İzmir de yasayip kadin hastaliklari icin tavsiye etceginiz tetkik sonuclarini almakta ve tetkikte sorun yasamayacagimi dusundugunuz devlet hastanesi var mi yazarsaniz sevinirim.Bebek yapmak icin bir problemimiz varmi diye esimle kontrole gidicez yönlendirme yaparmisiniz?
İzmir de yasayip kadin hastaliklari icin tavsiye etceginiz tetkik sonuclarini almakta ve tetkikte sorun yasamayacagimi dusundugunuz devlet hastanesi var mi yazarsaniz sevinirim.Bebek yapmak icin bir problemimiz varmi diye esimle kontrole gidicez yönlendirme yaparmisiniz?
Hastane olarak pek sevmedigim bir yer ama tetkiklerin yapimi ve sonuc alimi nekadar suruyor doktor tavsiyenizi goz ardi etmemalsancak nevvar salih işgören hastanesi kesinlikle engin bey
konaktaki kadın doğum berbat
ama engin bey gerçekten çok tatlı ve yatıştırıcı bir beyefendi ben çok memnun kaldım
hiç üşenmeden bütün sorularımı gülümseyerek yanıtladı
bana da burada bir bayan tavsiye etmişti
En son gittigimde sonuc icin 15gun sonraya gun verilmisti de suan nasil hangi doktora gtmeliyimYesilyurt Devlet Hastanesi artik Katip Celebi Üniversitesi Hastanesi oldu. Yogun ama randevu alip giderseniz her sey tikir tikir yuruyor. Tahlil vs kisminda ben memnun kaldim bankalardaki gibi bir sira sistemi var ve hizli ilerliyor.
Bn zaten alsancakta oturuyorum aciline e kbb ye gttim daha onceöğleden sonra çıkıyordu
büyük bir hastane olduğu için
ben çok memnun kaldım
siz niçin sevmiyorsunuz
Bn zaten alsancakta oturuyorum aciline e kbb ye gttim daha once
Ya sonuc olarak kan idrar ve rontgen sonuclari hemen cikiyor mu bn gttigimde sabah gidince ogleden sonra ogleden snra gidersen sonraki gune kaliyordukbbsine gitmedim onu bilemicem :)
Ya sonuc olarak kan idrar ve rontgen sonuclari hemen cikiyor mu bn gttigimde sabah gidince ogleden sonra ogleden snra gidersen sonraki gune kaliyordu
Unv hastanesi olmasi daha mi iyi oluyor idrar kan rontgen tomografi sonuclarini nezaman alabiliyoruzYesilyurt Devlet Hastanesi artik Katip Celebi Üniversitesi Hastanesi oldu. Yogun ama randevu alip giderseniz her sey tikir tikir yuruyor. Tahlil vs kisminda ben memnun kaldim bankalardaki gibi bir sira sistemi var ve hizli ilerliyor.
Hangi bolume ne sikayetle gitmistiniz acabaevet daha 2 hafta önce gittim öğleden sonra çıktı sonuçlarım :)
Tetkik sonuclari nekadar zamanda cikiyor birhastaneleolume yonlendirme yaparlarsa bni hangi hastanede daha cabuk diger bolumlere de gidip tahlil veririm bazi hastaneler diger bolum icinde randevu al derkn bazilari direk yonlendiriyorCnm ege yada dokuz eylül üniversite hastanesine git
Ege Üniversitesi daha hızlı bunlarda cnmTetkik sonuclari nekadar zamanda cikiyor birhastaneleolume yonlendirme yaparlarsa bni hangi hastanede daha cabuk diger bolumlere de gidip tahlil veririm bazi hastaneler diger bolum icinde randevu al derkn bazilari direk yonlendiriyor
ben alsancaga randevu aldım burası olmazsa oraya gıdıcem cok rahatsızlık falan cıkarsa sanırımEge Üniversitesi daha hızlı bunlarda cnm
Bazi testler gec cikiyor nereye gittiginiz fark etmez. Amh hormonu testi 2 haftada veriliyor mesela.En son gittigimde sonuc icin 15gun sonraya gun verilmisti de suan nasil hangi doktora gtmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?