- Konu Sahibi Meleklerim16
Kentte rapor geçmiyorInanmiyirum ya cimere şikayet etmesen bilmeyeceksin. Ben de tam orada yaptırayım diyordum. Raporlu tup bebek hakkımı kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kentte rapor geçmiyorInanmiyirum ya cimere şikayet etmesen bilmeyeceksin. Ben de tam orada yaptırayım diyordum. Raporlu tup bebek hakkımı kullanacağım
Hayırlı olsun cnm sukrn hanımdan bahsediyorsun paramızla rezil olduk irenbe ile basladım ben ümit hnm o kadının tavrı hiç birinde yok Dilek hanımda yanlıs tedavi uyguladı bebeğimi düşürdüm sen yine sanslı sın Demek ki yicek ekmeği yokmusTesadüfen gördüm ben çok şükür doğum yaptım ama kenti ben de pek önermiyorum. Sırf oradaki koordinatör hanımefendi yüzünden. Transfer sonrası hiçbir şeyi umursamiyor. Öncesinde de eczane gibi ilaç satıyor. Devletin ödediği ilaçları para ile sattı bize. Defalarca yardım istememe rağmen dalga geçer gibi yanıt aldım hep. Ama Dr Dilek Aslan'a bir şey dersem haksızlık etmiş olurum. O paraya daha güzel ilgilenen yerler vardır eminim.
Hayırlı olsun cnm sukrn hanımdan bahsediyorsun paramızla rezil olduk irenbe ile basladım ben ümit hnm o kadının tavrı hiç birinde yok Dilek hanımda yanlıs tedavi uyguladı bebeğimi düşürdüm sen yine sanslı sın Demek ki yicek ekmeği yokmus
Evet iyi yapmışsın ikinci tedavin taze embriyomuydu bende ondan kaybettim ilaç eksik mi ne vermiş hepsinden tiskindim benCanım rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
İlkini ben de 14. Haftada kaybettim ama ikincide riske atmadım transfer yapılır yapılmaz soluğu riskli gebelik uzmanında aldım o takip etti hep. Dilek hanımın gerek yok dediği kan sulandırıcı iğneyi riskli gebelik uzmanı asla bıraktırmadi üstüne aspirin ekledi b vitamini ekledi. Vs vs işte.. bazi tecrübeler acı oluyor maalesef...
Ama o koordinatör hanımın yüzü gozumün önüne geldikçe sinirim bozulur hala...
Evet genel bir soğukluk var çogunda maalesef...Evet iyi yapmışsın ikinci tedavin taze embriyomuydu bende ondan kaybettim ilaç eksik mi ne vermiş hepsinden tiskindim ben
Bende bebeğimi kaybettim kızlar. Ve kürtaj için benimle pazarlık yaptılar bildiğiniz. O an bebeğimin acısı ile hissettiğim duyguların tarifi yok. Ve bir inat uğruna kürtajımı onlara yaptırmadım. Saniyede telefonlarıma cevap veren canım aşkım bebeğim diyen insanlar beni umursamıyor bile şaka gibi. 5 tane daha dondurulmuş embriyom var orada şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Hayırlı olsun cnm sukrn hanımdan bahsediyorsun paramızla rezil olduk irenbe ile basladım ben ümit hnm o kadının tavrı hiç birinde yok Dilek hanımda yanlıs tedavi uyguladı bebeğimi düşürdüm sen yine sanslı sın Demek ki yicek ekmeği yokmus
Cok gecmis olsun canım neden diye sormucam cunku söylemezler cimere şikayet yaz canım kent hastanesinin civisi cıkmısBende bebeğimi kaybettim kızlar. Ve kürtaj için benimle pazarlık yaptılar bildiğiniz. O an bebeğimin acısı ile hissettiğim duyguların tarifi yok. Ve bir inat uğruna kürtajımı onlara yaptırmadım. Saniyede telefonlarıma cevap veren canım aşkım bebeğim diyen insanlar beni umursamıyor bile şaka gibi. 5 tane daha dondurulmuş embriyom var orada şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Teşekkür ederim sizin orada donrulmuşlarınız var mı. Ya ben anlamıyorum genelde pozitif olanlar da bebeğinin kalbi durdu yazmış. Neden niçin diye neden bakılmıyor. Tonlarca para döküp birnbir hevesle o pozitif gördük biz .Cok gecmis olsun canım neden diye sormucam cunku söylemezler cimere şikayet yaz canım kent hastanesinin civisi cıkmıs
Ayni şeyi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Ben kürtajımi Aydın'da üniversitede oldum ondan önce kent hastanesi 3000 gibi bir para istedi. zaten dünya basina yıkılmış gibi oluyor bir de bunlarla mücadele etmek cabası.Bende bebeğimi kaybettim kızlar. Ve kürtaj için benimle pazarlık yaptılar bildiğiniz. O an bebeğimin acısı ile hissettiğim duyguların tarifi yok. Ve bir inat uğruna kürtajımı onlara yaptırmadım. Saniyede telefonlarıma cevap veren canım aşkım bebeğim diyen insanlar beni umursamıyor bile şaka gibi. 5 tane daha dondurulmuş embriyom var orada şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Bende aynısını yasadım benım bebegımde düştü cleaxen 24 saatte bir etkisi gecerken Dilek aslan 48 saatte verdi haliyle bebege kan gitmemiş bebeği kaybettim nefret ettim oradan özellikle hayal ve Şükran dan siz dondurulmus koydurdunuzmuAyni şeyi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Ben kürtajımi Aydın'da üniversitede oldum ondan önce kent hastanesi 3000 gibi bir para istedi. zaten dünya basina yıkılmış gibi oluyor bir de bunlarla mücadele etmek cabası.
