- 18 Aralık 2017
- 5
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi kelebek002
-
Ben osman beye gidiyorumEvet diğer başlıklarda da karataş hastanesi arzu ve aysel hanımı önerdiklerini gördüm. Siz kskada hangi dr a gidiyorsunuz acaba?
Hayırlı olsun:)Ben osman beye gidiyorum
Sizinde hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun:)
Özel ata sağlıkla görüştüm ama tek doğumhaneleri varmış arkadaşın da dediği gibi. Ayrıca doğuma nöbetçi dr giriyormuş. Ben karataşa daha sıcak bakmaya başladım?Öncelikle hayırlı olsun hepimizin :)
Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Özel Ata Sağlık hastanesini doğum konusunda hiç duymamıştım, yeni doğan yoğun bakımı da varmış üstelik.
Acaba doğum ve muayene ücretlerini biliyor musunuz?
Egepolu denemenize bile gerek yok kskada eğer karataştan memnunsanız.
Henüz farklı bir bilgi edinemedim ama bir değişiklik olduğunda mutlaka paylaşırım. Lütfen siz de eksik etmeyin...
Teşekkür ederiz Hayırlı olsun :)Eğer illaki hastanede calisan bir doktora gidicem derseniz medical park hastanesinde gulin hanim var tavsiye ederim.kime tavsiye ettiysem memnun kaldı.
Ama özel muayene de olur diyorsanız alsancakta evrim berberoğlu ve karşıyaka mavisehirde ciğdem karası tavsiye ederim.
Evrim berberoğlu ile ilk.kizimi doğurdum çok ilgili alakalı izmirde sizin seçeceğiniz bir çok hastanede doğum yaptırıyor.
Çiğdem hanıma da şimdi gidiyorum ondan da çok memnun kaldım.dogumu o da hemen hemen her yerde yaptırıyor.o da çok alakalı her aradığınızda ulaşabileceğiniz ilgili ve samimi bir doktor. Siz sormadan herşeyi anlatır.
Eğer illaki hastanede calisan bir doktora gidicem derseniz medical park hastanesinde gulin hanim var tavsiye ederim.kime tavsiye ettiysem memnun kaldı.
Ama özel muayene de olur diyorsanız alsancakta evrim berberoğlu ve karşıyaka mavisehirde ciğdem karası tavsiye ederim.
Evrim berberoğlu ile ilk.kizimi doğurdum çok ilgili alakalı izmirde sizin seçeceğiniz bir çok hastanede doğum yaptırıyor.
Çiğdem hanıma da şimdi gidiyorum ondan da çok memnun kaldım.dogumu o da hemen hemen her yerde yaptırıyor.o da çok alakalı her aradığınızda ulaşabileceğiniz ilgili ve samimi bir doktor. Siz sormadan herşeyi anlatır.
Karar verebilmenize sevindim ben salı gününe randevu aldım karataş arzu hanımdan izlenimlerimi paylaşırım.Selamlar... Bugün özel su hastanesinde Şebnem hanıma muayene oldum. İnşallah doğuma da birlikte devam ederiz.
Ben ilgisinden, konuşmasından çok memnun kaldım.
Artık güvenip devam etmeye ihtiyacım var.
Su hastanesi, egepol ve çınarlıdan sonra hastaneye benziyor, çalışanlar yardımcı oluyor. SGK ile doğum ücretleri 1100-1250 arası, normal, sezeryan, epidurale göre... Sezeryanda 2 gece kalış dahil.
İnşllh güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Bende arzu hanıma gdiiyrum ve evet doğuma kendi Doktorunuz giriyormusMerak edenler için arkadaşlar gerçekten karataş hastanesinden arzu hanım çok güler yüzlü ve ilgili herşeyi açıklıyor ve telefonla istediğiniz zaman rahatsız edebiliyorsunuz:) bir de duyduğum kadarıyla doğuma kendi dr nuz giriyor ama bundan emin değilim henüz.
Bende arzu hanıma gdiiyrum ve evet doğuma kendi Doktorunuz giriyormus
65 lira muayene ücreti doğum şekli ne olursa olsun farketmiyormuş fiyat 2000 veya 2100 demişlerdi doğum fiyatına yarın kontrolüm var detaylı öğrenip yazarım unutmazsam inşallah :)merhaba
muayene ücreti ne kadar arzu hanımın ve epidural sezeryan fiyatlarını biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?