izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Evet aynısını banada söyledi fatih bey de hiç sorun olmayacağını söyledi bende pzt fatih beye ameliyat olucam

Ben cenk beyin yaptigi memelerle 5. Senemdeyim. onemli olan ne istedigini iyi belirtmek. cenk bey kucuk proteze kacan birisi degil. Ben hep vucuduma gore olsun ne buyul ne kucuk olsun dedim. Istedigimi iyi anlattim ve tam istedigim gibi oldu.biz sadece buyukluk acisindan bakiyoruz ama onlar ilerisinide dusunuyo. Mesela doktorlar caplariinizi olcuyo ve ona gore minimum ve maksimum olculer var ellerinde ona gore soyluyorlar. Benim meme dokum sifirken ben c cup kullaniyorum Suanda. Ve 5. Senem bitecek 12 temmuzda doktorum herzaman arkamda. Herbizmire yolum dustugunde hem ziyaret hemde kontrole gidiyorum. Atiyorum kapsul olusumu baslasa ben anlamam belki ama doktorum bunu cok rahat anlar. Yani ne istedigini iyi belirttigin surece ve doktor vucuduna uygun gordugu surece hangi doktor olursa olsun istediginiz sonucu alirsiniz. Ben alabildiginin en buyugu dedim cenk beye ama bi pamela da olmasin dedim sonuc mukemmel. Al izlemeye oncesi ve sonrasi var albumde.
Meraba gizeml ben izmirde yaşıyorum seneye ameliyat olmak istiyorum cenk beyi duymustum senin de tavsiyenle kararlastirdim gibi buyuk ihtimalle doktorum cenk bey olur benim gogus dokum hic yok diyebilirim 50 kiloyum 170 boyum 350 cc falan mi takar acaba bana bi fikrin var mi

Cenk bey bana da taşma olur yanlardan dedi 250 275 benim zorumla 300 takıcaktı
1 65 boyunda 50 kiloyum fatih bey de 300 istiyorum deyince 300 zmanla beğenmez küçük dersin dedi çok mennunum resim yarın yükleyeyim
Ben de cenk bey düşünüyorum seneye olucam ameliyatimi bana da küçük mu takar acaba korkuyorum göğüs dokum neredeyse hic yok 50 kiloyum 170 boyum fatih beyi de dusunucem o zaman ikisiyle de gorusup oyle karar veririm iyiki büyük taktirmissin küçük taktirip pisman olan cok kişi gördüm :KK43:

kızlar bende cesaretimi topladım kesin olucam . fahri molalı beye ameliyat olanlar surec ve protez hakkında beni bilgilendirebilir mi ?

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.
Geniş bir zamanda ameliyat öncesi ve sonrasındaki tüm süreçleri detaylı anlatacağım.
Ama şimdilik söyleyebileceğim kesinlikle gözünüzde büyütülecek korkulacak bir operasyon değil. Cesaretiniz asla kırılmasın.

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.
Geniş bir zamanda ameliyat öncesi ve sonrasındaki tüm süreçleri detaylı anlatacağım.
Ama şimdilik söyleyebileceğim kesinlikle gözünüzde büyütülecek korkulacak bir operasyon değil. Cesaretiniz asla kırılmasın.
Fiyat bilgisi verebilirmisiniz? bende İstanbul yada İzmir'de olmayı planlıyorum

herkese merhabalar. bu yaz artık bu ameliyatı olmayı kafama koyduğum için sınavlarım bitince izmir'e gidip orada da 1-2 doktorla görüşmek istiyorum. istanbul'da cem payaslı ile görüşmüştüm. tabi ameliyatı ailemin yanında olmak istediğim için, izmir'de de 1-2 isimden fikir almakta fayda var.

aklımdaki ilk isim cenk tokat, çünkü 2 sonucunu gördüm ve gerçekten çok iyi operasyonlardı. 2. isim olarak kimi önerirsiniz? ufuk bilkay ve fatih uygur isimlerini okudum burada.

izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
Canım Hastahanede kac saat kalmak zorundasın amelıyattan sonra kalkıp eve gıtme şansımız var mı