Ben de çok kararsız kalmıştım 2 tane dondurulmuş vardı ama bir daha onların yüzünü görmek daha istemiyordum. Zamana soğuyor insan, hepsinin yüzüne bakasım yokken gidip oldum zaten dondurulmuşta çok görüşme olmuyor.
Ama burda karşılaştığım herkese diyorum hamile kaldıktan sonra riskli gebelik uzmanı ile devam edin yolunuza. Hatta öncesinde git ki sana genetik pıhtılaşma tahlilleri yapilsin. Bunların hepsini araştırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar canim.
Şuan acin çok taze, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Aynı şeyi tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki geçecek cnm benim.
Dilek hanıma biri söylesin kan pıhtılasması olana 48 saatte bir ilac yazmasın aglancak hale gülüyoruzTeşekkür ederim sizin orada donrulmuşlarınız var mı. Ya ben anlamıyorum genelde pozitif olanlar da bebeğinin kalbi durdu yazmış. Neden niçin diye neden bakılmıyor. Tonlarca para döküp birnbir hevesle o pozitif gördük biz .
Canı öncelikle samimiyetle bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Banada önce 3000 dedi oradaki görevli sonra ben doktora sordum fiyatı neden bu kadar pahalı başka hastanede daha uygun olurmu dedim. Ne 3000 yanlış söylemişler 4750 lira sen vip hastasın rahatı seven birisin başka yerlerde sen yapamazsın bla bla şeyler söyledi telefonu kapadım tekrar görevlisini aradım dedim 3000 değilmiş aaa oylemi demekki ben eksik söyledim deyip kıvırdı. O an anladım ki beni para basan biri olarak görüyorlar. Ne acı bir şey insan bebeğini kaybettim diye yanakken birde para avcılarına mı inandım diye kendini yemesi. Ben ne yaptım başka bir özel hastane de vakumlu kürtajımı oldum. Haber vermek istedim aradım defalarca açmadı en sonunda mesaj yazdım dedim ki benim param yoktu başka yerde oldum. Karar verirsek ne zaman gelmeliyim 1 ay sonra gel diyor. Başkada bilgi yok. Bizde eşimle şimdi kendimize maddi manevi zaman vermek istiyoruz. Belki kendiğilindende olur umudu ile. Ama olmazsa tıpış tıpış tekrar transfer için gideceğim. Düşüncesi bile sinir ediyor. Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın.Ayni şeyi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Ben kürtajımi Aydın'da üniversitede oldum ondan önce kent hastanesi 3000 gibi bir para istedi. zaten dünya basina yıkılmış gibi oluyor bir de bunlarla mücadele etmek cabası.
Ben de çok kararsız kalmıştım 2 tane dondurulmuş vardı ama bir daha onların yüzünü görmek daha istemiyordum. Zamana soğuyor insan, hepsinin yüzüne bakasım yokken gidip oldum zaten dondurulmuşta çok görüşme olmuyor.
Ama burda karşılaştığım herkese diyorum hamile kaldıktan sonra riskli gebelik uzmanı ile devam edin yolunuza. Hatta öncesinde git ki sana genetik pıhtılaşma tahlilleri yapilsin. Bunların hepsini araştırma hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar canim.
Şuan acin çok taze, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Aynı şeyi tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki geçecek cnm benim.
Ben seni dinleyeceğim arkadaşım eğer transef olursam direk başka bir doktora gideceğim. Neleri tecrübe ettik böyle ya. Sen şimdi hamile misin transfer oldu pozitifi gördün sanırım. Umarım bütün kötü tecrübelerini unutturacak güzel bir gebeliğin olur.Dilek hanıma biri söylesin kan pıhtılasması olana 48 saatte bir ilac yazmasın aglancak hale gülüyoruz
daha hamile değilim canım şükranın eşi vefat etmiş galiba suan kim ilgileniyor bilmiyorum bence embriyoların durumunu sor öyle git kalitesi vsBen seni dinleyeceğim arkadaşım eğer transef olursam direk başka bir doktora gideceğim. Neleri tecrübe ettik böyle ya. Sen şimdi hamile misin transfer oldu pozitifi gördün sanırım. Umarım bütün kötü tecrübelerini unutturacak güzel bir gebeliğin olur.
