• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde Devlet Hastanesi

sweety92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
474
142
48
32
İzmir de yasayip kadin hastaliklari icin tavsiye etceginiz tetkik sonuclarini almakta ve tetkikte sorun yasamayacagimi dusundugunuz devlet hastanesi var mi yazarsaniz sevinirim.Bebek yapmak icin bir problemimiz varmi diye esimle kontrole gidicez yönlendirme yaparmisiniz?

buca da kadın doğum hastanesi var devlet hemde iyi diye biliyorum bi oraya bakın isterseniz

İzmir de yasayip kadin hastaliklari icin tavsiye etceginiz tetkik sonuclarini almakta ve tetkikte sorun yasamayacagimi dusundugunuz devlet hastanesi var mi yazarsaniz sevinirim.Bebek yapmak icin bir problemimiz varmi diye esimle kontrole gidicez yönlendirme yaparmisiniz?

alsancak nevvar salih işgören hastanesi kesinlikle engin bey
konaktaki kadın doğum berbat
ama engin bey gerçekten çok tatlı ve yatıştırıcı bir beyefendi ben çok memnun kaldım
hiç üşenmeden bütün sorularımı gülümseyerek yanıtladı :D
bana da burada bir bayan tavsiye etmişti

ama engin bey gerçekten çok tatlı ve yatıştırıcı bir beyefendi ben çok memnun kaldım

Egekent devlette adını şu an hatırlamadığım bir doktor var. Ben sadece bi kaç kez kontrole gittim, tetkikler konusunda bir şey diyemem ama doktor iyi.

Yesilyurt Devlet Hastanesi artik Katip Celebi Üniversitesi Hastanesi oldu. Yogun ama randevu alip giderseniz her sey tikir tikir yuruyor. Tahlil vs kisminda ben memnun kaldim bankalardaki gibi bir sira sistemi var ve hizli ilerliyor.

Hastane olarak pek sevmedigim bir yer ama tetkiklerin yapimi ve sonuc alimi nekadar suruyor doktor tavsiyenizi goz ardi etmem

öğleden sonra çıkıyordu
büyük bir hastane olduğu için
ben çok memnun kaldım
siz niçin sevmiyorsunuz

Yesilyurt Devlet Hastanesi artik Katip Celebi Üniversitesi Hastanesi oldu. Yogun ama randevu alip giderseniz her sey tikir tikir yuruyor. Tahlil vs kisminda ben memnun kaldim bankalardaki gibi bir sira sistemi var ve hizli ilerliyor.
En son gittigimde sonuc icin 15gun sonraya gun verilmisti de suan nasil hangi doktora gtmeliyim

Unv hastanesi olmasi daha mi iyi oluyor idrar kan rontgen tomografi sonuclarini nezaman alabiliyoruz

Cnm ege yada dokuz eylül üniversite hastanesine git
Tetkik sonuclari nekadar zamanda cikiyor birhastaneleolume yonlendirme yaparlarsa bni hangi hastanede daha cabuk diger bolumlere de gidip tahlil veririm bazi hastaneler diger bolum icinde randevu al derkn bazilari direk yonlendiriyor

Tetkik sonuclari nekadar zamanda cikiyor birhastaneleolume yonlendirme yaparlarsa bni hangi hastanede daha cabuk diger bolumlere de gidip tahlil veririm bazi hastaneler diger bolum icinde randevu al derkn bazilari direk yonlendiriyor
Ege Üniversitesi daha hızlı bunlarda cnm

Back