Meraba gizeml ben izmirde yaşıyorum seneye ameliyat olmak istiyorum cenk beyi duymustum senin de tavsiyenle kararlastirdim gibi buyuk ihtimalle doktorum cenk bey olur benim gogus dokum hic yok diyebilirim 50 kiloyum 170 boyum 350 cc falan mi takar acaba bana bi fikrin var mi
canım onların olculerı var. çapını hesaplıyo ve sana en uygun olanı soyluyo.
benım capımı hesapladıgında 275 ıle 400 arasında kullanabılıyo ama ben sureklı buyuk ıstedıgım ıcın 375 kullandı.
ameliyatta hersey belırlenıyo. oncesınde saana 350 der ama 400 kullanır yada 275 der 325 kullanır bu durumlara amelıyatta daha net karar verıyolar.
benım mesela sağa 350 , sola 325 dedı ama amelıyatta bakmıs kımınde cok ıyı dolgun duran 325 cc bende farkettırmemıs bıle benım omuzlar genıs gogus kafesım dar degıl. o yuzden benımde ıstedıgımı cok ıyı bıldıgı ıcın 375 e 350 yaptı. benım meme dokum bırınde cok az dıgerınde hıc yoktu.
mesela berattı var forumda cenk beye amelıyat oldu 425 ccydı cenk beyın kullandıgı protez.
burda hasta ne ıstedıgını ıyı anlatırsa doktor o sekılde yapıyo hastanın vucudu elverdıgı surece.
ben hep dolgun buyuk dedım ıstedıgım gıbı oldu.
gerek cenk bey gerek baskası doktorunuz kım olursa olsun beklentınızı ıyı anlatmanız gerekıyo.
ben 12 temmuzda 6. seneme gırecegım ve allaha sukur hıc bı sorun yasamadım ve her seferınde yolum dustukce ugruyorum kontrolumu yaptırıyorum.

Ben de cenk bey düşünüyorum seneye olucam ameliyatimi bana da küçük mu takar acaba korkuyorum göğüs dokum neredeyse hic yok 50 kiloyum 170 boyum fatih beyi de dusunucem o zaman ikisiyle de gorusup oyle karar veririm iyiki büyük taktirmissin küçük taktirip pisman olan cok kişi gördüm :KK43:
cenk beyin küçük protez taktıgı ımajını atın bı uzerınızden. kımse kımsenın vucut yapısını bılmıyor. benım mesela omuzlar genıs gogus kafesı geıs bende guzel durmayan 325 cc , dar gogus kafesıne sahıp bırınde cok hos durabılıyor.
burda hıcbırımız doktor degılız sonucta ve birbirimiz üzerinde ölçüm yapamıyoruz. bunları en ıyı 11 sene egıtımını almıs cerrahlar yapıyor. benım çapım 12 375 cc var. doktorum olctu bıctı ve bana olacak olanı soyledı ama ben buyuk cc kabul ederse meme dokum ben buyuk ıstıyorum dedım nedenınıde belırttım.
ben 174 65 kılo olan bırıyım bıraz kemıklerım ırı ve kucuk olursa uzulup buyuk olursa hıc bır sekılde sıkayette bulunmayacagımı da belırttım. oda ısteklerımı goze alarak sıgabılen en buyugu yaptı.
yıne berattı ve bı arkadas daha var onlara 425 yaptı. emzırdıklerı ve meme dokuları kaldırabıldıgı ıcın bu cclere cıktı.
bana 500 cc de yaparım ama yanlardan tasar yakısmaz ve mutlu olamazsın dedı.
ben ofısınde 500 cc yaptıran bayanıda gordum. muayeneye gıdersenız sorabılırsınız 500 cc yaptırn bayanı mesela.
Cenk bey küçük protez yapmıyo hastanın vucuduna gore yapıyo ama ıstıyosanız buyuk cc belırttıgınde yapıyo vucudun el verdıgı surece.
ve sizlere tavsıyem hıc bı doktora ben dogal ıstıyorum yaptırdıgım bellı olmasın dıye bı cumle kurmayın.ne ıstıyosanız ve nasıl bır buyukluk sızı memnun edecekse onu belırtın tıpkı benım yaptıgım gıbı

Slm gizeml, cok arastirdim ve bende augustosta cenk beye ameliyat olma karari verdim fakat yurt disinda oldugum icin sadece email yoluyla görüsebildik cenk beyle dikisleri kendi kaybolan iplemi yapiliyor? Öyle degilse kac gün sonra aliniyo dikisler? Ve gögüslerini yaptirdintan sonra emziren varmi aramizda? Benim kendi dokum var biraz onun icin emzirdikten sonra sarkma olur diye korkuyorum

X