin gibi umut oldu bana :)

cumaya kadar dayanamadım valla cok sabrettim ama olmadı bugun gizlice idrar testi yaptım 11. günüm çok çok silik gölge gibi bir ikinci cizgi gördüm ama tabi kendimi kaptırmıyorum belkide ilaçların etkisidir ne biliyim başka bişeydir her ikisinede hazırım ne verıyosa rabbim veriyo ol derse olur.. inşallah bizde kavusuruz minnaklarımıza canım buarada sen ne yaptın bi karar verebildinmi

birşey daha sorucam:) bebeğinizi tebrikrik ederim rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin.. bugun benim 11. günüm cuma günü kan testim var.. çok merak ediyorum belirgin bir belirtiniz olmuşmuydu tuttuguna dair lütfennnnnnnnn benimle paylaşın :) ben çatlamak üzereyim artık meraktan idrar testi yaptım bu sabah dayanamadım çok çok silik 2. çizgi vardı ama tabiki kendimi kaptırmıyorum

:) tebrık ederm sızı çok guzel masallah,,,tesekkur ederım güzel dıleklerın için çok ıstıyorum gercekten,, erol tavmergen gıtmeyı aklıma koydum bende ama suan maddı açıdan çok yıprandım

canım sılık cızgı varsa pembemsı de olsa vardır ozaman ınsallah sen stes yapma bak sakın!! dua edıyorum hepımız için,,ben karar vermedım çunku esıme anlattım daha bıkac ay oldu transferın bıraz dınlen dedı bana bende en azından bı muayene ıcın gıdelım hemen yaptırmak zorunda deılız dedım cunku her gıdısımde muayene ucretı verıyorum dımı nasıl çalısıo tam olarak sımdı arasam nezamana randevu alırım mesela

:) tebrık ederm sızı çok guzel masallah,,,tesekkur ederım güzel dıleklerın için çok ıstıyorum gercekten,, erol tavmergen gıtmeyı aklıma koydum bende ama suan maddı açıdan çok yıprandım

Zor süreç . Ama Erol hoca anlayışlı ve iyi bir doktordur. Gorusme için bile gidilebilir. Önemlisi kendini hazır hissetmen. . Sen hazır ol ki minnakların da hazırlansin. Pozitif olalım.. her zaman pozitif..

Anlıyorum .silik de olsa çizgi çizgidir :)umut olsun size. Umarım cumaya o mutlu değere ulaşırsınız... içimden bi ses olacak diyor. Hadi hayırlısı..

canım nasılsın neoldu sonucun merak ettım

Izmirde infertilite üzerinde uzman bir özel hastane varmı yardm edin paracı olmayan

Tüp bebek konusunda çok çok başarılı İsrael aruh bey var başarı yüzdesi ve deneyimi sebebiyle gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz
Cnm msjı yazalı çok olmuş ama israel beyin adını çok duydum fakat ücretler biraz korkutuyor beni muayene aşılama ücreti nedir biliyormusun sen israel beye mi gidiyordun

Cnm msjı yazalı çok olmuş ama israel beyin adını çok duydum fakat ücretler biraz korkutuyor beni muayene aşılama ücreti nedir biliyormusun sen israel beye mi gidiyordun
Ben tüp bebek araştırma döneminde birkaç merkezle görüştüm en sağlıklı yaklaşım Kaan bozkurt irenbe geldi ama aşılama için bence devlet tercih et o kadar harcama yapmaya değecek birşey değil aşılama

Canım şimdi aldım mesajını, İsrael beye gidiyorum evet. Muayene ücreti ocak ayı itibariyle 400 tl oldu. Aşılama bana 2000 tl ye mal olmuştu. Ben kendisinden memnunum. Devlet hastaneleri dışında rakamlar buralara denk düşüyor sanırım üç aşağı beş yukarı. Allah tez vakitte kısmet etsin evladını kucağına sağlıkla almayı.
Her zaman sorularına cevap vermek için burdayım.

Izmir gozde hastanesi
Prof.doktr hasmet mesut ozsoy
Çip bebek yapiyor tup bebekte yapiyor alaninda sohret
Canım yanlış anlaşılma olmasın ben sözünü ettiğin doktoru tanımıyorum ancak Gözde hastanesi sık sık beni arayıp Haşmet beyden randevu verelim mi diyor?? Adıma randevu bile düzenliyor.. belki de iyi bit hekimdir bilemiyorum ama bana bu tavır garip geldi açıkçası. Sıradan kadın Doğum operatör hekimlerine bile ha deyince randevu bulamıyoruz. Alanında ünlü biri olması ve Prof olamsına rağmen hastanenin bu tavrı manasız geliyor bana.

Anldım cnm o yonunu bilmiyorum tabi ama bn esimle geblik kontrlne gdiodum kndsıne netten te arastrmstm memnun kalmiştim suan mesafe bakımndan baska yere tasndgmz için devam edemiyorum kndisne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…