İzmir Yücel Birinci ve İbrahim Korhan’a ameliyat olan var mı?

ramonaflowers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
1
0
1
23
Merhaba, ben İzmirde yaşıyorum ve uzun süredir burun ameliyatı için doktor arıyorum. Son olarak Yücel Birinci ve İbrahim Korhan arasında kaldım ama forumda haklarında pek fazla bir şey bulamadım. Yücel Birinci ve İbrahim Korhan’a ameliyat olanlar, görüşenler fikirlerini benimle paylaşırsanız çoookk yardımcı olmuş olursunuz

Merhaba ameliyat oldunuz mu

Merhaba. Ben İbrahim korhana randevu aldım muayene için. Önce bir tanışıp görüşelim. Sayfasından bir çok hastasına ulaştım. Son yıllarda yaptığı tüm estetikler ile ilgili herkes çok memnun ve mutlu. 2014-2015 yıllarında yaptıkların da özellikle erkeklerde biraz problemler var ama yine de İbrahim beyi öneriyorlar, yaptığı işin arkasında durması ve sırtını dönmemesi sebebiyle. O zamanlar Acemi dönemine denk geldik diyorlar ama doktor beyi yine seviyorlar son zamanlarda popüler ve gidip görüşmenizi öneririz diyorlar. Son 3 seneye kadar olan hastaları ile görüştüm hepsi de çok mutlu. Yani en iyi dediğimiz doktorlarda bile olumsuz sonuçlar olabiliyor arada. Yani her doktorda iyi veya kötü yorumlar var. Önemli olan sonrasında yaşanacak bir sıkıntıda doktorun tutum ve davranışları. Bu konuda hastaları hiç olumsuz birşey demedi. İbrahim beyde ameliyat olanların yorum ve düşüncelerini bu platformdan da almak isteriz

Bende ibrahim beyin hastalarının yorum ve düşüncelerini almak isterim. Sizde görüşmeden sonra bizleri bilgilendirirseniz gerçekten çok mutlu olurum

Bende ibrahim beyin hastalarının yorum ve düşüncelerini almak isterim. Sizde görüşmeden sonra bizleri bilgilendirirseniz gerçekten çok mutlu olurum
Bugün tanıştık İbrahim beyle. Açık sözlü, sizin görüşlerinize de önem veren ama olması gereken neyse onu doğru şekilde gösteren bir doktor. Buraya son yazdığımdan itibaren mesajlarıma dönüş yapan bir çok hastası daha oldu herkes memnundu. Hatta samimi olduk bir kaç kişi ile sağolsunlar aydınlattılar beni iyice.ocak ayında ameliyat olacağım kararımı verdim.

Hayırlı olsun sizin adınıza gerçekten çok sevindim İzmir’de yaşamadığım için şu zamanlar olmasa bile ilerleyen dönemlerde gitmeyi düşünüyorum. Fiyatları sanırım burun tipine göre İbrahim bey belirliyormuş öyle dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…