İzmirde iğneli epilasyon için iyi bir yer arıyorum

asenaozay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
1
2
37
Herkese selam, iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ancak güvenilir yere ihtiyacım var. Daha önce konudan bahsedilmiş ancak aradan zaman geçmiş bu yüzden tekrar sormak istedim. Karşıyakada yaşıyorum uzun bi süreç olacağı için bu tarafta olursa iyi olur tabi. Ayteni duydum ama telefonu açmıyor ulaşılması zor sanırım. Umarım cevap yazarsınız şimdiden teşekkürler

merhaba

Ben Aysel Hanıma yaptırmıştım yillar önce ve kendisinden çok memnunum. Ne leke kaldi ne iz. İzmir'de yaşamıyorum ve sirf iğneli epilasyon için İzmir'e gidiyordum.

Merhaba İlayda güzellik salonunu kesinlikle öneririm. Lazer mağduru biri olarak söyleye bilirim ki işlerinde çok iyiler. Yüzümde çok az tüyler vardı bunun için lazer epilasyona gittim ama olmayan yerlerde bile kıllar çıkmaya başladı çok uzun süre gittim ama yüzüm sahada kötü oldu en sonunda igneliye karar verdim korkularim vardı ama İlayda güzellik salonunda Ajda hanımin güler yüzlülüğü ve işini mükemmel yapması bütün korkularımı giderdi. Yüzümün çok kötü olmasına rağmen birkaç seansta o kadar fazla azalma oldu ki ben bile şaşırdım. Hem el çabuklugu hemde fiyat olraka piyasaya göre çok iyi. Bu konuda uzun bir araştırma yapmış biri olarak söylüyorum.

Dikkat ettiniz mi ilayda güzellik salonunu öven tüm hesaplar yeni açılmış ve yazdığı msjlara gittiğinizde sadece ilayda güzellik merkezi ile alakalı görüş yazmış. Reklam yapacağım derken gerçekten size gelmiş ve lekeler oluşmuş insanlar cvp vermeyecek mi sanıyorsunuz ?

İlayda güzellik salonuna gidip mağdur olan mi ki bir bilginiz var mi? Bende oraya gitmeyi düşünüyorum da

Ben bir yıldan fazladır yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve yüzümdeki kıllar çok kalındı özelliklede tesettürlü olmama rağmen çene bölgesindeki kıllarım genede beni çok rahatsız ediyordu lazer yaptırdım ama varolan kıllarım daha da artış gösterdi ve bunun için hormonları öne sürüp kendilerini akladılar bende uzun süre araştırıp iğneli yaptırmaya karar verdim ve iğneli epilasyonda hormonlarınız bozuk olsa bile oradaki kılların kökünden yok edildiği ve birdaha çıkmayacağını araştırıp öğrendim bunun için aysel hanım ve madame janine ilk başvurdum ama dakikalık çalışılan bir süreç olduğu için dakika başına çalışıldığı ve yüksek miktar söylendiği için bir süre daha araştırma yaptım ve ilayda güzellik salonu diye bir yer keşfettim orada iki tane hanfendi bana yardımcı olmuşlardı süreci anlattılar ve iğneliye başladım şuan bir yıldan fazla oldu sonuç nasıl mı derseniz faul bölgem komple temizlendi artık hiç kıl çıkmıyor sadece çene bölgemde iki üç ayda bir iki tane çıkıyor onlarda çok inceler beş dklık bir iş eğer iğneli yaptırmak isterseniz ilayda güzellik merkezine bir şans verin derim

Bende ilayda güzellik salonuna iğneli yaptırıyorum ilk seansım 90 dk sürmüştü 3 gün yüzüme su değdirmeyip pudralayıp kremliyordum ona rağmen cildime çok iyi bakıp leke kalmaması için bir çok krem kullandım yüzümde hiç leke falan kalmadı acaba iğneli yaptırdıktan sonra siz yüzünüze ne gibi bakım uyguladınız bu süreci nasıl atlattınız

Yine bir yeni üye ve direk ilayda güzellik reklamı bıkmadınız mı? İnstagram sayfanızda attığınız videolarda bile delikler görünüyor. Sürekli profil açıp reklam yapıp ardından üyeliğiniz engelleniyor valla helal olsun işsiz güçsüzsünüz ki sürekli reklam yapmak için profil açıyorsunuz.

Madem videolarda delikler var neden yaptırdınız çok şaibeli konuşuyorsunuz ben de yaptırdım bir yılı geçicek neredeyse ne iz ne leke kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…