- 17 Şubat 2018
- 1
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi cleopatra1
Merhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler
Merhabalar ben de yakın bir zamanda burnumdan ameliyat olucam hem saglık hem görüntü açısından ve yogun bir arastırma yaptım hastasından çok guzel yorumlar aldım izmir ekol hastanesinde kbb doktoru op.dr Ender Şahin instagramdan drenderşahin diye bakıp yaptıgı burunlara bakabilirsinizMerhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler
Üye
Yeni
Kızlarrr lütfen yardım edin. Ameliyata karar verdim. Doktora bir türlü karar veremiyırum. Sorunum rahat nefes alabilnek ve doğalllll bşr burun. Cenk melikoğlu halis ünlü arasında kaldım. Ama forumları okudukça,insanlardan tavsiye aldıkça kafam karman çorman oldu.
Halis ünlüyle ortak bir tanıdığım var. Yaptığı işleri neden koymadığını ben de sorgulamıştım. İşini etik yapmak için hastaşarla ilgili fotoğraf paylaşmıyormuşNeden hiç yaptıkları iş yok bu doktorların acaba ki
Cenk melikoğlu dokuz eylül hastanesinin kbb cisi mi ?Üye
Yeni
Kızlarrr lütfen yardım edin. Ameliyata karar verdim. Doktora bir türlü karar veremiyırum. Sorunum rahat nefes alabilnek ve doğalllll bşr burun. Cenk melikoğlu halis ünlü arasında kaldım. Ama forumları okudukça,insanlardan tavsiye aldıkça kafam karman çorman oldu.
Merhabalar, bir yakınım Halis Ünlüye ameliyat oldu ve burun ucu düştüÜye
Yeni
Trsekkür ederim ilginiz için. Burnunuz harika iyi günlerde kullanın. Ben de araatırcam doktırunuzu...Merhabalar, bir yakınım Halis Ünlüye ameliyat oldu ve burun ucu düştüzaten formlarda biraz dolaşırsınız Halis Bey hakkında hastaları tarafından olumsuz yorumlar mevcut 6 ay doktor aramış, doktorların hastaları ile konuşmuş, burun estetiği konusunda ihtisas yapmış biri olarak :) ben size kendi doktorum Fahri Mola' yı şiddetle tavsiye ederim, işinin ehli aşırı titiz biri.. Burada ki konu üzerine de doktorum ile ilgili detaylı açıklamalar ve burun fotoğraflarım aşağıda yer almakta inceleyebilirsiniz Fahri Beyin yaptığı burunları kendisinin instagram sayfasından da görebilirsiniz..
Hayır canım. Ekol de çalışıyor. Onun yanında çalışan sekreteriyle görüştüm. Komşumuz olur. Doktırumuz çok titiz çalışır dedi. Bu işi estetik uzmanları daha iyi bilir ve bu doktoru önerirşm dedi. Ayrıca ben de msjlaştım doktorla güzel konuştu. Amerika ta gitmişti. Geldiği de yüzyüze de görüşcem. Bakalım inşallah hayırlısı olur...Cenk melikoğlu dokuz eylül hastanesinin kbb cisi mi ?
@ vikvik84 Merhaba dr ile görüştünüz mü ya da ameliyat oldunuz mu doktordan memnun musunuz? Burnunuzun durumu nedir?Hayır canım. Ekol de çalışıyor. Onun yanında çalışan sekreteriyle görüştüm. Komşumuz olur. Doktırumuz çok titiz çalışır dedi. Bu işi estetik uzmanları daha iyi bilir ve bu doktoru önerirşm dedi. Ayrıca ben de msjlaştım doktorla güzel konuştu. Amerika ta gitmişti. Geldiği de yüzyüze de görüşcem. Bakalım inşallah hayırlısı olur...
Ekolde dr ender şahin var instagramdan yaptıgı burunlara bir bak istersen bende orda olmayı düşünüyorumMerhaba kizlar,
Can Ercan’ın fiyatları ne kadar acaba?Kesinlikle ekolde dr Can Ercan diyorum baskada bisey demiyorum