izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Arkadaslar cenk beyden vazmi gecsem ki... buyuklugunu hayal edekiyorum
Bence Cenk bey başarılı bir cerrah ve yakışacak,olabilecek,sorun yaşamayacağın bir büyüklükte protezi kullanmaktan çekinmeyecek bir cerrah tatlım.ıstanbulda kendi doktorum ile karşılaşmasaydım Cenk beye gidip ameliyat olabilirdim :KK66:
Hayırlısı olsun senin içinde. Beklentini iyi anlat,gerisini o usta ellere teslim et :KK66:

Tesekkurler.. sonucu birlikte degerlendiririz artik sargilar cikinca... ciksna kadarda mersk wderim ben sumdi ameliyatta bi fotografini cekmesini istesem ????

muzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 3
lımda Ufuk Bilkay var. bu gün randevu için aradım sekreteri pzt. sabah arayın dedi.eylül sonu gibi de ameliyat olmayı düşünüyorum.ben de 1.64 boyunda 57 kiloyum. göğüs altı çevrem de 79 cm.küçük olup da hayal kırıklığı olsun istemiyorum. yaptırdıma değsin istiyorum.zaten yok gibiler.350 veya 375 cc gib
DOKTOR İZMİRDE ERAY COPCU.AMELİYAT SONRASI TAMAMEN İLGİSİZ.AMELİYAT OLANA KADAR MÜTAVAZİ SONRASI KAYIP
DOKTOR 300-325 TAKALIM DEMİŞTİ BENDE ÇOK BÜYÜK OLMASIN BÜYÜK İSTEMİYORUM DEYİNCE 275 İ TAKMIŞ
BENDE DR İŞİNE KARIŞTIM AALINDA ONA BIRAKSAM 300 YADA 325 İ TAKMAYI DÜŞÜNÜYORDU

Merhaba,
Bende eray çöpçüye ameliyat olmak istiyorum bu ay içinde karar vericem, tabi bir iki doktor daha var goruscegim. banada 300 cc uygun dedi ve ameliyatı en dogal gorunecek şekilde kaszarı altına yaptıgını ve yapay durmayacagını konusunda cok emin konusuyor senin yaklaşık bir yıl gecmiş. nasıl duruyor doğalmı, ellediğin zmn normal meme gibi yumusakmı bu gibi bilgiler verebilirmisin eray bey dogru kararmı ameliyat için ?

sekoya cenk beyde karar kıldı ve ona amelıyat oldu. eray beyın amelıyat sonrası ilgisiz oldugunu bende duydum. hayırlısı artık o yuzden sölerim hep doktor seçimi çok önemli diye. doktorun arkanızda durması cok önemli

Bende cenk beyde karar kıldım 275 300 cc arası banada öngörülen...drnu dinlemeyip büyük taktıran arkadaslar herhangi olumsuz bir komplikasyonla karşılastınız mı!????

bana ılk basta cenk bey 325 e 300 yapcam dedı amelıyatta yakısmadı dıye 375 e 350 yaptı.. bana dedıgı 325 350 bazılarında dolgun guzel duruyodu ama sende farkettırmedı bende daha buyugunu kullandım dedı bende ole istıyodum zaten istedıgım gibıde oldu. cenk bey olabılcegı soyluyor. amelıyattada denıyor eger denedıgı sıze soyledıgı yakısmıyorsa bı buyugunu kullanıyor ve sizin istegınızide dıkkate alıyor.
şöyle bir tarzı var cenk beyin. olumlu ve olumsuz olabılecek herseyı anlatıyor.. kendını övmeden muciZeler yaratacagım demeden olabıleceklerı anlatıyor. cok buyuk beklentıye sokmadan en güzelini yapıyor.

bana ılk basta cenk bey 325 e 300 yapcam dedı amelıyatta yakısmadı dıye 375 e 350 yaptı.. bana dedıgı 325 350 bazılarında dolgun guzel duruyodu ama sende farkettırmedı bende daha buyugunu kullandım dedı bende ole istıyodum zaten istedıgım gibıde oldu. cenk bey olabılcegı soyluyor. amelıyattada denıyor eger denedıgı sıze soyledıgı yakısmıyorsa bı buyugunu kullanıyor ve sizin istegınızide dıkkate alıyor.
şöyle bir tarzı var cenk beyin. olumlu ve olumsuz olabılecek herseyı anlatıyor.. kendını övmeden muciZeler yaratacagım demeden olabıleceklerı anlatıyor. cok buyuk beklentıye sokmadan en güzelini yapıyor.
Cenk bey izmirde mi? Fotoğraflarınızı görmemde bir sakınca yoksa izlemeye alırmısınız?

benım sıfırdı hiç yoktu senı ızlemeye alayım ve benım önceki resimlerimde var bak onlarada aradakı farkı gör. ne buyuk bi değişim olmuş öncesiyle karaılastırabılırsın

ne istediğini iyi anlatırsan sıkıntı yasamazsın canım. gögüs kafesi,omuzların önemli. benım kafes genıs oldugu için oldu.dar kafesli birine olmayabıliyo taşıyo yanlardan. birsürü detay var cerrahların amelıyatta baktıgı.

Muhakkak ki öyle.çay bardağına bir litre su koymak istemek gibi birşey bizimkisi...bu kararı alabilmek benim için ciddi bir cesaret canım çok tatlıdır...olmuşken değecek bir sonuç istiyorum haliyle...madem bu kadar cesurum büyük bir meme tasıyacak kadarda cesur olmalıyım diye düşünüyorum:)

gizemcim ben de bu operasyonu bayadır araştırıyorum ancak çoğu göğüs ister kas altı olsun ister kas üstü, ister yuvarlak ister damla protez olsun, araştırıp gördüğüm memelerin %90'ı benim istemediğim, protez küçük olsa bile belli olan yapıda. açıkcası o görüntü beni rahatsız ediyor yaptırıp öyle görüneceğine hiç yaptırmam daha iyi diyorum. sence buradaki doktorlara istediğim memeleri göstersem yapabilirler mi,sadece çalışmalarının resimlerini bulduğum yabancı birkaç doktorun hastalarının memesini beğendim bir yandan da yaptırmak istiyorum artık çook kafam karışıık senin sonuçların nasıl oldu ne tür protez kullanıldı ne şekilde yerleştirildi memnun musun görünümündenn

gizemcim ben de bu operasyonu bayadır araştırıyorum ancak çoğu göğüs ister kas altı olsun ister kas üstü, ister yuvarlak ister damla protez olsun, araştırıp gördüğüm memelerin %90'ı benim istemediğim, protez küçük olsa bile belli olan yapıda. açıkcası o görüntü beni rahatsız ediyor yaptırıp öyle görüneceğine hiç yaptırmam daha iyi diyorum. sence buradaki doktorlara istediğim memeleri göstersem yapabilirler mi,sadece çalışmalarının resimlerini bulduğum yabancı birkaç doktorun hastalarının memesini beğendim bir yandan da yaptırmak istiyorum artık çook kafam karışıık senin sonuçların nasıl oldu ne tür protez kullanıldı ne şekilde yerleştirildi memnun musun görünümündenn
ben cok memnunum.ilk zaman benımçok yapay füze gibiydi ama protez yerıne oturunca bellı bı zaman gecınce ve yumusayınca tam istediğim gibi oldu.

X