classy
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 23 Aralık 2016
- 1.159
- 901
- 123
- 35
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
Opu dondurma ve transfer 55 bin 5 bin de çözdürme için verdik muayene ücretleri ve ilaç dahil değilNe zaman yaptırdın tüp bebeği kuzum? Bide 3 ayın toplamımı ilaç hariç 55 bin? Buarada allah analı babalı büyütsün
Canım merhaba transfer ücreti için ne kadar ödeyeceksinBende funda hanıma gidiyorum transfer hazırlığındayım ve memnunum kendisinden. Sizin yakınınız pozitif almış mı acaba
Canım sen hangi doktora gidiyodunBen geçen sene yaptırdım ilk iğneye 3 günlük doza 9 bin vermiştim sonraki 3 iğneye 8bin vermiş sonraki 7bin en son ki doza 6 bin vermiştim toplam sadece iğnelere 30 bin vermiştim ama malesef olmadı doktorumdan memnunum ama baya pahalı oldu 2.tüp bebek 300bini bulur dediği için başka yerleri araştırıyorum
Evet ilk tüp bebek denememde pozitif görmüştüm ama kalp atışları durduğu için 8. Haftada kürtaj oldum hemen ilk adetten sonra tekrar transfer oldum yine pozitif Allah'a şükür 7 haftalığım şuan. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Ben geçen sene başlamıştım tedaviye polip vardı başka sorunlar vardı ameliyat vs oldum o yüzden geç başladık transfere geçen sene fiyatı 40 bindi bu sene tabi zam gelmiştir illaki. Ama şunu soyliyim piyasa fiyatlarının altındaydi ben araştırdığımda. En azından bir ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok özenli Eser Bey embriyolari bile kendisi bizzat takip ediyor laboratuvarda ve gece gündüz ihtiyacın olduğu her an ulaşılabilir bir doktor o açıdan çok rahatım.Çok teşekkür ederim :) şuan sürecin içindemisin? Bide fiyatını sorsam?
Maşallahallahın izniyle güzel haberlerini alırsın kuzum sürecin ne kadar sür
Yaklaşık 2 ayı geçti canim rahim dinlendirme oldu 1 ayMaşallahallahın izniyle güzel haberlerini alırsın kuzum sürecin ne kadar sürdü
Dondurulmuş olacağım canım çözdürme icin 5bin vereceğimCanım merhaba transfer ücreti için ne kadar ödeyeceksin
Doktorum şu gün bakalım falan demedi ama buradan okuduğum kadarıyla 15. gün idrar testinde çıkıyormuş. Son zamanlar adetim de duzensiz. Normalde 24gunde adet oluyordum. Bugün 25. gün bitti ama işte son zamanlar 28. gün geldiği de oldu o yüzden geciktim diyemiyorum. Yani pazar günü test yapayım diyorum. Adet öncesi koku hassasiyeti falan onlar bende zaten hep oluyor ama bu defa ağzımın tadı bı değişik o biraz umutlandiriyo ama çok yazdım beklemek çok zor. Allah bizi bekletmesinBendede sadece polikistlik over var başka hiç sorunumuz yok 7 senelik evliyim geçen seneye kadar çatlatma klomen femar aşılama denedim olmadı en son tüp bebek dedik oda olmadı 2.si nasipse tekrar başlıcazinşallah hayırlı haberini verirsin kuzum ne zaman sonucu öğrenceksin
Ben muğlada oturuyorum canım özel klinikti doktorumun adı ali kavas yumurta toplama ve transferimi izmir irenbede yaptmıştı aslında doktorum çok iyi çok memnunum fakat aşırı pahalı oyüzden şuan yeni doktor araştırıyorum eğer fiyatlar aynıysa ali kavasla devam edicem değilse iyi bir doktor ve embriyolog arıyorumCanım sen hangi doktora gidiyodun
Ayyy hadi inşallah hamilesindir kuzum senin için dua edicemDoktorum şu gün bakalım falan demedi ama buradan okuduğum kadarıyla 15. gün idrar testinde çıkıyormuş. Son zamanlar adetim de duzensiz. Normalde 24gunde adet oluyordum. Bugün 25. gün bitti ama işte son zamanlar 28. gün geldiği de oldu o yüzden geciktim diyemiyorum. Yani pazar günü test yapayım diyorum. Adet öncesi koku hassasiyeti falan onlar bende zaten hep oluyor ama bu defa ağzımın tadı bı değişik o biraz umutlandiriyo ama çok yazdım beklemek çok zor. Allah bizi bekletmesin
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız. Ağzimda değişik tat var bide bu belirti mi acaba bılginiz var mıAyyy hadi inşallah hamilesindir kuzum senin için dua edicembeklemek çok zor gerçekten ama inşallah beklemenin karşılığını hayırlısıyla alıcaksın
Aa çok iyiymiş canım peki iğnelerle falan aşağı yukarı ne kadar tuttu sizin canım eğer aklındaysa fiyatDondurulmuş olacağım canım çözdürme icin 5bin vereceğim
Evet canım epey pahalıymış 2. Tüp bebek süreci için 300 bin çok çok fazla gerçekten. Medikalpoint’te Funda Gödeyi bende çok fazla duydum baya başarılı bi doktor embriyoloğu çok iyiymiş. Mutlaka araştır orayı canım. Bir de Özel sağlık hastanesinde Emre Başer varmış.Ben muğlada oturuyorum canım özel klinikti doktorumun adı ali kavas yumurta toplama ve transferimi izmir irenbede yaptmıştı aslında doktorum çok iyi çok memnunum fakat aşırı pahalı oyüzden şuan yeni doktor araştırıyorum eğer fiyatlar aynıysa ali kavasla devam edicem değilse iyi bir doktor ve embriyolog arıyorum
Umut oldunuz gerçekten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiKesinlikle , Funda gödebaşka yerlerde 2 negatif sonrası Funda hanımda 2 kere pozitifim var. Giden arkadaşlarım da hep pozitif sonuç aldı
Canım iğneler ortalama bi 40 bin tuttu benim tedaviyle falan 130bin olmusturr.Aa çok iyiymiş canım peki iğnelerle falan aşağı yukarı ne kadar tuttu sizin canım eğer aklındaysa fiyat
Ben Emre başerde aldım 2 negatifimi de maalesef.Evet canım epey pahalıymış 2. Tüp bebek süreci için 300 bin çok çok fazla gerçekten. Medikalpoint’te Funda Gödeyi bende çok fazla duydum baya başarılı bi doktor embriyoloğu çok iyiymiş. Mutlaka araştır orayı canım. Bir de Özel sağlık hastanesinde Emre Başer varmış.
Off doktor ücretinden çok iğne fiyatları zaten başlı başına çok pahalıCanım iğneler ortalama bi 40 bin tuttu benim tedaviyle falan 130bin olmusturr.
Ayy yapma yaaBen Emre başerde aldım 2 negatifimi de maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?