Izmirde Burun estetik Tavsiyesi

cleopatra1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
1
0
29
Merhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler

Merhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler

Plastik cerrahide en iyi doktorlar genelde İstanbul'da. Birkaç doktorla görüşme imkanınız da olabilir. Ameliyat olacağınız rakama otel ve ulaşımı da dahil eden uygun paketler de var, seçeneğiniz daha çok olur. Gelmişken bir İstanbul turu da yapabilirsiniz, boğazın keyfi ayrıdır. Hele ki nisan ayında gelirseniz, laleler açıyor tam bir şölen havası şehirde. :)

Merhaba kizlar,
Merhabalar ben de yakın bir zamanda burnumdan ameliyat olucam hem saglık hem görüntü açısından ve yogun bir arastırma yaptım hastasından çok guzel yorumlar aldım izmir ekol hastanesinde kbb doktoru op.dr Ender Şahin instagramdan drenderşahin diye bakıp yaptıgı burunlara bakabilirsiniz

Üye
Yeni
Kızlarrr lütfen yardım edin. Ameliyata karar verdim. Doktora bir türlü karar veremiyırum. Sorunum rahat nefes alabilnek ve doğalllll bşr burun. Cenk melikoğlu halis ünlü arasında kaldım. Ama forumları okudukça,insanlardan tavsiye aldıkça kafam karman çorman oldu.

Neden hiç yaptıkları iş yok bu doktorların acaba ki

Cenk melikoğlu dokuz eylül hastanesinin kbb cisi mi ?

Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)

Eklentiler

• 4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 1.557
  • 83D738C2-533A-4308-A231-42D124C6B7D0.png
    245 KB · Görüntüleme: 1.476
  • 93768D99-C85E-44AD-B7C1-2D8F0E4BCA12.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 1.240
  • A614222C-10BE-4767-82BA-E13FE14D6B19 (1).jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 1.691
Merhabalar, bir yakınım Halis Ünlüye ameliyat oldu ve burun ucu düştü zaten formlarda biraz dolaşırsınız Halis Bey hakkında hastaları tarafından olumsuz yorumlar mevcut 6 ay doktor aramış, doktorların hastaları ile konuşmuş, burun estetiği konusunda ihtisas yapmış biri olarak :) ben size kendi doktorum Fahri Mola' yı şiddetle tavsiye ederim, işinin ehli aşırı titiz biri.. Burada ki konu üzerine de doktorum ile ilgili detaylı açıklamalar ve burun fotoğraflarım aşağıda yer almakta inceleyebilirsiniz Fahri Beyin yaptığı burunları kendisinin instagram sayfasından da görebilirsiniz..

Trsekkür ederim ilginiz için. Burnunuz harika iyi günlerde kullanın. Ben de araatırcam doktırunuzu...

Cenk melikoğlu dokuz eylül hastanesinin kbb cisi mi ?
Hayır canım. Ekol de çalışıyor. Onun yanında çalışan sekreteriyle görüştüm. Komşumuz olur. Doktırumuz çok titiz çalışır dedi. Bu işi estetik uzmanları daha iyi bilir ve bu doktoru önerirşm dedi. Ayrıca ben de msjlaştım doktorla güzel konuştu. Amerika ta gitmişti. Geldiği de yüzyüze de görüşcem. Bakalım inşallah hayırlısı olur...

Ben geçen yıl mayısta Ege Üniversitesi Plastik Cerrahi bölümünde oldum , doktorum Yiğit Özer Tiftikçioğlu,
Albümüm açık, beni eklemeden de bakabilirsiniz .
Ameliyat nedeni , deviasyondu,
Burnum kalın deriliydi , zor bir burundu .Nefes alma ,koku alma hepsi düzeldi,sonuçtan memnunum .

@ vikvik84 Merhaba dr ile görüştünüz mü ya da ameliyat oldunuz mu doktordan memnun musunuz? Burnunuzun durumu nedir?

Burunun dan hem rahat nefes almak hem de güzel bir görüntü elde etmek istiyorsun sanırım. İzmir ‘de doktor bilmiyorum ama başarılı çoğu doktor istanbulda daha önce arkadaşımın burun ameliyatı olup memmun kaldığı bir doktor vardı . İstanbul’da Süleyman Taş en azından görüşüp bilgi alabilirsin.

Merhaba kizlar,
Ekolde dr ender şahin var instagramdan yaptıgı burunlara bir bak istersen bende orda olmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…