• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Göğüs Küçültme Ameliyatı-lütfen okuyun

mbural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
13
0
36
İzmir
herkese merhaba,

ben, aranıza yeni katıldım hanımlar ve yaşadığım deneyimi ihtiyacı olan herkes ile paylaşmak için bu siteye üye oldum.
yaklaşık 9 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.inanmayacaksınız ama,çok başırılı ve çok keyifli bir süreçti.şimdi çok ama çok iyiyim.

Ameliyat öncesi internetten yaptığım araştırmanın da desteği ile Ege Üniversitesinde Prof .Dr.Cüneyt Özek'ten randevu alarak ilk görüşmemi gerçekleştirdim... ve bu görüşme sonucunda başka hiçbir doktora muayene olmadan
Cüneyt beyin doğru doktor olduğuna karar verdim ve ameliyat öncesi hazırlıklara ve işlemlere başladım.

Cüneyt bey, kişiliği ile hastasının çok rahat olmasını,tecrübesi sayesinde de ameliyat sonrasında çok az sıkıntı yaşamınızı sağlıyor.

Benim ameliyat sonrasında hiç ama hiç ağrım olmadı,9 gündür evde dinleniyorum, pazartesi günü işe başlayacağım ve günlük yaşantıma geri döne
ceğim

Bunu son 9 gündür her gün söylüyorum ve birkez daha burada da dile getirmek istiyorum...Prof.Dr.Cüneyt Özek, sihirli elleriniz, güler yüzünüz ve samimiyetiniz için sonsuz teşekkürler, yeni hayatıma bomba gibi başlayacağım (sayenizde) alkisalkisalkis

Bu konuda sormak istediğiniz herşeyi benimle paylaşabilirsiniz hanımlar, yaşadığım deneyim sayesinde size seve seve yardımcı olurum.Ben şuan çok rahat,çok mutluyum ve "keşke çok daha önce bu ameliyatı olsaydım" diye kendime kızıyorum.
Eğer ki sizin de bu konuda sıkıtılarınız var ise lütfen vakit kaybetmeden bir an önce ameliyat olun ve hayatınızı değiştirin.

Görüşmek üzere, Sevgilerimle hihoyyyt

Sayın mbural
Öncelikle geçmiş olsun ne güzel siz atlatmışsınız:) Bende ameliyat olmayı düşünüyorum. dün cüneyt bey ile telefonla görüştüm önümüzdeki hafta içi randevu alarak muayne olmaya gideceğim. 23 yaşındayım ama göğüs ölçülerim bi hayli büyük. Çalışıyorum sigortalıyım. sağlıktan yararlancağımı düşünüyorum çünkü çok büyük sıkıntılar var. Siz yaralandınız mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba emaa:)
şimdiden geçmiş olsun diyorum emin ol çarçabuk bitecek geçecek ve sen benim yaşadığım
mutluluğu burada paylaşacaksın bizimle.
cüneyt bey ile görüşmene zaten ayrı bir sevindim. hayal etmediğin kadar güzel olacak emin ol...
benden de muhakkak selam söle (buket)
ben sigortadan faydalandım, fizik tedavi bölümüne gittim, filmler çekildi ve muayene oldum...
sağlığımı olumsuz etkilediği ortaya çıktığı için heyet raporu çıkararak ssk dan destek aldım, kaburlaşma başlamıştı bende, omurga kemiklerimde daralma olmuş yükten dolayı vs.
bu nedenle sen de müracaat edebilirsin bence

sormak istediğin ne olursa muhakkak sor... kendine dikkat et, sakın kararından vazgeçme...
görüşmek üzere, iyi şanslar.

mbural hanım beni de heyecanlandırdınız:) ben de aynı dertten muzdaribim :( ama özel ameliyata verecek param da yok! umarım ssk karşılar ve aynı mutluluğu yaşarım. Cüneyt Bey'e nasıl ulaşıcam ? yanıt alabilirsem çok sevinirim..görüşmek üzere..

merhaba gulcın-1980,

teşekkür ederim, umarım hayal ettiğin gibi olur herşey :)

cüneyt beyin cep telefonu - 0532 472 99 51 ( buket'ten aldım numaranızı diyebilirsiniz, çok selam söyleyin lütfen)

iyi şanslar, gelişme oldukça yazarsan sevinirim.

