Merhaba kızlar İzmir de tüp bebek olarak sürekli 3 isim öneriliyor Funda Göde (aslında funda hanıma çok ılımlıydım ama bir süredir olumsuz yorumları çok fazla kafam karıştı) İsmail Küçük ve Ahmet Zeki Işık . Hangi doktoru önerirsiniz süreçlerinin nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? Tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için pgd li tüp bebek yaptırmamı önerdi doktorlar bu konuda bir süreç geçirdiniz mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir tüp bebek doktor önerisi
- Konu Sahibi Mucizee35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genetik tüp bebek tüp bebek tüp bebek izmir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
Barış beyi de duydum hamileliğimde hatta kendisine gitmeyi düşünüyordum perinatolog olduğu için ama tüp bebek de kendisinden bahsediliğine denk gelmemiştim. Süreciniz nasıl ilerlediMerhaba Ben Barış Bükeye gidiyorum kendisi perinatolog onu da araştırmanı öneririm.
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
Ben tüp bebeğe başka bir hekimle başladım 3 adet 3. Gün embriyom vardı 2 mayısta 2 adet transfer oldu 30 mayısta düşükle sonuçlandı. Sonrasında doktor kürtaj yaparak temizledi fakat sonrasında benim adetlerim azalmıştı. Ben bu azalmayı pek umursamadım 6 ay kadar transfer düşünmedim ta ki bu aya kadar.Barış beyi de duydum hamileliğimde hatta kendisine gitmeyi düşünüyordum perinatolog olduğu için ama tüp bebek de kendisinden bahsediliğine denk gelmemiştim. Süreciniz nasıl ilerledi
Bu ay adetimin ilk günüyle Barış beye gittim durumumu anlattım meğer adet azalması kürtajdan kaynaklı yapışıklığa bağlıymış. Kürtaj yapılmadan normal kendiliğinden düşük olsaydı yapışıklık olmazdı diye açıklama yaptı. Son durumumuz prpli histereskopi ile yapışıklığı gidermek. Prp nin sebebi de rahim kalınlaşmasını arttırmak tutunma yüzdesini arttırmak.
Sonrasında şubat ayı transfer için hazırlığa başlayacağız.
Ben bu süreçte hekimin çok önemli olduğunu öğrendim. Ayrıca rahatlatıcı ve açıklayıcı anlatımıyla içim rahat şuan.
Şuan siz yazdıktan sonra barış beyin yorumlarını tekrar inceledim kendisi benim gibi durumda olanlara intralipidi tedavisi uygulayabiliyormuş. Rahimde yapışıklık bende de vardı ilk gebelik kaybımı kan pıhtılaşması ve yapışıklıkla ilgili olduğunu söylediler. Hamileliğimde hep kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım histeroskopi yapıldı bana da ama kendi doktorum ne hikmetse histeroskopi sonrası tekrar rahim filmi istemedi benden adetlerim yapışıklık olduğu söylendiği dönemde gayet çok çok geliyordu ne zaman histeroskopi yaptırdım adetlerim de azalma oldu bu konuda kafam çok karışık normalde dolu dolu adet olurken artık 3 4 günde adetlerim az az gelip biter oldu. Tüm genetik testlerim tamamlandıktan sonra barış beye gitmeyi düşünüyorum şuan bende bir umut ışığı oldu açıkçası çok teşekkür ederimBen tüp bebeğe başka bir hekimle başladım 3 adet 3. Gün embriyom vardı 2 mayısta 2 adet transfer oldu 30 mayısta düşükle sonuçlandı. Sonrasında doktor kürtaj yaparak temizledi fakat sonrasında benim adetlerim azalmıştı. Ben bu azalmayı pek umursamadım 6 ay kadar transfer düşünmedim ta ki bu aya kadar.
