- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi journalist
Doğru ya senin konundu benim aklımdan çıkmış
Beyaz bence çok hoş bebek odası için,üstelik istediğin renkle kombin edebilirsin.Perde,halı vs için renk var mı aklında?Emzirme koltuğunu çok öneren anneler var,benim yerim yok ne yazık ki,büyük yatağın üstüne bir sürü yastıklar atsam yaslanıp emzirilir mi acaba diye düşünüyorum.Bir de alt açma ünitesi bence çok işe yarıyor,stokke nin bizim beşiğe takım olanı var ama yakından çok battal birşey,park yatak alacağım ben salona ve bir yere giderken kullanmak,oyun parkı olarak kullanmak için vs Onun alt açma ünitelilerinden alırım dedim,hem daha kullanışlı olur.
Perde ve halı rengina daha karar vermedim ama ya krem tonları düşünüyorum yada sarı tonları.. bebek odası yapacağım odada 3 taraflı pencere var,düz beyaz tül perde yaptırmıştım daha önceden..Şimdi sadece köşelere tek renk fon düşünüyorum, sade gözü yormayacak şekilde.. Bebek odaları için özel olan perdeleri sevemedim bir türlü, genelde mavi, desenler benzer filan... Büyük yastıklar çok mantıklı eğer yerin yoksa, ihtiyacın olan her yerini destekler, rahat rahat emzirirsin bence :)) Hatta ben de alayım yastık, iyi fikir, her dakika bebeğin odasında olamayabiliriz :)
Alt açma ünitesi konusunda haklısın, çok kullanışlı bencede... Mobilyalar bir gelsin, eğer yer olursa yine İkea'da küçük sifonyer ölçülerinde alt açma ünitesi var, eğer yer olmazsa da geçenlerde gördüğüm bir fotoğraftan esinlendiğim şeyi yapacağım..Sifonyerin üzerine sünger gibi yumuşak bir şey yaptırıp yada satın alıp orada halledeceğim.. Fotoğraf duruyordu sanırım, yükleyeyim fikir olsun sana da :))