İzmir'de İkea katalog ürününün aynısını yapacak imalatçı arıyorum

hgk

Evrenden Torpilim Var ;)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
68
1
96
Merhaba arkadaşlar evlilik hazırlıkları yapan bi bayanım. İkea dan hermes modeli bir yatak odası takımını çok beğendim fakat burda okuduğum yorumlar ikea ürünlerinin kalitesiz olduğuna ve en iyisinin beğenilen ürünün resimlerini vererek dışarda bir imalatçıya yaptırmak olduğu yönündeydi. Bende şimdi İzmirde daha önce böyle bir deneyimi olan varmı diye merak ediyorum yardımcı olursanız çooooooooooooooooooook sevinicem :teytey:

bilgisi olan yokmu?
Canım İkea daki ürünler dayanıksız değil. Ne kadar ödersen ona göre ürün alıyorsun. Ben evimin % 80 bölümünde (yatak odası dışında) İkedan döşedim. Hemde en ucuz ürünleriyle... Yaklaşık 2 yıl oldu, şimdilik sorun yok. Hatta müşteri hizmetleri ise süper. Ayrıca buradan aldığın bir ürünün 10 yıl garantisi oluyor. Bu açıdan düşünürsen bile İkea al derim. Hemnes ürünleri gayet güzelmişsempatiksalakcinni
Bu mobilyayı yapacak Karabağların arka sokaklarında bir sürü atölye bulabilirsin. Ama astarı yüzünden sana pahalıya gelir. Ve garanti vermez.

Canım İkea daki ürünler dayanıksız değil. Ne kadar ödersen ona göre ürün alıyorsun. Ben evimin % 80 bölümünde (yatak odası dışında) İkedan döşedim. Hemde en ucuz ürünleriyle... Yaklaşık 2 yıl oldu, şimdilik sorun yok. Hatta müşteri hizmetleri ise süper. Ayrıca buradan aldığın bir ürünün 10 yıl garantisi oluyor. Bu açıdan düşünürsen bile İkea al derim. Hemnes ürünleri gayet güzelmişsempatiksalakcinni
Bu mobilyayı yapacak Karabağların arka sokaklarında bir sürü atölye bulabilirsin. Ama astarı yüzünden sana pahalıya gelir. Ve garanti vermez.

arkadasin dedigi gibi karabaglarda yaparlar ama ikea ürünleri zaten piyada fiyati ucuz ürünler satiyor kendin kurmak zorundasin o kötü iste. ama marangoza yaptiracagin ürün ayni sonucu vermez.

evimin tüm mobilya ve aksesuarlarını ikeadan almış biri olarak sunu söylemek isterim
ikea ürünleri kesinlikle kalitesiz değil, bir kere harika montajları var (guvenlık acısından)

ayrıca hermes serisi de en kaliteli serilerin bi tanesi
bilinen birçok kaliteli mobilya markası (çilek vs) sunta kullanıyor

fiyat/tasarım olarak bir numara ikea

Back
X