izmirde Dr.murat Tüzüner göğüs büyültme ameliyatı olan var mı..??

miracle35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
97
1
merhaba arkadaslar göğüs büyültme ameliyatı düşünüyorum bikaç dr ile görüştüm damla silikon önerdi birde murat tüzüner ile görüşücem bu hafta karar vericem.aranızda murat beyi bilen varmı yardımcı olurmusunuz bana...:KK1:

1 yıl oldu benım amelıyatım olalı ve hıc bır sıkıntı yaşamadım protezı dışardan alıyosunuz hastaneye ayrı ücret ödüyosunuz

Merhaba murat bey nasıl bir doktor silikon ne kadar A aldınız birde murat beyin ilk muyanesi ücretli mi

ben murat beyden çok memnun kaldım yeşilyurt katıp çelebi hastanesinde oldum.mentor marka 275 cc takıldı. 1 yıl oldu ve izim çook çook hafif var bikinide falan asla belli olmuyor.

ben murat beyden çok memnun kaldım yeşilyurt katıp çelebi hastanesinde oldum.mentor marka 275 cc takıldı. 1 yıl oldu ve izim çook çook hafif var bikinide falan asla belli olmuyor.
Merhaba muayane ücreti odedinizmi nasıl bir doktor ? Ben kepçe kulak ameliyatı için görüşmeye gitmeyi düşünüyordum

hayır muayene ucretı ödemedım devlet hastanesi cok ılgılı bır doktor herseyı ayrıntısına kadar anlatıyor amelıyata karar vermeden önce

mhrs den tc kımlık numaranla alabılıyosun yenı adıyla katıp çelebı hastanesı olarak gecıyor

merhaba herkese, ben de estetik düşünüyorum , birkaç arkadaş mentor önderdi. fde onaylıymış ve ömür boyu garantisi var mış. daha önce ameliyat olan varsa, izmir de, protezi nereeden aldığını, fiyatını, operasyonu nerede olduğunu bir de iz kalıp kalmadığını paylaşabilir mi ? :) çok şey sordum ama benim için çok önemli. şimdi bunun için istanbula gitmek ayrıca bir masraf olacak bana. izmir de bu işi hakkıyla yapan var mı ? eğer yoksa mecburen istanbul da olacağım ameliyat ama hiç doktor bilmiyorum. yardım lütfen

X