• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde Düğün Dış mekan Fotoğrafçısı

evet canım içime sineni seçicem bende mehmet yaşa yı çok beğenmiştim ama günümüz uymuyo :50: hadi ya çok güzeldi gelinler sende güzel bi gelin olmuşun :16:

teşekkür ederim, ama ben her gelinin çok güzel olduğuna inananlardanım, sen de çok güzel olacaksın eminim...:34:

ben de mehmet yaşa yı bakıp incelemiştim o dönem... ancak yaptıkları fotoşoplar pek benim tarzım değildi... ben düğün albümü için farklı bir konsept istiyordum, dolayısıyla arkadaşımı tercih ettim...

tüm işlerin kolaylıkla gitsin inşallah:16:

teşekkür ederim, ama ben her gelinin çok güzel olduğuna inananlardanım, sen de çok güzel olacaksın eminim...:34:

ben de mehmet yaşa yı bakıp incelemiştim o dönem... ancak yaptıkları fotoşoplar pek benim tarzım değildi... ben düğün albümü için farklı bir konsept istiyordum, dolayısıyla arkadaşımı tercih ettim...

tüm işlerin kolaylıkla gitsin inşallah:16:

teşekkür ederim canımmm inşallah kolay kolay halledebiliriz işlerimizi :16: duruma göre arkadaşın için senle tekrar konuşuruz canım :34:

eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıkla :52:bekliyorumm

merhaba kesinlikle sdr tanıtım fotoğrafçılığı ile çalışmanızı tavsiye ederim, mutlugünlerimiz die siteleri var hem facebook dan hem kendi sitelerinden bakın fotoğraflarına ben geçen yıl onlarla çalıştım aynı zaman da iki arkadaşımı da yönlerdidim çok menun kaldılar :))

merhaba kesinlikle sdr tanıtım fotoğrafçılığı ile çalışmanızı tavsiye ederim, mutlugünlerimiz die siteleri var hem facebook dan hem kendi sitelerinden bakın fotoğraflarına ben geçen yıl onlarla çalıştım aynı zaman da iki arkadaşımı da yönlerdidim çok menun kaldılar :))

teşekkürler canım ilgilenicem hemen bakıcam :16:

Bende İzmir'deyim çalışmalarına denk geldiğim ve sevdiğim Zeren Mehmet Yasa çiftinin çalışmalarını çok beğeniyorum..
İlerde mutlaka görüşeceğim kendi fotoğraflarımız için.
Burada linkini vermediğiniz önerdiğiniz fotoğrafçıları merak ettim bana da özel mesaj atar mısınızzz:17:

Merhabalar arkadaşlar.Ben de Mustafa Arıcan'ı öneririm.Hem stüdyo fotoğrafçılığı, hem doğa, hem de dış mekan fotoğrafçılığında çok başarılıdır.Karşıyaka 'da Alyabey'de bir stüdyosu var.web sitesi ve facebook ta fan page i mevcut.Eşi de amatör fotoğrafçıdır bu arada. :)

Eylülde en yakın arkadaşım evleniyor İzmir'de, sizin dış mekan fotoğraf çekimi için yer öneriniz var mı? Hem yeşillik hem de değişik bir yer olsun istiyorlar.

konuya yazmadım geçemedim :))

önereceğim biri var ki benim de düğün fotoğraflarımı çekmiştir...inanılmaz eğlenceli ve yeteneklidir ,arkadaşım diye demiyorum...:16:

ilgilenirsen eğer özelden yaz lütfen adresini vereyim ve çektiği fotoları incele:34:

özel mesaj atamıyorum , mümkünse arkadaşınızla tanışmak isterim siz bana atabilirmisiniz acaba

Biz geçen sene nişanda Zeren & Mehmet Yasa çiftiyle çalıştık çokta memnun kaldık ve düğün içinde kendileriyle anlaştık. Albümlerde nişan fotoğraflarımız var oradan bakabilirsiniz.

eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıkla :52:bekliyorumm

dizaynd çok ucuza yapıyo istersen ara konuş Türkiye'nin her yerine gidiyolar.Pahalı çekenlerle aynı pozları aynı kalitede çekiyolar bence onlara çektir.

özelden mail adresini telefonunu ver tam adreslerini yazıyım ya da numaralarını veriyim.

gmzuls,canım ben özel msj yazamıyorum.mail adresini burdan yazmak da yasakmış.sen banaözel msj yazarak mail adresini verebilir misin ben sana firmanın linkini göndereyim.

gmzuls,canım ben özel msj yazamıyorum,sen bana mail adresini özelden yazarsan sana fotoğrafçının linkini mail adresini yazarım.facede sayfaları var,düğün hikayesi fotoğrafçısı diye.ama çok ucuza yaptıklarını biliyorum hatta sayfasında ücretsiz çekiyoruz diye yazılmış.

