• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Düğün Fotoğrafçısı

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.273
690
373
Kocaeli
Merhabalar ben yeni dahil oldum kadınlar kulübüne iyi ki de olmuşum! Yararlanacağım o kadar çok konu varki <3

Öncelikle Düğünüm Eylül 2015 te İzmir'de olucak birçok alanda hazırlıklarımı tamamladım sayılır.
Benim için en önemli konulardan biri olan (eminim hepiniz için öyledir) fotoğraf konusunda kararsız kaldım sizin tecrübelerinizinden yararlanmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. :)

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatay Hakimevleri Alg Stüdyo tavsiye ederim

medusa yapım var aslinda bana ozel bir cekimde olabilir ama inanilmaz fotolar cektiler kendileri gazeteci bir arastirin isterseniz.

izmir de evlenecek arkadaşlarım ben de fotoğrafçıyım bilgi isterseniz iletişime geçebiliriz :KK68:

merhaba bende çok çok raştırarak kadınlar klübünden bütün yorumları okuyarak ersel fotoğrafla anlaştım.
fakat gerçekten rezalet ,sıfır memnuniyet ,gittiğime o kadar pişmanım ki. ersel bey yetiştirdiği bir personelini gönderdi. efes e gittik çekime. ne efesin yolunu biliyor nede efesi biliyor gönderdiği arkadaş. . gönderderdikleri arkadaşda bir fotoğrafçıda olması gereken özelliklerden hiçbiri yok ( pozitif enerji , iletişim ,yön verdirme ... v.s ) albüm her bir şey kalitesiz. görsel olarak iyi görünseler de gerçekten kötü. izmir de onca fotoğrafçı arasında, bu fotoğrafçıyı tercih ettiğime çok pişmanım. hayatımda birkkez yaşayabilceğim an , oda mahvoldu

Back