Bebek İkinci El izmirde 0-6 aylık iken yatağımın yanında kullanılabilecek BEŞİK arıyoruum :)

PAPATYAD_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
105
2
66
İzmir
Bebeğimin odasını hazırladık ancak ilk 6 ay yatağımın yanında yatırmak istediğim için çok büyük olmayan ve 0-6 aylık arası kullanabileceğim bir beşik arıyorum. Elinde temiz ikinci el olan varsa talibim :) :emir_bebek:

Bebeğimin odasını hazırladık ancak ilk 6 ay yatağımın yanında yatırmak istediğim için çok büyük olmayan ve 0-6 aylık arası kullanabileceğim bir beşik arıyorum. Elinde temiz ikinci el olan varsa talibim :) :emir_bebek:

Merhaba bende bu var. 12 aya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok temizdir herhangi bir leke veya çizik yoktur. Ahşaptır ve sallanır. Hiç ses çıkarmadan sallanır. yani park yatakların o muşamba hışırtısı olmaz. eğer düşünürseniz 250 tl ye satıyorum. Antalyadayım. Ben 500 tl ye antalyadaki ilke bebe mağazasından almıştım. Sizin bütçeniz nedir ? Ortabir yol buluruz elbet :)

sevgiler
Ceren

$beþik.jpg $aksap beþik.jpg

Merhaba, gerçekten çok güzelmiş bu beşik ancak ben bu kadar yüksek fiyatlı bir şey düşünmüyorum çünkü geçici olarak kullanacağım :( Yani maksimum 120 tl.ye birşey düşünüyorum. Ama yine de sizinkini çok beğendim aklımda olsun eğer düşünürsem size özelden mesaj atacağım :) Teşekkür ederim ilginiz için

Merhaba tinylove ın hem anakucağı hem de beşik gibi kullanabileceğiniz bir modeli var,ben oğlumda kullandım sonra kendi yatağına geçirdim,hem sallanıyor da,rengi kırmızı,ilgilenirseniz ben de izmirdeyim

$indir.jpg
Ürün oğlumun odasında,uyuyor ses olmasın diye hemen fotosunu çekemedim ancak size fikir olsun diye netten buldum,bunun kırmızısı,iki farklı pozisyonu daha var anakucağı ve sallanan sandalye de oluyor,ben bu beşik halini çok kullandım,sallanma olayını sabitleyedebiliyorsunuz,ayrıca baş kıskı ayakları sayesinde yükseliyor,malum bebeklerdeki fizyolojil reflu sebebiyle başlarını biraz yükselterek yatırmamaız gerekiyor buna da yardımcı,120 ye veririm,büyüdüğünde de anakucağı haliyle mama yedirirsiniz

Son düzenleme:
bende de mirada anakucaklı beşik var çok kısa bir süre kullandık sayılı denilebilir. temizdir.

konumdan da bakabilirsiniz. kendi resmi değil ama birebir aynısı

Son düzenleme:

Merhaba bende kırmızı renkli yatak yanında kullandığım sallanabilen beşik var fiyatı 75 tl düşünürseniz resim yükleyebilirim

merhaba, gerçekten çok temiz görünüyor. Düşünebilirim bunu , ama içerisindeki yatak kısmı yıkanabiliyor mu bir de uzun süreli yatış için uygun dimi yani gece uykusunu bir süre bunda uyuyacak benim ki :)

Yıkanabiliyor,oğlum gündüz ve gece uykularını burada uyudu hep,çilekten yatak alınmıştı 5. ayın sonunda falan geçirdim oraya,hatta annem beşiği kendi yanına alırdı sabahları ben uyuyayım diye oldukça da hafif(malum sezeryan sonrası kaldıramıyor insan ağırlık) kendi şiltesinde anakucağı kullanımı için emniyet kemerleri var onları çıkardık budönemde kullanırken üzerine de ince bir penye battaniye ve çarşaf serdim,istersen oğlumun o şekilde uyur hallerinni fotoları var özelden yollayabilirim için rahat etmezse

Bu arada tiny love için yukarıdakileri yazdım :)
Yıkanabiliyor,oğlum gündüz ve gece uykularını burada uyudu hep,çilekten yatak alınmıştı 5. ayın sonunda falan geçirdim oraya,hatta annem beşiği kendi yanına alırdı sabahları ben uyuyayım diye oldukça da hafif(malum sezeryan sonrası kaldıramıyor insan ağırlık) kendi şiltesinde anakucağı kullanımı için emniyet kemerleri var onları çıkardık budönemde kullanırken üzerine de ince bir penye battaniye ve çarşaf serdim,istersen oğlumun o şekilde uyur hallerinni fotoları var özelden yollayabilirim için rahat etmezse

bende antalya manavgattayım siz nerdesiniz ben beşiği beğendim ama fiyatında biraz indirim yapabilirmisin öbür ay doğum yapacağım beşiğini aldık küçükken kullanabileceğim birşey istiyorum yardımcı olursan sevinirim iyi günler

yok ben çok beğendim tek korkum bir iki yerde okudum tiny love da gece uykusu için uygun değil yazıormuş ondan çekindim ama ürün çok güzel ve tertemiz. Ben bi eşimlede görüşeyim size özelden mesaj atayım duruma göre olur mu ?

Merhaba bende bu var. 12 aya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok temizdir herhangi bir leke veya çizik yoktur. Ahşaptır ve sallanır. Hiç ses çıkarmadan sallanır. yani park yatakların o muşamba hışırtısı olmaz. eğer düşünürseniz 250 tl ye satıyorum. Antalyadayım. Ben 500 tl ye antalyadaki ilke bebe mağazasından almıştım. Sizin bütçeniz nedir ? Ortabir yol buluruz elbet :)

sevgiler
Ceren

Eki Görüntüle 1115196 Eki Görüntüle 1115197
bende antalya manavgattayım siz nerdesiniz ben beşiği beğendim ama fiyatında biraz indirim yapabilirmisin öbür ay doğum yapacağım beşiğini aldık küçükken kullanabileceğim birşey istiyorum yardımcı olursan sevinirim iyi günler

yok ben çok beğendim tek korkum bir iki yerde okudum tiny love da gece uykusu için uygun değil yazıormuş ondan çekindim ama ürün çok güzel ve tertemiz. Ben bi eşimlede görüşeyim size özelden mesaj atayım duruma göre olur mu ?

Allaha şükür birsıkıntımız olmadı,şöyle söyleyeyim ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim,şimdiki oğlumu 9 ay yatak istirahatli ve rahimağzım dikişli dünyaya getirdim,nasıl üzerine titrediğimi az çok tahmin etmişsindir o yüzden manyaklık derecesinde titizim oğlum için (hikayem rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğinde de var) sen için nasıl rahat edecekse görüş eşinle,içine sinmeyen bir ürünü de sadece para kazanayım elimden çksın diye satamam,ben hiçbir sıkıntı yaşamadım almaya karar verirsen de aynı ildeyiz karnın burnunda zaten sana en kolay şekilde ulaştırmaya çalışırım ancak gece uykusuna uygun değil diye birşey okumadım ben

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400825856.124756.jpg kusura bakmayın aceleyle anca bu kadar çekebildim tülü de var normalde cibinlik olarak kullanılan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back