• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde Düğün Dış mekan Fotoğrafçısı

slm kizlar, banada izmir'de iyi fotorafci lazim

Kendi capimda arastirma yaptim. Firma ve fiyatlarini yaziyorum;

Studyo Ekrem indirimli fiyatlari 1250tl (sanki saraylarda resimler cekiyorlar :) )

Oguz Erkara 800tl

Fotoraf sandigi 1000tl

Beta color 500- 1000tl arasi dediler ama normal dis cekim 1000tl diyolar, 500tl ne anlamadim :S

AGORA wedding photography - yurtdisinda yasadigimi ogrenince 1000tl'den 2000tl'ye cikti sonra "yuh" diyince abla size 1000 yaparim dedi saka gibi. Ama cekimleri cok hos

Selam bende araştırma yaptım ve şuan agora wedding photography ile çalışmaya karar verdim.Gerçekten çekimleri oldukça güzel ve çok iyi karşılandım. Fiyat konusuna gelince sizin böyle bir şey yazmanız beni çok şaşırttı. Bence siz paketleri yanlış anladınız. Evet hafta içinde 1.000 Tl den başlıyor fakat hafta sonunda fiyat 2.000 TL ye kadar çıkabilir. Sizce yazdığınız mantıklımı 2.000 TL den 1.000 TL ye düşmesi bana saçma geldide ???

cancağızım yanılmıyorsam, fiyatı 500- 600 gibidir... daha fazla değildir... çünkü ben geçen yıl 400 e anlaşmıştım...

bizim fotoğraf süreci de şöyle oldu.. önce mekanları belirledik, sonra çekim yapacağımız saati ve saat aralığını belirledik... ben üç farklı mekanda istediğim için 1,5 saate yakın çekim yaptık... zibilyon tane fotoğraf çekti sağolsun... çekim de çok rahat ve çok eğlenceli geçti.. ve en önemlisi fotolar tam da benim istediğim gibi oldu...

merhaba, özelden msj atamıyorum. bana da iletişim bilgilerini gönderir misiniz lütfen? teşekkürler..

canım valla benim gözüm kapalı önereceğim bir arkadasım var ofısı alsancakta ve calısmaları gercekten cok hos yaratıcı:)))) kesinlikle bi incelemeni isterimm.ayrıca bu izmirde arastırdıgımızda fıyatlarda cok ucuyor dıs mekan için hemde bircok yere görede cok uygun paketleri.istersen bir bak derim ben...ve cok eğlenceli bir ekipler:))) benim bir arkadasımın düğün gununde birlikteydik cok pozıtıfler..

yazarsan cıkar siteside vardı zaten bilgilere ordan bakarsın canım

özelden mesaj yazamıyorum. arkadaşınızın iletişim bilgilerini bana da yazar mısınız lütfen? teşekkürler..

Art&impact Photography google dan yazarsanızda bulabilirsiniz resimlerede bakabilirisinizz izmirde

Ertuğrul Gazi Söğütlü Bence bunada bakın kızlar... Gerçekten çok eğlenceli biz onla çalıştık ve ilgilenmesi vs herşeyi gerçekten güzel ve geçmişide sağlam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıkla :52:bekliyorumm

selcuk bilgin le gorusun fıyatları cok uygun kaliteli • Stüdyo Çekimleri • Portfolyo Çekimleri • Ürün Tanıtım Çekimleri • Konsept Fotoğraf Çekimleri • Moda ve Reklam Çekimleri • Dış Mekan Çekimleri • Nişan Gelin Çekimleri

Back