evet canım içime sineni seçicem bende mehmet yaşa yı çok beğenmiştim ama günümüz uymuyohadi ya çok güzeldi gelinler sende güzel bi gelin olmuşun
teşekkür ederim, ama ben her gelinin çok güzel olduğuna inananlardanım, sen de çok güzel olacaksın eminim...
ben de mehmet yaşa yı bakıp incelemiştim o dönem... ancak yaptıkları fotoşoplar pek benim tarzım değildi... ben düğün albümü için farklı bir konsept istiyordum, dolayısıyla arkadaşımı tercih ettim...
tüm işlerin kolaylıkla gitsin inşallah
eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıklabekliyorumm
merhaba kesinlikle sdr tanıtım fotoğrafçılığı ile çalışmanızı tavsiye ederim, mutlugünlerimiz die siteleri var hem facebook dan hem kendi sitelerinden bakın fotoğraflarına ben geçen yıl onlarla çalıştım aynı zaman da iki arkadaşımı da yönlerdidim çok menun kaldılar :))
konuya yazmadım geçemedim :))
önereceğim biri var ki benim de düğün fotoğraflarımı çekmiştir...inanılmaz eğlenceli ve yeteneklidir ,arkadaşım diye demiyorum...
ilgilenirsen eğer özelden yaz lütfen adresini vereyim ve çektiği fotoları incele
eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıklabekliyorumm
gmzuls,canım ben özel msj yazamıyorum,sen bana mail adresini özelden yazarsan sana fotoğrafçının linkini mail adresini yazarım.facede sayfaları var,düğün hikayesi fotoğrafçısı diye.ama çok ucuza yaptıklarını biliyorum hatta sayfasında ücretsiz çekiyoruz diye yazılmış.
gmzuls,canım ben özel msj yazamıyorum,sen bana mail adresini özelden yazarsan sana fotoğrafçının linkini mail adresini yazarım.facede sayfaları var,düğün hikayesi fotoğrafçısı diye.ama çok ucuza yaptıklarını biliyorum hatta sayfasında ücretsiz çekiyoruz diye yazılmış.
merhaba kesinlikle sdr tanıtım fotoğrafçılığı ile çalışmanızı tavsiye ederim, mutlugünlerimiz die siteleri var hem facebook dan hem kendi sitelerinden bakın fotoğraflarına ben geçen yıl onlarla çalıştım aynı zaman da iki arkadaşımı da yönlerdidim çok menun kaldılar :))
teşekkürler canım ilgilenicem hemen bakıcam
ben geçen yıl kendilerinde çektirdim fotoğraflarımı ve kesinlikle pişman oldum tavsiye etmiorum aynı pozlar aynı yerler ekip az ekipman yok güneşin altında gözler kısık diğer fotoğrafçılar bişilertutyor güneş pozu bozmasın diye bşzde bir flaş var başkada bişi yok kolyem dönmüş etek kaymış dikkat eden yok çok pişman oldum ve kimseye tavsiye etmiyorum
bu yıl arkadaşım evlendi face de bakın düğün fotoğrafçısı ahmet kaya olarak resimleri hep farklı ve süper inceleyin derim
Eylülde en yakın arkadaşım evleniyor İzmir'de, sizin dış mekan fotoğraf çekimi için yer öneriniz var mı? Hem yeşillik hem de değişik bir yer olsun istiyorlar.
daha öncede diğer forumdakı bır arkadasa önermıstım oda cekimlerini ona yaptırmıs ve ekipten cok memnun kalmıs bende hatta bır baslık acıp bı kaç fotograflarını yuklemıstım.kendisi ayrıca arkadasım olur fakat bu yuzden onermiyorum gercekten kaliteli ve iyi bir iş cıkardıklarını gördüğüm için önerim zaten sizde incelediğinizde ve görüştüğünüzde göreceksiniz.icine sinerse teklif alırsın
burada bıkac foto ornegini yuklemıstım ama internet sitesini veriyim.ayrıcA facetende sayfasını ınceleybılırsın canım.
simdiden mutluluklar sana ınsallah ıcıne sınen bır cekım yaparsın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?