Çok teşekkür ederim ..Bayramdan sonra arayacağım kısmetse, selamınızı da söylerim :) Mutlaka sonuçlardan haberdar edeceğim ama bir ricam daha olacak, zaman geçtikçe şekil ve izlerdeki olumlu gelişmelerden de vereliniortakvereliniortaksöz ederseniz çok sevinirim..Görüşmek üzere,hayırlı ramazanlar..

benim gibi küçüklüğünden şikayetçiler de sigortadan faydalanabilse keşke..bizimde ruh sağlığıumızı bozuyooo çünkiiaklinialirimsmilesenağlama

ben burun ameliyati olucam cuneyt beye.gercekten 10 numara bir doktor cok icten.ve paraci bir insanda degil.ya sacma gelebilir ama ben temuzda doktorumla gorusmeye gitmistim kapi caldi icerdeyken buketcim falan dedi cuneyt bey sanirim kontrol icin gelmisti buket hanim ismi okuyunca hatirladim acaba o buket sizmiydiniz?

cnm keşke daha önce yazsaydın ya şimdi gördüm ama geç oldu çünkü 6 eylülde giriyorum bende göğüs küçültme ameliyatına ve yeşilyurt devlet hastanesinde yaptırıyorum eğer daha önce egedede yapıldığını bilseydim oraya giderdim çokta övmüşsün ya ben bu çarşamba tahliller ve heyet için gidiyorum hastaneye ve pazarteside kısmetse ameliyat olacağım henüz kim yapacak amelyatımı bilmiyorum mart ayında gittim ben oradaki doçent dr ayşe özlem karataş silistreliyle görüştüm ve yapılabileceğini ve ameliyat günü için randevu almamı söyledi 6 eylüle randevu verdiler bakalım ameliyatıma kim girecek çarşamba günü tanışırım heralde bu bayan girmiyormuş ama onu biliyorum bakalım noolacak hayırlısı bilseydim egeyede giderdim hiç olmazsa tercih hakkım olurdu böyle tercih hakkım kalmadı ama annemde bu ameliyatı aynı hastanede geçirdi önümde örnek olduğundan güveniyorum ama bakalım hayırlısı diyorum geçmiş olsun bu arada sanada inş bnmde başarılı geçerde ameliyat sonrası bende burda senin gibi anlatırım eyvahedigeldismile

slm arkada$lar benim sorunumda bebek tedavisi için kullandigim hormonlu ilaçlardan gôgûslerim sarkmasi ben pariste sordum pahali bir rakam sôylendi izine gitmeden dediginiz doktor cuneyt beyden randevu alsam acaba izin aninda olabilirmiyim
gerçi arkada$imiz tel nosunu yazmi$ olmazsa tel eder sorarim bilginiz için t$k ederim.
cevaplarsaniz sevinirim.

buket hanım meraba sonunda birisinin bu konuyla ilgili övgüyle bahsettiği bi doktorunun olduğunu söylemesine gerçekten çok sewindim. ben iki şeyi merak ediyorum birincisi ssk karşılamazsa bu operasyonun kaça mal olduğu diğeri ise ameliyat sonrasında dikkat çeken izlerin kalıp kalmadığı? cevap verirseniz çok memnun olurum ...

Bende ameliyat olcaktım hemde egede ama benim doktorum farklı rica etsem ne kadar ücretle amelyt oldgunuzu falanda söylerseniz sevinirm

Merhaba
Bu operasyonun maliyetinin ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim, ve meme küçültme operasyonunun illa ki çocuk doğurduktan sonra olması mı gerekiyor, doktorunuz bu konuda bilgi verdi mi? teşekkür ederim.

merhaba senizyucel,

ben 2010 yılında ameliyat oldum, 2 sene geçti fiyatlar muhakkak değişmiştir. O zamanki rakamlar 2.500 - 3.000 arasıydı.
benim çocuğum yok ve ameliyat oldum, süt bezlerini almadan yağ dokusunu aldıkları için bebeğimiz olunca emzirmede sıkıntı yaşamayacağımızı söylemişti doktorum.

