- Konu Sahibi PAPATYAD_M
- #1
Bebeğimin odasını hazırladık ancak ilk 6 ay yatağımın yanında yatırmak istediğim için çok büyük olmayan ve 0-6 aylık arası kullanabileceğim bir beşik arıyorum. Elinde temiz ikinci el olan varsa talibim :) ![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğimin odasını hazırladık ancak ilk 6 ay yatağımın yanında yatırmak istediğim için çok büyük olmayan ve 0-6 aylık arası kullanabileceğim bir beşik arıyorum. Elinde temiz ikinci el olan varsa talibim :)![]()
Bebeğimin odasını hazırladık ancak ilk 6 ay yatağımın yanında yatırmak istediğim için çok büyük olmayan ve 0-6 aylık arası kullanabileceğim bir beşik arıyorum. Elinde temiz ikinci el olan varsa talibim :)![]()
Yıkanabiliyor,oğlum gündüz ve gece uykularını burada uyudu hep,çilekten yatak alınmıştı 5. ayın sonunda falan geçirdim oraya,hatta annem beşiği kendi yanına alırdı sabahları ben uyuyayım diye oldukça da hafif(malum sezeryan sonrası kaldıramıyor insan ağırlık) kendi şiltesinde anakucağı kullanımı için emniyet kemerleri var onları çıkardık budönemde kullanırken üzerine de ince bir penye battaniye ve çarşaf serdim,istersen oğlumun o şekilde uyur hallerinni fotoları var özelden yollayabilirim için rahat etmezseBu arada tiny love için yukarıdakileri yazdım :)
bende antalya manavgattayım siz nerdesiniz ben beşiği beğendim ama fiyatında biraz indirim yapabilirmisin öbür ay doğum yapacağım beşiğini aldık küçükken kullanabileceğim birşey istiyorum yardımcı olursan sevinirim iyi günlerMerhaba bende bu var. 12 aya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok temizdir herhangi bir leke veya çizik yoktur. Ahşaptır ve sallanır. Hiç ses çıkarmadan sallanır. yani park yatakların o muşamba hışırtısı olmaz. eğer düşünürseniz 250 tl ye satıyorum. Antalyadayım. Ben 500 tl ye antalyadaki ilke bebe mağazasından almıştım. Sizin bütçeniz nedir ? Ortabir yol buluruz elbet :)
sevgiler
Ceren
Eki Görüntüle 1115196 Eki Görüntüle 1115197
Merhaba bende kırmızı renkli yatak yanında kullandığım sallanabilen beşik var fiyatı 75 tl düşünürseniz resim yükleyebilirim
yok ben çok beğendim tek korkum bir iki yerde okudum tiny love da gece uykusu için uygun değil yazıormuş ondan çekindim ama ürün çok güzel ve tertemiz. Ben bi eşimlede görüşeyim size özelden mesaj atayım duruma göre olur mu ?