- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 33
- Konu Sahibi Meleklerim16
Arkadaslar izmir tup bebk merkezlerine gidip memnun klanlar basindan gecenleri ablatabilirlermi smyrna irenbe ozel ege ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben su hastanesine Eurofertil mustafa beye gittim memnun kaldım fiyat olarakda uygunduArkadaslar izmir tup bebk merkezlerine gidip memnun klanlar basindan gecenleri ablatabilirlermi smyrna irenbe ozel ege ?
Ne kadara yaptirmisdiniz acaba ?Ben su hastanesine Eurofertil mustafa beye gittim memnun kaldım fiyat olarakda uygundu
Benim ilaç sürem uzun olmadı 6500 gibi bişey tuttuNe kadara yaptirmisdiniz acaba ?
Sonucun nedir takvim yapmissin arkadasim merak ettim? Bende kizima eurofertilde kavustum dondurulmuslarim var ama dk degisikliginden dolayi tedirginligim var nasil bir dk?Ben su hastanesine Eurofertil mustafa beye gittim memnun kaldım fiyat olarakda uygundu
Gözün aydin cnm o kadarlik ciktikdan sonra gerisi gelir inşallah tekrarladin mi ?Kizlar silik.cikti 10 gun
Sonucum şükür ikizlerimi bekliyorumSonucun nedir takvim yapmissin arkadasim merak ettim? Bende kizima eurofertilde kavustum dondurulmuslarim var ama dk degisikliginden dolayi tedirginligim var nasil bir dk?
Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin acaba sgk ile anlaşması varmı rapor geçerlimi oluyormu yaniBen su hastanesine Eurofertil mustafa beye gittim memnun kaldım fiyat olarakda uygundu
Özellerde rapor geçmiyor sanırım bilmiyorumkiAllah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin acaba sgk ile anlaşması varmı rapor geçerlimi oluyormu yani
Doktorunuz kimdi acabaÖzellerde rapor geçmiyor sanırım bilmiyorumki
Bizim bi çocuk olduğu için zaten devlet karşılamıyordu
Hamile kaldınız mı acaba.doktorunuz kimdiKent hastanesi dilek aslani oneririm
Hayır canm dusuk yaptım sonra Embrıyo bozulmuş soylemediler cimere sikayet ettim asla önerme bu yazıyı silcemHamile kaldınız mı acaba.doktorunuz kimdi
Geçmiş olsun canim.kent hastanesi miydi ki sizin.dilek hanımHayır canm dusuk yaptım sonra Embrıyo bozulmuş soylemediler cimere sikayet ettim asla önerme bu yazıyı silcem
Evet kent hastanesi Dilek aslan cimere sikayet ettim öyle öğrendimGeçmiş olsun canim.kent hastanesi miydi ki sizin.dilek hanım
Nasıl öğrendin bozulduğunu. Ya para kazanmak icin kandırıyorlarsa haram zıkkım olsun.b
Inanmiyirum ya cimere şikayet etmesen bilmeyeceksin. Ben de tam orada yaptırayım diyordum. Raporlu tup bebek hakkımı kullanacağımEvet kent hastanesi Dilek aslan cimere sikayet ettim öyle öğrendim