Bu ay adetimin ilk günüyle Barış beye gittim durumumu anlattım meğer adet azalması kürtajdan kaynaklı yapışıklığa bağlıymış. Kürtaj yapılmadan normal kendiliğinden düşük olsaydı yapışıklık olmazdı diye açıklama yaptı. Son durumumuz prpli histereskopi ile yapışıklığı gidermek. Prp nin sebebi de rahim kalınlaşmasını arttırmak tutunma yüzdesini arttırmak.
Sonrasında şubat ayı transfer için hazırlığa başlayacağız.
Ben bu süreçte hekimin çok önemli olduğunu öğrendim. Ayrıca rahatlatıcı ve açıklayıcı anlatımıyla içim rahat şuan.
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
En azından birkaç muayne ile fikir de alabilirsin. İlla o da olmak zorunda değil ve bunu kendisi de söyledi bana. Ben ayrıntılı muayne ve sorularıma verdiği cevaplar ile rahatladım. Doç olması ve perinatolog olması sebebiyle de devam edeceğim kendisiyle. İnstagramda da kendisi eşiyle baya aktif.Şuan siz yazdıktan sonra barış beyin yorumlarını tekrar inceledim kendisi benim gibi durumda olanlara intralipidi tedavisi uygulayabiliyormuş. Rahimde yapışıklık bende de vardı ilk gebelik kaybımı kan pıhtılaşması ve yapışıklıkla ilgili olduğunu söylediler. Hamileliğimde hep kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım histeroskopi yapıldı bana da ama kendi doktorum ne hikmetse histeroskopi sonrası tekrar rahim filmi istemedi benden adetlerim yapışıklık olduğu söylendiği dönemde gayet çok çok geliyordu ne zaman histeroskopi yaptırdım adetlerim de azalma oldu bu konuda kafam çok karışık normalde dolu dolu adet olurken artık 3 4 günde adetlerim az az gelip biter oldu. Tüm genetik testlerim tamamlandıktan sonra barış beye gitmeyi düşünüyorum şuan bende bir umut ışığı oldu açıkçası çok teşekkür ederim
Ben sonuçların çıkar çıkmaz kendisine danışıcam dediğiniz gibi gene farklı doktorlardan da fikir alırım. Umarım sürecinizi sağlıkla atlatırsınız teşekkür ederimEn azından birkaç muayne ile fikir de alabilirsin. İlla o da olmak zorunda değil ve bunu kendisi de söyledi bana. Ben ayrıntılı muayne ve sorularıma verdiği cevaplar ile rahatladım. Doç olması ve perinatolog olması sebebiyle de devam edeceğim kendisiyle. İnstagramda da kendisi eşiyle baya aktif.
- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
Merhaba canım daha önce konuşmuştuk seninle ben İsmail beyle başladım sürece memnunum. Gebelik kayıpların için perinatoloğa gitmen mantıklı olabilir ama inşallah sağlıkla ilerler sürecinMerhaba kızlar İzmir de tüp bebek olarak sürekli 3 isim öneriliyor Funda Göde (aslında funda hanıma çok ılımlıydım ama bir süredir olumsuz yorumları çok fazla kafam karıştı) İsmail Küçük ve Ahmet Zeki Işık . Hangi doktoru önerirsiniz süreçlerinin nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? Tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için pgd li tüp bebek yaptırmamı önerdi doktorlar bu konuda bir süreç geçirdiniz mi ?