Hmm hazirana kadar durup sonra gitmeyi istiyorum. Güya 5 embriyomda a kalite umarım aynı şeyleri yaşamayızdaha hamile değilim canım şükranın eşi vefat etmiş galiba suan kim ilgileniyor bilmiyorum bence embriyoların durumunu sor öyle git kalitesi vs
Evet cnm dondurulmuş 2 tane vardı biri çözülürken bozuldu 1 tane 3. Gün kaldı onu da transfer ettiler ama hiçbiriyle muhatap olmadım. Sukran hanimin odasına bile gitmedim, doktordan rica ettim ilaçları o anlattı. Hayal hanım zaten neyin suratını yapıyorsa hiç gülmeyen biri.Bende aynısını yasadım benım bebegımde düştü cleaxen 24 saatte bir etkisi gecerken Dilek aslan 48 saatte verdi haliyle bebege kan gitmemiş bebeği kaybettim nefret ettim oradan özellikle hayal ve Şükran dan siz dondurulmus koydurdunuzmu
Herkesi öyle görüyorlar sanırım. O hastaneye gidip tedavi olmak çok paramiz olduğu anlamına gelmiyor. Yeri geliyor yiyecegimizden giyecegimizden kısarak biriktiyoruz biz. 1 ay çok erken bence 6 ay ara vermiştim. Vücuda bir sürü ilaç yükleniyor hem de psikolojik olarak biraz dinlen derim ben. Emin ol aynı duyguları yaşadım ben de. Bebişlerim beni bekliyor diye heyecan içine girdiğinde hazirsin demektir.Canı öncelikle samimiyetle bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Banada önce 3000 dedi oradaki görevli sonra ben doktora sordum fiyatı neden bu kadar pahalı başka hastanede daha uygun olurmu dedim. Ne 3000 yanlış söylemişler 4750 lira sen vip hastasın rahatı seven birisin başka yerlerde sen yapamazsın bla bla şeyler söyledi telefonu kapadım tekrar görevlisini aradım dedim 3000 değilmiş aaa oylemi demekki ben eksik söyledim deyip kıvırdı. O an anladım ki beni para basan biri olarak görüyorlar. Ne acı bir şey insan bebeğini kaybettim diye yanakken birde para avcılarına mı inandım diye kendini yemesi. Ben ne yaptım başka bir özel hastane de vakumlu kürtajımı oldum. Haber vermek istedim aradım defalarca açmadı en sonunda mesaj yazdım dedim ki benim param yoktu başka yerde oldum. Karar verirsek ne zaman gelmeliyim 1 ay sonra gel diyor. Başkada bilgi yok. Bizde eşimle şimdi kendimize maddi manevi zaman vermek istiyoruz. Belki kendiğilindende olur umudu ile. Ama olmazsa tıpış tıpış tekrar transfer için gideceğim. Düşüncesi bile sinir ediyor. Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın.
Ve hala orayı tavsiye ediyorlar cok garip bana 2 adet koydular dondurulmus ikiside bozuk oldugunu düşünüyorum ilkte hamile kaldım ben cunku cimere sikayet ettim hastane güya bana çözülürken zarar gördüğünü söylemişler ama öyle bisey yok neyse hiç hatırlamak istemiyorum insallah bizde hamile kalırız evladımıza bakıp gülerizEvet cnm dondurulmuş 2 tane vardı biri çözülürken bozuldu 1 tane 3. Gün kaldı onu da transfer ettiler ama hiçbiriyle muhatap olmadım. Sukran hanimin odasına bile gitmedim, doktordan rica ettim ilaçları o anlattı. Hayal hanım zaten neyin suratını yapıyorsa hiç gülmeyen biri.
Transferden hemen sonra Denizli'de bir riskli gebelik uzmanı ile devam ettim yoluma, hiç ilaçlar konusunda bişey sormadım kente. Zaten onlar da arayıp sormadi... Çok şükür yavrum dünyaya geldi
Güzel evladını öperim sağlıkla büyüt inşallah. Evet bende dinlenme taraftarıyım. Okadar iğne ilaç ki ben birde transef sonrası Rahim ameliyatı oldum polib varmış transferi yapamam dediği için oldum yani baya zorlu geçti. Hepimiz için herşeyin hayırlısı.Herkesi öyle görüyorlar sanırım. O hastaneye gidip tedavi olmak çok paramiz olduğu anlamına gelmiyor. Yeri geliyor yiyecegimizden giyecegimizden kısarak biriktiyoruz biz. 1 ay çok erken bence 6 ay ara vermiştim. Vücuda bir sürü ilaç yükleniyor hem de psikolojik olarak biraz dinlen derim ben. Emin ol aynı duyguları yaşadım ben de. Bebişlerim beni bekliyor diye heyecan içine girdiğinde hazirsin demektir.
Şimdi evladimin yüzüne baktıkça tebessüm ediyorum sadece.