- 3 Eylül 2023
- 426
- 198
- 29
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Maalesef öyle canım çok aşırı pahalı iğneler ilaçlar yaaOff doktor ücretinden çok iğne fiyatları zaten başlı başına çok pahalı
Amiin canım tabi iyi geldikleri vardır illa ama maalesef bana olmadı insallah bu sefer güzel haberi alırızz. Sen ne aşamadasınAyy yapma yaaDemek her doktor herkese iyi gelmiyo canım ya. Bu sefer her şey gönlünce olsun inşallah
İnşallah canım benimAmiin canım tabi iyi geldikleri vardır illa ama maalesef bana olmadı insallah bu sefer güzel haberi alırızz. Sen ne aşamadasın
Ay insallah sımsıkı tutunur bebişinnnİnşallah canım benimBen 4 kere aşılama oldum. Son aşılamam 19 unda oldu beklemedeyim şu an
İnşallah canım benim inşallahAy insallah sımsıkı tutunur bebişinnnsorun neydi sizdee
Bende 2 tane çikolata kisti var maalesef hormonlar vs normal ama henüz nasip olmadıİnşallah canım benim inşallahBizde hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite sizde bi şey var mıydı
Canım benim üzme kendini doğru zamanda nasip olacakBende 2 tane çikolata kisti var maalesef hormonlar vs normal ama henüz nasip olmadı
Sadece baskılama yapılabiliyor canım iğne vuruluyor ameliyat vs önerilmiyor amh düşürdüğü içinCanım benim üzme kendini doğru zamanda nasip olacakBu kistler için bir şey yapılamıyor mu
Allah yardımcın olsun canım benim. Tez vakitte güzel haberini alalım inşallah dualarım seninleSadece baskılama yapılabiliyor canım iğne vuruluyor ameliyat vs önerilmiyor amh düşürdüğü için
Bende funda hanım düşünüyorum ama fiyatla ilgili bı bilgim yok siz ilaçlar funda hanıma hastane toplam ne kadar verdiniz şuana kadar olan herşey dahilBende funda hanıma gidiyorum transfer hazırlığındayım ve memnunum kendisinden. Sizin yakınınız pozitif almış mı acaba
Metalik tat oluyormuş kuzum senin öyle mi ben hiç yaşayamadığım için bu duyguyu bilmiyorum ama hamile olan arkadaşlardan duymuştumÇok teşekkür ederim çok tatlısınız. Ağzimda değişik tat var bide bu belirti mi acaba bılginiz var mı
Kaç gündür bende funda gödeyi araştırıyorum sanırım onla bi ön görüşme yapıcam :) bide bu 2. Tüp bebek olcağı için doktorum daha detaylı olucak demişti ondan 300 bin fiyat çıkardı histeroskopi, gen testi vb. gibi demişti belki oldannmı pahalı dedim ama gene 300 çok fazla değil mi? Tabi şuan genel fiyatlar nasıl bilmiyorumEvet canım epey pahalıymış 2. Tüp bebek süreci için 300 bin çok çok fazla gerçekten. Medikalpoint’te Funda Gödeyi bende çok fazla duydum baya başarılı bi doktor embriyoloğu çok iyiymiş. Mutlaka araştır orayı canım. Bir de Özel sağlık hastanesinde Emre Başer varmış.
Gen testine özelde para vermeyin yesilyurttaki Atatürk egitim arastirmadan tibbi genetik bölümünden randevu alın eşinizle birlikte ücretsiz testler 1 ayda sonuç çıkıyor. Histereskopi de sırf para için gereksiz yapılıyor çoğu yerde rahime çizik atma başarı getirmiyor çoğu doktordan dinledim. 300 diyen yerden uzaklaşın.Kaç gündür bende funda gödeyi araştırıyorum sanırım onla bi ön görüşme yapıcam :) bide bu 2. Tüp bebek olcağı için doktorum daha detaylı olucak demişti ondan 300 bin fiyat çıkardı histeroskopi, gen testi vb. gibi demişti belki oldannmı pahalı dedim ama gene 300 çok fazla değil mi? Tabi şuan genel fiyatlar nasıl bilmiyorum
Yani inan daha hiç 300 ü duymadım kimseden ondan çok pahalı geldi bana şok oldum. Bi Funda hocayla görüş bakalım canım herkes çok olumlu şeyler yazmış umarım sana da iyi gelirKaç gündür bende funda gödeyi araştırıyorum sanırım onla bi ön görüşme yapıcam :) bide bu 2. Tüp bebek olcağı için doktorum daha detaylı olucak demişti ondan 300 bin fiyat çıkardı histeroskopi, gen testi vb. gibi demişti belki oldannmı pahalı dedim ama gene 300 çok fazla değil mi? Tabi şuan genel fiyatlar nasıl bilmiyorum
Doğru diyosun histerekopi için devlette 3 ayrı hastaneye gittim 3 doktorda gerek yok dedi. Ama özelde tüp bebek yaptıran herkes öncesinde histerekopi oluyo istisnasız.Gen testine özelde para vermeyin yesilyurttaki Atatürk egitim arastirmadan tibbi genetik bölümünden randevu alın eşinizle birlikte ücretsiz testler 1 ayda sonuç çıkıyor. Histereskopi de sırf para için gereksiz yapılıyor çoğu yerde rahime çizik atma başarı getirmiyor çoğu doktordan dinledim. 300 diyen yerden uzaklaşın.
Biz şuan vitamin desteği alıyoruz olmazsa bende funda hanımı düşünüyorum eşimde morfolojiii sorunu var sizde ne gibi problem vardiBende Funda gödeyi öneririm ilk deneme de pozitif gördük
Bende düşünüyorum funda hocayı eşimde morfolojiii sorunu var sizdeki problem neydiKesinlikle , Funda gödebaşka yerlerde 2 negatif sonrası Funda hanımda 2 kere pozitifim var. Giden arkadaşlarım da hep pozitif sonuç aldı
Bizimki sebepsizBende düşünüyorum funda hocayı eşimde morfolojiii sorunu var sizdeki problem neydi