iyi şanslar diliyorum. görüşmek üzere:)

cüneyt beye bende meme küçültme ve burun estetiği yaptırdım. aynı ameliyatta yaptı ikisini de. ameliyat olalı 1.5 ay oldu ve çok memnunum. cüneyt beyle görüştükten sonra başka hiç bir doktorla görüşmeye gerek duymadım. insanı inanılmaz rahatlatıyor. hiç ağrım sızım olmadı hatta ameliyatın birinci haftası dolmadan ağrı kesici içmeyi bile bıraktım.

cüneyt beye bende meme küçültme ve burun estetiği yaptırdım. aynı ameliyatta yaptı ikisini de. ameliyat olalı 1.5 ay oldu ve çok memnunum. cüneyt beyle görüştükten sonra başka hiç bir doktorla görüşmeye gerek duymadım. insanı inanılmaz rahatlatıyor. hiç ağrım sızım olmadı hatta ameliyatın birinci haftası dolmadan ağrı kesici içmeyi bile bıraktım.

bende bu iki ameliyatı olucam ve benimde yakın bi tarihte düğünüm var herhangi bi aksilik çıkmasından çok korkuyorum.merak ettiklerim özellikle meme küçültme ameliyatından ne kadar süre hareketlerinin kısıtlandığı, çok fazla iz kalıp kalmadığı ve bu iki ameliyatın toplam maliyeti? şimdiden teşekkürlerrr :)

buket hanım özel olucak ama bi soru sormak istiyorum.gögüsleriniz kaç bedendi..ameliyatı yaptırdıktan sonra kaç oldu..birde nekadar ücret ödediniz öğrenebilirmiyim cevap verirseniz çok mutlu olucam.

merhaba ysdeniz
ameliyat sonrası ağrınız olmamasına sevindim
benim ameliyat sonrası özellikle ilk günler olmak üzere aylarca baya acıdı
sizde ters T şeklinde kesik ve direnler yok muydu? merak ettim

herkese merhaba,

ben, aranıza yeni katıldım hanımlar ve yaşadığım deneyimi ihtiyacı olan herkes ile paylaşmak için bu siteye üye oldum.
yaklaşık 9 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.inanmayacaksınız ama,çok başırılı ve çok keyifli bir süreçti.şimdi çok ama çok iyiyim.

Ameliyat öncesi internetten yaptığım araştırmanın da desteği ile Ege Üniversitesinde Prof .Dr.Cüneyt Özek'ten randevu alarak ilk görüşmemi gerçekleştirdim... ve bu görüşme sonucunda başka hiçbir doktora muayene olmadan
Cüneyt beyin doğru doktor olduğuna karar verdim ve ameliyat öncesi hazırlıklara ve işlemlere başladım.

Cüneyt bey, kişiliği ile hastasının çok rahat olmasını,tecrübesi sayesinde de ameliyat sonrasında çok az sıkıntı yaşamınızı sağlıyor.

Benim ameliyat sonrasında hiç ama hiç ağrım olmadı,9 gündür evde dinleniyorum, pazartesi günü işe başlayacağım ve günlük yaşantıma geri döne
ceğim

Bunu son 9 gündür her gün söylüyorum ve birkez daha burada da dile getirmek istiyorum...Prof.Dr.Cüneyt Özek, sihirli elleriniz, güler yüzünüz ve samimiyetiniz için sonsuz teşekkürler, yeni hayatıma bomba gibi başlayacağım (sayenizde) alkisalkisalkis

Bu konuda sormak istediğiniz herşeyi benimle paylaşabilirsiniz hanımlar, yaşadığım deneyim sayesinde size seve seve yardımcı olurum.Ben şuan çok rahat,çok mutluyum ve "keşke çok daha önce bu ameliyatı olsaydım" diye kendime kızıyorum.
Eğer ki sizin de bu konuda sıkıtılarınız var ise lütfen vakit kaybetmeden bir an önce ameliyat olun ve hayatınızı değiştirin.

Görüşmek üzere, Sevgilerimle hihoyyyt

sorun olursa kesinlikle sana danışacağım.

konuşmak üzere.

Back