Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyatınızi oldunuzmu hangi doktora?merhaba arkadaslar göğüs büyültme ameliyatı düşünüyorum bikaç dr ile görüştüm damla silikon önerdi birde murat tüzüner ile görüşücem bu hafta karar vericem.aranızda murat beyi bilen varmı yardımcı olurmusunuz bana...
Nekadar oldu ameliyat olalı. doktorunuz murat beymi fiyat nekadar tuttu yardıma çok ihtiyacım var lütfen bende olmak istiyorum murat beyeevet oldum ve çok memnunum
Hastane ücreti nekadardi1 yıl oldu benım amelıyatım olalı ve hıc bır sıkıntı yaşamadım protezı dışardan alıyosunuz hastaneye ayrı ücret ödüyosunuz
Merhaba muayane ücreti odedinizmi nasıl bir doktor ? Ben kepçe kulak ameliyatı için görüşmeye gitmeyi düşünüyordumben murat beyden çok memnun kaldım yeşilyurt katıp çelebi hastanesinde oldum.mentor marka 275 cc takıldı. 1 yıl oldu ve izim çook çook hafif var bikinide falan asla belli olmuyor.
Nasıl randevu aldın canımhayır muayene ucretı ödemedım devlet hastanesi cok ılgılı bır doktor herseyı ayrıntısına kadar anlatıyor amelıyata karar vermeden önce
Sgkanlamı bakıldınmhrs den tc kımlık numaranla alabılıyosun yenı adıyla katıp çelebı hastanesı olarak gecıyor
Benim sskam yok belki ucret isterevet ssk