İzmir'de en iyi tüp bebek doktoru önerisi?

Evet canım epey pahalıymış 2. Tüp bebek süreci için 300 bin çok çok fazla gerçekten. Medikalpoint’te Funda Gödeyi bende çok fazla duydum baya başarılı bi doktor embriyoloğu çok iyiymiş. Mutlaka araştır orayı canım. Bir de Özel sağlık hastanesinde Emre Başer varmış.
Kaç gündür bende funda gödeyi araştırıyorum sanırım onla bi ön görüşme yapıcam :) bide bu 2. Tüp bebek olcağı için doktorum daha detaylı olucak demişti ondan 300 bin fiyat çıkardı histeroskopi, gen testi vb. gibi demişti belki oldannmı pahalı dedim ama gene 300 çok fazla değil mi? Tabi şuan genel fiyatlar nasıl bilmiyorum

Kaç gündür bende funda gödeyi araştırıyorum sanırım onla bi ön görüşme yapıcam :) bide bu 2. Tüp bebek olcağı için doktorum daha detaylı olucak demişti ondan 300 bin fiyat çıkardı histeroskopi, gen testi vb. gibi demişti belki oldannmı pahalı dedim ama gene 300 çok fazla değil mi? Tabi şuan genel fiyatlar nasıl bilmiyorum
Gen testine özelde para vermeyin yesilyurttaki Atatürk egitim arastirmadan tibbi genetik bölümünden randevu alın eşinizle birlikte ücretsiz testler 1 ayda sonuç çıkıyor. Histereskopi de sırf para için gereksiz yapılıyor çoğu yerde rahime çizik atma başarı getirmiyor çoğu doktordan dinledim. 300 diyen yerden uzaklaşın.

bende funda godedeyim ilk denemem negatis ikinciyi transfer oldum simdi,bence doktor da tabi ki onemli ama kismet bu isler 🤷🏼‍♀️

Yani inan daha hiç 300 ü duymadım kimseden ondan çok pahalı geldi bana şok oldum. Bi Funda hocayla görüş bakalım canım herkes çok olumlu şeyler yazmış umarım sana da iyi gelir

Gen testine özelde para vermeyin yesilyurttaki Atatürk egitim arastirmadan tibbi genetik bölümünden randevu alın eşinizle birlikte ücretsiz testler 1 ayda sonuç çıkıyor. Histereskopi de sırf para için gereksiz yapılıyor çoğu yerde rahime çizik atma başarı getirmiyor çoğu doktordan dinledim. 300 diyen yerden uzaklaşın.
Doğru diyosun histerekopi için devlette 3 ayrı hastaneye gittim 3 doktorda gerek yok dedi. Ama özelde tüp bebek yaptıran herkes öncesinde histerekopi oluyo istisnasız.

Merhaba, İzmir'de bu alanda bence en başarılı doktor Prof. Mehmet Güney'dir. Kendisi Dokuz Eylül'de Ana Bilim Dalı Başkanı ve Tüp Bebek konusunda çok başarılı çalışmaları mevcut. Çok araştırdım... Gidip gerçekten binlerce lira verip bu işi sadece kendi reklamı için ön planda tutan doktorlarla ve egolarıyla yapmamanızı öneririm. O kadar ucu açık ve maliyetli bir iş ki resmen ticaret yapar olmuşlar :KK43: Başta söylenen rakamla sonuca geldiğinizde harcadığınız para arasında uçurum oluyor. Bilginize...

X