Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,Merhaba,
Izmirde önerebileceğiniz kadin hastaliklar ve dogum uzmanlik hastane veya klinik doktor varmi acaba?
Bende İzmir'de tedavi oldum ALİ ÖNER ERDOĞDU gerçekten hakkını veriyor çok fazla konuşmaz olanı size anlatır gerisi hemşire ilgilenir hemşire de ne zaman ararsan ulaşırsn çok şükür o doktorum sayesinde 7 yıllık mucizeme bugün hamileyimMerhaba,
Izmirde önerebileceğiniz kadin hastaliklar ve dogum uzmanlik hastane veya klinik doktor varmi acaba?
Tavsiye edebileceğim doktor yok ama asla etmeyeceğim doktor var Tınaztepe hastanesi Erdal Aktan tamamen yanlış tedavi uyguladı hiç bi açıklama da yapmadan yumurtaların boş dedi üstüne Ohss oldum söylemedi bile çok kötü günlerdi allah kimseye yaşatmasın bir de sürekli genetik testler istedi mesela bende kan hastalığı tasıyıcılıgı var eşimde yok ama ısrarla eşimden tekrar istedi falan bir sürü param gitti zamanım gitti umutlarım gittiMerhaba,
Merhaba , medicalpoint Funda Göde ' de ilk denemede pozitif gördüm. Rahatsızlık sadece hidrosalpinks nedeniyle tuplerimin alinmasiydi yas 31Merhaba,
Merhaba , bende gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ve Erdal beye karar vermiştim ancak bu yorumunuz kararımı şüpheye düşürdü Tavmergen irenbe Medical park şerife Dikayak ile görüştüm ama bana en güven veren erdal bey olmuştu sizin tedaviniz nasıl ilerliyor şu an ?Tavsiye edebileceğim doktor yok ama asla etmeyeceğim doktor var Tınaztepe hastanesi Erdal Aktan tamamen yanlış tedavi uyguladı hiç bi açıklama da yapmadan yumurtaların boş dedi üstüne Ohss oldum söylemedi bile çok kötü günlerdi allah kimseye yaşatmasın bir de sürekli genetik testler istedi mesela bende kan hastalığı tasıyıcılıgı var eşimde yok ama ısrarla eşimden tekrar istedi falan bir sürü param gitti zamanım gitti umutlarım gitti
Erdal bey bana da çok Ümit verdi ama sonuç hüsranMerhaba , bende gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ve Erdal beye karar vermiştim ancak bu yorumunuz kararımı şüpheye düşürdü Tavmergen irenbe Medical park şerife Dikayak ile görüştüm ama bana en güven veren erdal bey olmuştu sizin tedaviniz nasıl ilerliyor şu an ?
Merhaba bende su hastanesi tüp bebek merkezi Doc dr eser colak a gittim ve aşırı memnun kaldım ilk denemede pozitif gordum cok ilgili her zaman ulaşabileceğiniz bir hoca kesinlikle tavsiye ederim ve embriyologu cok basarili.Merhaba,
Yanlış tedavi olduğunu nereden anladınız bir tek sizin yorumu gördüm olumsuzErdal bey bana da çok Ümit verdi ama sonuç hüsran
Benden hsg sonuçlarımı istedi gönderdim hiç bi sıkıntı yok dedi ama t seklimdeymiş rahmim birde son kontrole gittiğimde ulturason ekranı benim gördüğüm ekranı kapattı belkide yumurtalarım erken çatladı bilmiyorum
Ayrıca tedavi boyunca aşırı kanamam oldu umursamadı bile her gittiğimde doz arttırdı
Benim tedavilerim olmadı yumurta takibi ile hamile kaldım çok şükür kızımı kucağıma aldım
Sonradan gittiğim tüm doktorlar öyle söyledi yani yanlış tedavi değilde olumsuz gittgi halde ilaçlarım dozunu arttırdı kesmek yerine ve saçma sapan genetik testler istedi bir sürü para verdik onun içindeYanlış tedavi olduğunu nereden anladınız bir tek sizin yorumu gördüm olumsuz
Teşekkürler kalabalık bir ön görüşme yapıldı açıkçası hoşuma gitmedi benim de .Doktorla yalnız ve daha rahat konuşmayı tercih ederdim sonuçta eşimiz de yanımızda oluyorSonradan gittiğim tüm doktorlar öyle söyledi yani yanlış tedavi değilde olumsuz gittgi halde ilaçlarım dozunu arttırdı kesmek yerine ve saçma sapan genetik testler istedi bir sürü para verdik onun içinde
Ben yazayımda yaşadığım olumsuzu siz denemek isterseniz deneyin zaten ben hastaneye de bildirdim olumsuz yorumumu zaten
Aynen öyleTeşekkürler kalabalık bir ön görüşme yapıldı açıkçası hoşuma gitmedi benim de .Doktorla yalnız ve daha rahat konuşmayı tercih ederdim sonuçta eşimiz de yanımızda oluyor