İzmirde Düğün Dış mekan Fotoğrafçısı

Selam bende araştırma yaptım ve şuan agora wedding photography ile çalışmaya karar verdim.Gerçekten çekimleri oldukça güzel ve çok iyi karşılandım. Fiyat konusuna gelince sizin böyle bir şey yazmanız beni çok şaşırttı. Bence siz paketleri yanlış anladınız. Evet hafta içinde 1.000 Tl den başlıyor fakat hafta sonunda fiyat 2.000 TL ye kadar çıkabilir. Sizce yazdığınız mantıklımı 2.000 TL den 1.000 TL ye düşmesi bana saçma geldide ???

merhaba, özelden msj atamıyorum. bana da iletişim bilgilerini gönderir misiniz lütfen? teşekkürler..

özelden mesaj yazamıyorum. arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana da yazar mısınız lütfen? teşekkürler..

Art&impact Photography google dan yazarsanızda bulabilirsiniz resimlerede bakabilirisinizz izmirde

Ertuğrul Gazi Söğütlü Bence bunada bakın kızlar... Gerçekten çok eğlenceli biz onla çalıştık ve ilgilenmesi vs herşeyi gerçekten güzel ve geçmişide sağlam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıkla bekliyorumm

selcuk bilgin le gorusun fıyatları cok uygun kaliteli • Stüdyo Çekimleri • Portfolyo Çekimleri • Ürün Tanıtım Çekimleri • Konsept Fotoğraf Çekimleri • Moda ve Reklam Çekimleri • Dış Mekan Çekimleri • Nişan Gelin Çekimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…