Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasıl ulaşa bilirim menemen de bi adres tarif etmislerdi gittim adrese taşındı dedilerBibibella ben bi bibiyi taniyorum izmirde falci
Nerdeymis asko orası izmirinBibibella ben bi bibiyi taniyorum izmirde falci
Ayni kisiyi ariyorum ben deMerhabalar İzmirin Menemen ilçesin de Ferdane isminde bir falcı kadın varmış giden bilen varmi elinde iletişim bilgisi olan varımdır???? Lütfen çok acil bilen tanıyan varsa bilgi versinnnnn
Bana da atabilir misiniz numarasınıBen ulastim kendisine :)
Merhaba Ferdane Hoca'nın ismini bende duydum ama henüz gitmedim gerçekten iyi güvenilir birisi mi bilginiz var mı?Merhaba menemendeki Ferdanenin ve Karşıyaka’daki Leyla’nın telini bilen varsa bana atabilir mi lütfen.
Karşıyaka'da ki Leyla'yı hiç duymadım o nasıl hoca mı?Merhaba menemendeki Ferdanenin ve Karşıyaka’daki Leyla’nın telini bilen varsa bana atabilir mi lütfen.
Merhaba Ferdane Hoca'ya gittiniz mi tavsiye eder misiniz kendisini acaba?gittin mi ya da iletişim numarasını falan buldun mu? uzun zamandir iletişim numarasını arıyorum ama yok
Merhaba Ferdane Hoca'ya gittiniz mi tavsiye eder misiniz?Ben ulastim kendisine :)
Hanımefendi bende kendisinin adını duydum henüz gitmedim ama siz gittiğinizi yazmışsınız tavsiye eder misiniz?Sorununuza çözüm bulabildiniz mi?Ben ulastim kendisine :)