Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrrrvajina daraltma yaptırmak istiyorum v.serhat dede hakkında bilgisi olan varmı nolur yardım ciddi bi konu bu ve dr da henüz çok genç ne kadardır tecrübesi bilmiyorum bilgisi olan varmıııı???
kızlarrrrvajina daraltma yaptırmak istiyorum v.serhat dede hakkında bilgisi olan varmı nolur yardım ciddi bi konu bu ve dr da henüz çok genç ne kadardır tecrübesi bilmiyorum bilgisi olan varmıııı???
Doğumumu Volkan Bey yapmıştı. Doğum sonrası daraltma operasyonumu da yaptı. Genç bir doktor olmasına rağmen bu konuda çok deneyimli. Arkadaşlarımdan da çok iyi referanslar almıştım. Çok memnun kaldık.
Hiç kimseye tavsiye etmem yaklaşımı ve üslubu çok yanlış bizzat deneyimledim ilgilenmiyo herşey parayı alana kadar sağlık 2 . Planda tutuluyo yarı yolda kalırsınız!