• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Ağdacı

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
İzmirde düzgün temiz uygun fiyatlı ağda yapan bir yer arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarr.

Ben ne yazık ki Ankara'ya taşındım ve İzmir'deki ağdacımı çokkk arıyorum. Temiz ve uygun fiyatlı. Tuğ güzellik salonu, bornova'da. Telefonunu şu anda bulamıyorum ama mutlaka yazacağım. Konu açılalı da epey zaman olmuş ama, neyse.

kızlar bende arıyorum guvenilir, temiz uygun fiyatlı bir yer...:) banada yazarsanız ewinirim

Ben ne yazık ki Ankara'ya taşındım ve İzmir'deki ağdacımı çokkk arıyorum. Temiz ve uygun fiyatlı. Tuğ güzellik salonu, bornova'da. Telefonunu şu anda bulamıyorum ama mutlaka yazacağım. Konu açılalı da epey zaman olmuş ama, neyse.

Canım birbirimizi tamamladık o zamann bende Ankara'da çok iyi bir abla tanıyorum hep ona giderim özelden yollarım numarasını benimkide bahçelievlerde:))

Kizlar yok mu cevap verecek olan ya Bornovada guzel uygun fiyatli bir agdaci ariyorum

Back