İzmirde Çocuk Doktoru

atospatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
135
0
Merhaba arkadaşlar 5 aylık olan oğlum için her ay düzenli kontrollerini yapacak iyi bir çocuk doktoru arıyorum .Tavsiyelerinizi bekliyorum.

selam benim yni dogan kızımın dr olan şebnem paytoncuyu tavsiye edebilirim hem çocuk dr hemde çocuk kardiologu ege saglık hastanesinde çalışıyor sk ilede anlaşmaları var heray düzenli götürebilirsin ben çok memnunum bebegimin dogumundada kendisi vardı hastanedeykende ilgilendi şimdi aylık kontrollere gidiyoruz

ilgin için çok teşekkür ederim.Yanlız ege saglık hastanesi ne tarafa düşüyor adresini blmiyorum.Onuda yazarsan çok memnun olurum.

canım alsancakta trt binasının yanıda ama öncesinde arayıp randevu alıyorsun dr çok yogun oluyor genelde ben gittigimde hemen orada diger ayın randevusunu alıyorum daha garanti oluyor tel istersen profilime yaz özelden vereyim canım çocuklar söz konusu olunca herşeyden önce gelir

arkadaşlar arştırmalarım sayesinde çok iyi bir çocuk doktoru buldum alsancakta kent tp merkezinde doktor süreyya bey muhteşem ilgili ve bilgi bir doktor hastanede çok temiz ve güzel herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…