İzmir Yine Yeniden Buluşuyor

Buluşma Yeri

• Park Bornova

OY: 0 0,0%
  • Balçova'da her hangi bir AVM

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
başlık yeterince açıklayıcı sanırım.katılmak isteyen hanımlar yeri ve zamanı belirleyelim.
benim önerim yine Gaziemir Optimum olacak kasım ayı içerisinde ki cumartesi-pazar günlerinden uygun olanı belirleyelim ve hoş sohbetler için bir araya gelelim.davetimiz tüm İzmir'de ki K.K üyeleri için geçerlidir.ayrıntıları birlikte kararlaştıralım.

Gelebilirim belki :1: yaş aralığı nedir ?
En küçük ben miyim yoksa :24:

Son düzenleme:
heyy bende geldim yeni gördüm topiğii :) ama bu sefer optimumda olmasın daha orda biyer olsun hem tekrar aynı yerde olmanın tadı olmaz artı bana acayipp uzak kalıyoo tarihi belirleyelimm kızlarr yeri ayarlarız ;)

Bana da uygun buluşma fikri..Ama gaziemir değil de, herkese uygun bir yer olsun...Alsancak gibi mesela...Zira ben gaziemire gelene kadar siz kalkmış olursunuz :1:

Toplam 5 kişi miyiz :) Var mı başka katılacak olan :31:

Son düzenleme:
aa bende izmirdeyimm. ancak ksk.da oturuyorum gaziemir benim için cok uzak kızlar.. bir orta yol bulursanız gelirim.

1 Aralık Ctesi nasıl olur? herkesin tatil olduğu bir gün hem herkes gördükçe okudukça:40: sayımız artar o güne kadar

Eğitim olduğu günler ben cumarteside çalışabiliyorum ama çok çok nadir .Umarım o güne denk gelmez :50: Mekan neresi olsun sizce ?

Eğitim olduğu günler ben cumarteside çalışabiliyorum ama çok çok nadir .Umarım o güne denk gelmez :50: Mekan neresi olsun sizce ?

inşallah olmaz:( önceden belirlenemiyor sanıyorum. Yinede ben sadece fikirlerimi sunuyorum gelmek isteyen herkes yazsın lütfen ki çoğumuzun isteği,uygun olduğumuz zamanlar kabul edilsin. Mekan olarak Reyhan olabilir bence

kızlar yaaaaaaaa, 1 aralık benim ameliyat tarihim :) ben maalesef o tarihte katılamam size. kasım ayı içinde ayarlarsanız seve seve katılırımm

son haftaya kadar mekan için oylama yapalım o zaman.en çok oy alan yere gideriz.daha önce ki buluşma için tek bir dal çiçek fikrim vardı.istenilirse bunu yapabiliriz.bunuda son hafta belirleye biliriz.davet tüm kk üyelerine açıktır.

Back