- 19 Temmuz 2018
- 139
- 24
- 43
-
- Konu Sahibi cleopatra1
7000 i gecmiyor ben 7000 e yaptirdim bazilari 5-5.5-6 burundaki islemin zorluguna göre fiyat degisiyor gercekten tavsiye ederim bi görüsün benceCan Ercan’ın fiyatları ne kadar acaba?
Merhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler
merhaba. ben de can ercan üzerinde duruyorum. sizinle facebook üzerinden görüşme şansımız var mı acaba ?7000 i gecmiyor ben 7000 e yaptirdim bazilari 5-5.5-6 burundaki islemin zorluguna göre fiyat degisiyor gercekten tavsiye ederim bi görüsün bence
Bence cok iyi yaparsiniz can veye gitmekle baktiniz mi instagramdan yaptigi burunlara görüsmeye gittiniz mi ya da ne zaman gitmeyi düsünüyorsunuzmerhaba. ben de can ercan üzerinde duruyorum. sizinle facebook üzerinden görüşme şansımız var mı acaba ?
Instagramdan bakin yaptiklarina hastalarina özelden sorabilirsiniz ama size tavsiyem ekolde dr can ercan derim onunda var instagramda sayfasi bi bakin derimIzmirde Ibrahim Korhan hakkinda bilgisi olan varmi?
merhaba,merhaba. ben de can ercan üzerinde duruyorum. sizinle facebook üzerinden görüşme şansımız var mı acaba ?
Instagramdan bakin yaptiklarina hastalarina özelden sorabilirsiniz ama size tavsiyem ekolde dr can ercan derim onunda var instagramda sayfasi bi bakin derim
Karar verdiniz mi ben de kararsız kaldım kime oldunuzmerhaba,
siz görüştünüz mü Can Ercan ile. Ben de İbrahim Korhan ve Can Ercan arasında kaldım karar veremiyorum bir türlü.
Benim oğlum yaptırdı 16000tlİzmir deki güncel fiyatlar nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?
kime yaptırdı ?Benim oğlum yaptırdı 16000tl