- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Sağlıkla al kucağına yavrunu canım takip ettiğin belli bir doktor var mı pekiBEN 34 HAFTALIK HAMILEYIM IZMIR BUCA KADIN DOĞUMA GİDİYORUM NASIPSE 38.HAFTADA SEZERYAN OLUCAM
Şuanda gebe olan kim duysam ege şehir hastanesi diyor bana sanırım bende gelip muayene olacağım genel olarak memnun gidenler . Sende sağlıkla kucağına al yavrunu canım. Konuşkan bilgi veren açıklayıcı doktor olsun bana. İçeri girip kendi kendine bakıp tamam normal deyip yollamayan olsun :) çok şey istiyorum biliyorum ama benim için çok önemliSelamlar ege şehir hastahanesi Minegül hanıma gidiyorum, memnunum şimdilik herşeyden rahim filmi çekilmiştim ebelerin ilgisi kadın doğum katının temizliği iyidi. Eylül gibi arkadaşım 2500e sezeryan olmuş 2300 normal doğum muş geçen sene bu sene biraz daha zam gelir herhalde bilgin olsun.
Yanı mesela çok konuşkan mi bilemedim şu an ama yatıyorsun ultrasonda sen sormadan o anlatıyor söylüyor işini ciddi yapıyor benim gözlemim, hatta bu girişiminde eşim ne yemeli falan tarzında sorular sordu baya ilgiyle cevapladı ve doğuma kendisi giriyormuş arkadaşımin gece doğum başlamış hemen geldi diyor, amin canım sen de sağ sağlim kucağına alırsın inşallahŞuanda gebe olan kim duysam ege şehir hastanesi diyor bana sanırım bende gelip muayene olacağım genel olarak memnun gidenler . Sende sağlıkla kucağına al yavrunu canım. Konuşkan bilgi veren açıklayıcı doktor olsun bana. İçeri girip kendi kendine bakıp tamam normal deyip yollamayan olsun :) çok şey istiyorum biliyorum ama benim için çok önemli
Tam istediğim şey bu kadarı benim için yeterli gibi azıcık daha büyüsün öyle gideyim bari şuanda beta hgc 2000 yani 2 gün önce öyleydi gidince gözüksün bari . Çok güzel bir duyguymuş annelikYanı mesela çok konuşkan mi bilemedim şu an ama yatıyorsun ultrasonda sen sormadan o anlatıyor söylüyor işini ciddi yapıyor benim gözlemim, hatta bu girişiminde eşim ne yemeli falan tarzında sorular sordu baya ilgiyle cevapladı ve doğuma kendisi giriyormuş arkadaşımin gece doğum başlamış hemen geldi diyor, amin canım sen de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Benim istediğim ilgi de bu zaten gördüklerini paylaşsın anlatsın ilk gebeliğim ve inan hiç bir şey bilmiyorum ve merakla her gelişimini duymak istiyorum. Doğuma kendisinin girmesi de ennn önemli şey aklıma yattı gibi .Yanı mesela çok konuşkan mi bilemedim şu an ama yatıyorsun ultrasonda sen sormadan o anlatıyor söylüyor işini ciddi yapıyor benim gözlemim, hatta bu girişiminde eşim ne yemeli falan tarzında sorular sordu baya ilgiyle cevapladı ve doğuma kendisi giriyormuş arkadaşımin gece doğum başlamış hemen geldi diyor, amin canım sen de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Merhaba alakasız ama İzmir’de tedavi için devlette önerebilecepiniz doktor var mıdırArkadaşlar merhaba gebeliğim henüz çok yeni Fakat ben şuanda hangi hastane hangi doktora gitmeliyim bir türlü karar veremiyorum. Şuanda izmirde gebe olan ve gebelik takibi yaptırdığınız yerleri paylaşırsanız çok sevinirim Herkese sağlıklı gebelik ler ve doğum diliyorum.
Merhaba canım. Buca kadın doğum hastanesinde Dr. Can bey var kendi gebelik takibimi yapıyor genç olmasına rağmen çok iyi bi doktor Dr. Şinasi de aynı hastanede bi dönem ona da gitmiştim iyi bir doktor.Merhaba alakasız ama İzmir’de tedavi için devlette önerebilecepiniz doktor var mıdır
Teşekkür ederim devlet hastanesi mi orasıMerhaba canım. Buca kadın doğum hastanesinde Dr. Can bey var kendi gebelik takibimi yapıyor genç olmasına rağmen çok iyi bi doktor Dr. Şinasi de aynı hastanede bi dönem ona da gitmiştim iyi bir doktor.
Rica ederim :) evet devlet hastanesiTeşekkür ederim devlet hastanesi mi orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?