İzmir ya da Aydın'da Meme Dikleştirme İçin Öneri

semachann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
396
347
27
Selam hanımlar, malumunuz öğrenciyim. Devlet hastanesinde meme dikleştirme artı protez ameliyatı olmak istiyorum bir süredir. Başta kararsız olsam da şu anda gözümü kararttım. Tek sorunum doktor bulmak... İzmir ya da Aydın'da devlette plastik cerraha ameliyat olup memnun kalan var mı?

Bana tutup "Daha fazla para ver, özele yaptır!" demeyin nitekim 10-15 bin lira para verecek ne benim ne ailemin durumu var. Devlete gidip 7- 8 bin liraya yaptırmak ve artık bedenimi sevmek istiyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

9 eylül üniversitesinde prof.dr.adnan menderes var

ben yaptırmadım ama yaptıranlar çok memnun

O omursonbuldu yok maalesef ben şu bir ayda epey fiziksel sorunlar yaşadım da. Onlarla uğraşıyorum. Eğer ciddi bir probleminiz yoksa incir çekirdeği, üzüm çekirdeği yağı ve buz ile epey tatmin edici sonuçlara ulaşırsınız. Bununla ilgili konum da vardı. :)

Adnan Menderes beye ameliyat oldunuz mu acaba?ben sadece diklestirme istiyorum ama t seklinde izler kaliyormus cok korkuyorum.

O omursonbuldu yok maalesef ben şu bir ayda epey fiziksel sorunlar yaşadım da. Onlarla uğraşıyorum. Eğer ciddi bir probleminiz yoksa incir çekirdeği, üzüm çekirdeği yağı ve buz ile epey tatmin edici sonuçlara ulaşırsınız. Bununla ilgili konum da vardı. :)
Nasıl uygulanıyor acaba benim ciddi bir sarkma ve meme dokusunda azalmadan dolayı fazla derim var😔

X