Dövme İzmir'de Ayşegül Doğan'a dövme yaptıran var mı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

destiny2532

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
6
0
Merhabalar ben izmir Ayşegül Doğan isimli dövmeciye dövme yaptırıcam daha önce dövme yaptıran var mı bu arkadaşa bilgi verirseniz teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
ayşegül doğan iyi bir dövmeci tavsiye ederim bir dönem luba goldinayla çalışmış biri kendisi japanese tattoo tarznda çok iyi bence ayrıca oldschool düşünüyorsan dirty5 gökçe korkmazda çok iyi . luba goldina , çoşkun şakre fln var izmirde çok çok iyi bunlar hep ama ücretleri fazla.

oldcshhol ne demek japanese tarzı ne olyor 2 farklı kategorimi bilmiyorum açıklarsan sevinirim 2 kategori halindemi

ben bonzai ağacı yaptırıcam kendime dövme olarak omzuma üzerine chinise yazılar ve saçaklar yaptırıcam yani photoshopta kendidizaynım bu bnm örneği yok internette estetik duran çok güzel bir dövme grafiker olduğum için kendim tasarladım bu 2 kategoriye giriyormu bilmiyorum karma bişey yani gökçe korkmaz ve ayşegül doğan hakkında ikilimde kaldım ne önerirsin bana ustalık olarak fark varmı aralarında

ayşegül hanım şu anda izmir artcore tattoooda çalışıyor...

teşekkür ederim

senin istediğin tarz için ayşegül hanım daha iyi katagori fln değil dövme tarzı bunlar model yani cok takılma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…