- 15 Ocak 2017
- 14
- 2
- 86
- 37
Merhaba bende Funda hanımla görüşme gerçekleştirdim 3. Denemem olacak, kendisini çok sevdim sıcak kanlı biri. Eksi yönlerini sorarsanız aşiri kalabalık böyle bir kalabalık beklemiyordum verilen saatten 2 saat sonra falan bakılabiliyorsunuz. Kesin karar vermiş değilim Funda hanımla devam etmeyi düşünüyordum
Teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine. Nasıl ilerledi süreciniz fiyat nedir bilgi verebilri misinMerhaba canım daha önce konuşmuştuk seninle ben İsmail beyle başladım sürece memnunum. Gebelik kayıpların için perinatoloğa gitmen mantıklı olabilir ama inşallah sağlıkla ilerler sürecin
Gerçekten çok beklemişsiniz fiyat belli olunca bilgi verebilir misiniz rica etsem acabaMerhaba bende Funda hanımla görüşme gerçekleştirdim 3. Denemem olacak, kendisini çok sevdim sıcak kanlı biri. Eksi yönlerini sorarsanız aşiri kalabalık böyle bir kalabalık beklemiyordum verilen saatten 2 saat sonra falan bakılabiliyorsunuz. Kesin karar vermiş değilim Funda hanımla devam etmeyi düşünüyordum
- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
Canım ben ilk gittiğimde önce 2 ay boyunca vitaminler takviyeler ve döngü düzenleyici bir ilaç kullandım pcos olduğu için. Sonra 2.adetimde gittim ilaçlara başladık, geçen hafta cuma da opu oldum. İsmail hoca Tavmergen’le çalışıyor lab olarak, kendisi de çok pozitif çok bilgili. Yılbaşından önceye denk geldi benim yeni fiyatını gittiğimde sorarım istersen ama benim 40bin doktor+30 bin Tavmergen şeklindeydi. Rapor vs geçmiyor muayenehane olduğu için. Fiyata transfer dahil muayene ücreti de 2500 tl idi yılbaşı öncesi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yolun sonundaTeşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine. Nasıl ilerledi süreciniz fiyat nedir bilgi verebilri misin
- 15 Ocak 2017
- 14
- 2
- 86
- 37
Ben daha önce 2 deneme tavmergende oldu, Funda hanıma yeni başladim muayene 5900 olmuş, tüp bebek fiyati ilaçlar hariç 100bin, 20bin yapay zeka, eğer taze transfer olmazsa 5 bin çözme ücreti, ikinci transfer 40bin, sperm testi artı bişey daha yapacaklar eşime 6bin, ilaçlar ne kadar tutuyor bilmiyorum. Picsi ve piezzo önerdi onlarda embriyo başina 10 bin yaziyor kağitta, genetik test olursa o ne kadar onu söylemediler. Yeni yıl fiyatlari çok yüksek geldi bana. Daha önce kontrol ücreti 4000 miş 5.900le yüzde 50 gibi bir zam olmuşGerçekten çok beklemişsiniz fiyat belli olunca bilgi verebilir misiniz rica etsem acaba
İnşallah canım 2025 bizlerin senesi olur umarım . Bu seneki fiyatı öğrenirsen benim için çok iyi olur valla canım tavmergenin laboratuvarı için iyi diyorlar. Muayne ücreti uygun gedi bana aslındaCanım ben ilk gittiğimde önce 2 ay boyunca vitaminler takviyeler ve döngü düzenleyici bir ilaç kullandım pcos olduğu için. Sonra 2.adetimde gittim ilaçlara başladık, geçen hafta cuma da opu oldum. İsmail hoca Tavmergen’le çalışıyor lab olarak, kendisi de çok pozitif çok bilgili. Yılbaşından önceye denk geldi benim yeni fiyatını gittiğimde sorarım istersen ama benim 40bin doktor+30 bin Tavmergen şeklindeydi. Rapor vs geçmiyor muayenehane olduğu için. Fiyata transfer dahil muayene ücreti de 2500 tl idi yılbaşı öncesi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yolun sonunda
