eylül ayında düğünüm var izmirde önerebileceğiniz dış mekan fotoğrafçısı arıyorum kızlar umarım tavsiye edebilcekleriniz vardır sabırsızlıklabekliyorumm
Konu İzmir'se eğer kesinlikle Mehmet-Zeren Yasa çifti. Şimdiye kadar hiç bir düğün fotoğraflarından bu kadar etkilenmemiştim. Ne yazık ki sadece İzmir'de çekim yapıyorlar
o kadar diyosunnpeki nerden ulaşabilirim onlara bir siteleri falan var mı ? sen baya üzülmüşün izmire uzak bi şehirde misin :44:
İstanbul'dayım ben, bu yüzden çok içimde kaldı. İnternete isimlerini yazdığında çıkıyor internet siteleri, mail atıp teklif istediğinde gayet çabuk dönüyorlar.
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum. Zeren-Mehmet Yasa...
Bizimde düğün fotolarımızı onlar çekmişti. Gerçi biz evleneli nerdeyse 2 yıl olacak. İkiside çok profesyonel ama işlerini büyük bir zevkle yapıyorlar ve çekimlerde insanı kasmıyorlar. Aksine pozitif enerjilerini sende alıyorsun.
İnternete Zeren-Mehmet Yasa yazınca zaten hemen çıkıyor. Hayırlısı olsun.
konuya yazmadım geçemedim :))
önereceğim biri var ki benim de düğün fotoğraflarımı çekmiştir...inanılmaz eğlenceli ve yeteneklidir ,arkadaşım diye demiyorum...
ilgilenirsen eğer özelden yaz lütfen adresini vereyim ve çektiği fotoları incele
tabi ilgilenirim ama daha özel mesaj atamıyorummnasıl yapcaz
problem değil :) ben sana özelden yolluyorum adresi, sonra burdan konuşuruz
baktım canım fotoğraflara aşağı yukarı fiyatlarını biliyo musun acaba ? :44:
slm kizlar, banada izmir'de iyi fotorafci lazim
Kendi capimda arastirma yaptim. Firma ve fiyatlarini yaziyorum;
Studyo Ekrem indirimli fiyatlari 1250tl (sanki saraylarda resimler cekiyorlar :) )
Oguz Erkara 800tl
Fotoraf sandigi 1000tl
Beta color 500- 1000tl arasi dediler ama normal dis cekim 1000tl diyolar, 500tl ne anlamadim :S
AGORA wedding photography - yurtdisinda yasadigimi ogrenince 1000tl'den 2000tl'ye cikti sonra "yuh" diyince abla size 1000 yaparim dedi saka gibi. Ama cekimleri cok hos
cancağızım yanılmıyorsam, fiyatı 500- 600 gibidir... daha fazla değildir... çünkü ben geçen yıl 400 e anlaşmıştım...
bizim fotoğraf süreci de şöyle oldu.. önce mekanları belirledik, sonra çekim yapacağımız saati ve saat aralığını belirledik... ben üç farklı mekanda istediğim için 1,5 saate yakın çekim yaptık... zibilyon tane fotoğraf çekti sağolsun... çekim de çok rahat ve çok eğlenceli geçti.. ve en önemlisi fotolar tam da benim istediğim gibi oldu...
hAYIRLI OLSUN..benim de olabilir bir önerim.
fiyatı iyimiş canım valla bir tanede kayınvalidemin bi düğünde tanıştığı çok beğendiği bi fotografçı var onada bakıcam uygunluk durumu ne diye ama fiyat olarak gerçekten uygunmuş
tamam canım.. sen de araştır iyice... içine sinen hangisi olursa ondan da vazgeçme sakınben düğün sürecindeki tüm kararlarımda hep bunu yaptım ve şimdi 1 yıl önceye dönüp baktığımda ohh iyi ki böyle yapmışım diyorum...
bu arada hemen söyliyim verdiğim adresteki gelinlerden biri de bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?