• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de anksiyete konusunda uzman psikolog/pskiyatrist arıyorum. Acil.

cileklifrozen

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
3
0
6
36
Uzun yıllardır kaygı bozukluğu yaşıyorum fakat bir şekilde düzenli terapi alamadım. Çoğunlukla üniversite hastanelerinin psikiyatri kliniklerindeki doktorlarla ilaç tedavisine devam ettim. Kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim. Artık düzenli bir şekilde uzman biriyle görüşmek istiyorum. Psikiyatristlere genelde terapiye fazla zaman ayırmadıkları için güvenim çok azalsa da kullandığım ilaçları da kontrol edebilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Yani hep psikologa hem de psikiyatriste ihtiyacım varmış gibi geliyor. Önceki açılan başlıklardaki önerilen isimleri araştırdığımda içime sinen biri pek olmadı. Bazılarını arayıp ücretlerini öğrendiğimde vazgeçtiklerim de oldu. Yani kafam iyice karışmış durumda. Kendime iyi gelecek kararları vermekte zorlandığım bu dönemde başvuracak birilerini hala bulamadım. Anksiyete bozukluğu olanlar ve İzmir'de tedavi görenler/görmüş olanlar lütfen paylaşabilir mi?

Merhaba konunun üzerinden 2 yıl geçmiş. Ben de izmir de bir psikolog arıyorum. Psikiyatrist ve ilaç kullanma eğer gerekliyse istiyorum. Şuan İzmit de sadece psikolog arıyorum . Icinize sinen bir psikolog bulabildiniz mi ?

Uzun yıllardır kaygı bozukluğu yaşıyorum fakat bir şekilde düzenli terapi alamadım. Çoğunlukla üniversite hastanelerinin psikiyatri kliniklerindeki doktorlarla ilaç tedavisine devam ettim. Kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim. Artık düzenli bir şekilde uzman biriyle görüşmek istiyorum. Psikiyatristlere genelde terapiye fazla zaman ayırmadıkları için güvenim çok azalsa da kullandığım ilaçları da kontrol edebilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Yani hep psikologa hem de psikiyatriste ihtiyacım varmış gibi geliyor. Önceki açılan başlıklardaki önerilen isimleri araştırdığımda içime sinen biri pek olmadı. Bazılarını arayıp ücretlerini öğrendiğimde vazgeçtiklerim de oldu. Yani kafam iyice karışmış durumda. Kendime iyi gelecek kararları vermekte zorlandığım bu dönemde başvuracak birilerini hala bulamadım. Anksiyete bozukluğu olanlar ve İzmir'de tedavi görenler/görmüş olanlar lütfen paylaşabilir mi?
bende panik atak vardı hatta başka başlıklarda da yazmıştım. 2 doktor değiştirdim üçüncüde bulabildim doğru kişiyi. bu işlerde doğru kişiyi bulmak sorun o enerjinin tutması lazım işi bilmesi lazım birsürü şey. Volkan Öztürk'e gitmiştim Alsancaktaydı ofisi ama şimdi aynı yerde değil galiba bir soruşturun. ofiainin oralardan geçerken tabelasını görememiştim alsancakta, taşınmış olabilir. ya da isterseniz özelden yazın numarasını atarım değişmediyse. Çok desteği oldu. çok kibar çok bilgili ve çok ilgileniyor, diyorum ya atak zamanında destek için bana kişisel numarasını bile vermişti. gerçekten ilgileniyor

Back