Çok çok artmış ben ekim ayında funda hanıma giden burda ki bir arkadaştan o zaman fiyat öğrenmiştim 65000 tüp bebekti pgd 30000 denmişti şimdi o da artmıştır. Şöyle de birşey var aşağı yukarı diğer merkezlerle aynıydı funda hanımın ücretleri onlarda bu kadar artmıştır. Allah yardımcımız olsun gerçektenBen daha önce 2 deneme tavmergende oldu, Funda hanıma yeni başladim muayene 5900 olmuş, tüp bebek fiyati ilaçlar hariç 100bin, 20bin yapay zeka, eğer taze transfer olmazsa 5 bin çözme ücreti, ikinci transfer 40bin, sperm testi artı bişey daha yapacaklar eşime 6bin, ilaçlar ne kadar tutuyor bilmiyorum. Picsi ve piezzo önerdi onlarda embriyo başina 10 bin yaziyor kağitta, genetik test olursa o ne kadar onu söylemediler. Yeni yıl fiyatlari çok yüksek geldi bana. Daha önce kontrol ücreti 4000 miş 5.900le yüzde 50 gibi bir zam olmuş
- 15 Ocak 2017
- 14
- 2
- 86
- 37
Allah herkesin yardimcisi olsun çok zor, çok yorucu bir süreç o kadar emeklerden sonra sonuç negatif olunca daha da zor. İnşallah bu yıl bizim yılımız olsun emeklerimizin karşılığını alalım.Çok çok artmış ben ekim ayında funda hanıma giden burda ki bir arkadaştan o zaman fiyat öğrenmiştim 65000 tüp bebekti pgd 30000 denmişti şimdi o da artmıştır. Şöyle de birşey var aşağı yukarı diğer merkezlerle aynıydı funda hanımın ücretleri onlarda bu kadar artmıştır. Allah yardımcımız olsun gerçekten
- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
Bir iki gün içinde adet olucam olduğumda gidicem canım bilgi veririm ben sana tavsiyem ilk muayeneye gitmeden önce sağlık ocağında güncel tam kan tahlilin yoksa onu yaptır dvitamini de ölçtürebilirsen onu da yaptır önden. İsmail hoca da bazen kalabalık oluyor çünkü muayene uzun sürüyor inşallah dilediğin gibi bir doktor siner içineİnşallah canım 2025 bizlerin senesi olur umarım . Bu seneki fiyatı öğrenirsen benim için çok iyi olur valla canım tavmergenin laboratuvarı için iyi diyorlar. Muayne ücreti uygun gedi bana aslında
Her zaman hep Allah nerde isteyen varsa diye dua ediyorum umarım bu sene bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olurAllah herkesin yardimcisi olsun çok zor, çok yorucu bir süreç o kadar emeklerden sonra sonuç negatif olunca daha da zor. İnşallah bu yıl bizim yılımız olsun emeklerimizin karşılığını alalım.
Canım ben tekrar düşük yaptığım için tüm genetik testler sperm DNA hasarı işte normal rutin kan tahlili vs hepsini bir arada yaptırıp öyle gidicem doktora en mantıklısı o geliyor ayrı ayrı zaman kaybı olacağına bir dosya oluştururum diye düşündümBir iki gün içinde adet olucam olduğumda gidicem canım bilgi veririm ben sana tavsiyem ilk muayeneye gitmeden önce sağlık ocağında güncel tam kan tahlilin yoksa onu yaptır dvitamini de ölçtürebilirsen onu da yaptır önden. İsmail hoca da bazen kalabalık oluyor çünkü muayene uzun sürüyor inşallah dilediğin gibi bir doktor siner içine
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Merhaba Funda Göde de tedavi oldum, dün opu yapıldı hatta. Laboratuvar imkanları iyi diye medical point ı seçmiştim. Kendisi de güler yüzlü ve işini şansa bırakmayan biri. Merkez genel olarak iyi bir merkez ama iletişim konusu daha iyi olabilirMerhaba kızlar İzmir de tüp bebek olarak sürekli 3 isim öneriliyor Funda Göde (aslında funda hanıma çok ılımlıydım ama bir süredir olumsuz yorumları çok fazla kafam karıştı) İsmail Küçük ve Ahmet Zeki Işık . Hangi doktoru önerirsiniz süreçlerinin nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? Tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için pgd li tüp bebek yaptırmamı önerdi doktorlar bu konuda bir süreç geçirdiniz mi ?