gmzuls,canım ben özel msj yazamıyorum,sen bana mail adresini özelden yazarsan sana fotoğrafçının linkini mail adresini yazarım.facede sayfaları var,düğün hikayesi fotoğrafçısı diye.ama çok ucuza yaptıklarını biliyorum hatta sayfasında ücretsiz çekiyoruz diye yazılmış.

tamam canım özel mesaj atıyorum hemen şimdi sana :34: merak ettim baya bi

tamam canım özel mesaj atıyorum hemen şimdi sana :34: merak ettim baya bi

teşekkürler canım ilgilenicem hemen bakıcam :16:

ben geçen yıl kendilerinde çektirdim fotoğraflarımı ve kesinlikle pişman oldum tavsiye etmiorum aynı pozlar aynı yerler ekip az ekipman yok güneşin altında gözler kısık diğer fotoğrafçılar bişilertutyor güneş pozu bozmasın diye bşzde bir flaş var başkada bişi yok kolyem dönmüş etek kaymış dikkat eden yok çok pişman oldum ve kimseye tavsiye etmiyorum

bu yıl arkadaşım evlendi face de bakın düğün fotoğrafçısı ahmet kaya olarak resimleri hep farklı ve süper inceleyin derim

ben geçen yıl kendilerinde çektirdim fotoğraflarımı ve kesinlikle pişman oldum tavsiye etmiorum aynı pozlar aynı yerler ekip az ekipman yok güneşin altında gözler kısık diğer fotoğrafçılar bişilertutyor güneş pozu bozmasın diye bşzde bir flaş var başkada bişi yok kolyem dönmüş etek kaymış dikkat eden yok çok pişman oldum ve kimseye tavsiye etmiyorum

bu yıl arkadaşım evlendi face de bakın düğün fotoğrafçısı ahmet kaya olarak resimleri hep farklı ve süper inceleyin derim

canım peki merak ediyorum. nasıl bir paketi ne kadar açektirdiler?

biz de orayı düşüüyoruz ama uçuk fiyat verdiler. pazarlıkla ne kadar inebilirler onu da bilmiyorum.

canım valla benim gözüm kapalı önereceğim bir arkadasım var ofısı alsancakta ve calısmaları gercekten cok hos yaratıcı:)))) kesinlikle bi incelemeni isterimm.ayrıca bu izmirde arastırdıgımızda fıyatlarda cok ucuyor dıs mekan için hemde bircok yere görede cok uygun paketleri.istersen bir bak derim ben...ve cok eğlenceli bir ekipler:))) benim bir arkadasımın düğün gununde birlikteydik cok pozıtıfler..

yazarsan cıkar siteside vardı zaten bilgilere ordan bakarsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylülde en yakın arkadaşım evleniyor İzmir'de, sizin dış mekan fotoğraf çekimi için yer öneriniz var mı? Hem yeşillik hem de değişik bir yer olsun istiyorlar.

canım senınde arkadasın içn önerebilceğim ızmırde fatih yalcınkaya (fth photo) var..gercekten calısmalarına bakmanızı tavsiye ederim eğlenceli ve cok yaratıcılar ayrıca albumlerıde cok kalıtelı ve peket fıyatlarıda cok uygun 500- 600 den falan baslıodu snaırım tabı bu konuda net bilgide vermeyim yanlıs olmasın .ofıslerı alsancaktaydı
diye aratırsanız ıncelersiniz zaten

daha öncede diğer forumdakı bır arkadasa önermıstım oda cekimlerini ona yaptırmıs ve ekipten cok memnun kalmıs bende hatta bır baslık acıp bı kaç fotograflarını yuklemıstım.kendisi ayrıca arkadasım olur fakat bu yuzden onermiyorum gercekten kaliteli ve iyi bir iş cıkardıklarını gördüğüm için önerim zaten sizde incelediğinizde ve görüştüğünüzde göreceksiniz.icine sinerse teklif alırsın

burada bıkac foto ornegini yuklemıstım ama internet sitesini veriyim.ayrıcA facetende sayfasını ınceleybılırsın canım.
simdiden mutluluklar sana ınsallah ıcıne sınen bır cekım yaparsın:))))

daha öncede diğer forumdakı bır arkadasa önermıstım oda cekimlerini ona yaptırmıs ve ekipten cok memnun kalmıs bende hatta bır baslık acıp bı kaç fotograflarını yuklemıstım.kendisi ayrıca arkadasım olur fakat bu yuzden onermiyorum gercekten kaliteli ve iyi bir iş cıkardıklarını gördüğüm için önerim zaten sizde incelediğinizde ve görüştüğünüzde göreceksiniz.icine sinerse teklif alırsın

burada bıkac foto ornegini yuklemıstım ama internet sitesini veriyim.ayrıcA facetende sayfasını ınceleybılırsın canım.
simdiden mutluluklar sana ınsallah ıcıne sınen bır cekım yaparsın:))))

biliyorum ben fatih yalçınkayayı canım zaten o paylaştığın resimlerden balonlu olan çalıştığım şirketten bi arkadaşım :) oda önermişti bakıcam :16:

Back